Tulikiven Sauna- ja sisustuspäivät 4.-5.10.2013
- kiukaista ja kiuasohjaimista - 20 %

Kiuastarjoukset kaikissa Tulikivi-studioissa

Haluaisitko saunaasi jotain aivan uutta? Tulikiven uutuuskiukaat, valukivestä valetut Huurre, Kuura ja Riite ovat mullistaneet kiuasmuotoilun ja antavat saunallesi modernin ja laadukkaan ilmeen.

Tarjoamme Sauna- ja sisustuspäivillä 20 % alennuksen Tuisku, Naava ja Sumu E -kiukaista ja kiuasohjaimista! Tarjous voimassa kaikissa Tulikivi-studioissa viikolla 40.

Mikäli et pääse Sauna- ja sisustuspäiville, voit jättää yhteydenottopyynnön tästä:

Yhteydenottopyyntö puukiukaista

Yhteydenottopyyntö sähkökiukaista


Kuvassa sähkökiuas Tuisku.Kuvassa sähkökiuas Tuisku.

Sisustuspäivät pääkaupunkiseudulla - varaa oma sisustusaika

Onko kodissasi tarve keittiö- tai kylpyhuoneremontille, mutta ajatus ja suunnitelma uupuvat? Ei hätää, tule Tulikiven Sauna- ja sisustuspäiville 4.-5.10. ja sisustussuunnittelijamme auttavat sinua ilmaiseksi suunnitelman tekemisessä ja materiaalien valinnassa.

Varaa oma aikasi suunnittelijalle jo nyt numerosta 0400 959 941 - palvelu on täysin maksutonta! Ajanvarausnumero palvelee arkisin klo 8-16.

Sisustamisen ammattilaiset apunasi - varaa oma aikasi

Studioissamme sinua palvelevat kokeneet ja tunnustetut sisustusalan ammattilaiset;

- Bulevardin studiossa sisustussuunnittelija (SI) Maija-Riitta Riuttamäki
- Espoossa Virpi Illman (SI)
- Tammistossa Tiina Mielonen (SI).

Tapaamiseen kannattaa ottaa mukaan pohjapiirustus ja vaikka lehtileikkeitä kaivatusta tyylistä, näin hyödynnät suunnittelijamme ajan mahdollisimman tehokkaasti.

Varaa oma aikasi suunnittelijalle jo nyt numerosta 0400 959 941 - palvelu on täysin maksutonta! Ajanvarausnumero palvelee arkisin klo 8-16. Aikoja rajoitetusti joten toimi nopeasti!

Katso lähin Tulikivi-studio ja sen aukiolot tästä


Tulikivi_tapahtuma_570

Kuvastollinen ideoita sisustukseen

Tilaa Tulikiven sisustuskuvasto ja pääset uppoutumaan inspiroivaan sisustamisen ja lämmön maailmaan. Tulikivi on käytettävissä kaikissa kodin sisustus- ja lämmityskysymyksissä. Nyt voit varata myös oman tuumausajan studiollemme tai tilata asiantuntijamme kotikäynnille. Sinä valitset, me toteutamme!

Tila esite tästä!
Tulikivi_tapahtuma
Kaarna, suklaaKaarna, suklaa
 
Julkaistu
26.9.2013