Jäsenetuna edullista sähköä

Sähkötarjous jäsenille lokakuun loppuun asti

Rakentaja.fi-palvelu järjestää vuosittain 3-4 sähkön kilpailutusta. Sen lisäksi tarjoamme jäsenistölle kilpailukykyisiä sähkötarjouksia myös kilpailutusten välissä. Tällä hetkellä jäsenille on tarjolla E.ON Suomi Oy:n edullinen sähkötarjous. Tarjous on voimassa lokakuun ajan, joten kannattaa toimia nopeasti.

Sopimuksen alkamisen jälkeen hinnat ovat kiinteitä 24 kuukautta, eikä niitä voi siis muuttaa mikään muu kuin yleisen arvonlisäveron muutos nykyisestä 24 %:sta. Alla olevasta linkistä avautuvan laskurin avulla voit tarkistaa, paljonko voit säästää nykyisiin sähköenergian hintoihin verrattuna. Mikäli sinulla on määräaikainen sähkösopimus, sen tulee päättyä vuoden 2013 loppuun mennessä, jotta voit hyödyntää tarjouksen.

Tarkista tarjous tästä

Kenelle tarjous on tarkoitettu?

Sähkösopimuksia voivat tehdä niin yksityiset kuluttajat, yritykset kuin taloyhtiötkin. Pääliittymän koko voi olla enintään 3 x 63 A, tuota liittymäkokoa suuremmat kohteet neuvotellaan aina erikseen. Halukkaille on tarjolla myös vihreä vaihtoehto, jonka lisähinta määräytyy tarjouslaskurin valitseman yrityksen hinnaston mukaan. Laskurin avulla löydät nyt halvimman mahdollisen sähkötarjouksen, joka tällä hetkellä on saatavilla!

Miten tarkistan sähkötarjouksen ja teen sähkösopimuksen?

"Tarkista tarjous tästä..." -linkeistä voit helposti tarkistaa, onko tarjous edullisempi kuin nykyisen sähkönmyyjäsi tarjoama sopimus. Tarkistusta varten tarvitset jonkin aiemmista sähkölaskuistasi, sillä siitä selviävät helpoiten tarvittavat tiedot: energian vuosittainen kulutusmäärä, nykyinen energiahinta (ei siis siirtohinta) sekä kuukausittainen perusmaksusi. Kyseiset tiedot löydät siis helpoiten energiamyyjäsi sähkölaskusta. Kun teet sopimusilmoitusta, tarvitset vielä SIIRTOYHTIÖN laskusta löytyvän käyttöpaikkatunnuksen/-numeron. Energiamyyjä käyttää eri tunnuksia, joten niissä oleva tunnus ei kelpaa, koska irtisanominen ilmoitetaan aina siirtoyhtiöön.

Laskuri vertaa syöttämiäsi tietoja ja kertoo sinulle euroissa mahdollisesti saavuttamasi säästön 24 kuukauden ajalta. Mikäli laskuri osoittaa sinulle säästöä, voit samantien ilmoittaa halukkuutesi energiayhtiön vaihtoon. Varmista kuitenkin ennen sitä, että nykyinen sopimuksesi on toistaiseksi voimassa oleva TAI että sopimusaika päättyy viimeistään 31.12.2013 mennessä. Mikäli hyväksyt sopimuksen, uusi yhtiösi huolehtii irtisanomisen nykyiseen yhtiöösi, eli sinun ei tarvitse ko. asian puitteissa tehdä mitään. HUOM! Mikäli kyseessä on muutto uuteen kohteeseen, on vanhan kohteen sopimus irtisanottava itse.

Huomioi myös, että ilmoituksesi on hyväksymisesi jälkeen sitova ja vanhan sopimuksesi irtisanominen lähtee liikkeelle heti. Sähkönmyynnin kilpailuttamiseen liittyvän mittarin luenta on kerran vuodessa maksuton, joten asiakkaalle ei aiheudu yhtiön vaihdosta mitään ylimääräisiä kuluja.

Tarjous koskee vain energian osuutta, sähkön siirto ei siis ole edelleenkään kilpailutettavissa ja se tapahtuu aina paikallisen sähköyhtiön toimesta, joka hallitsee jakeluverkkoa. Sähkön siirtohintaan ei myöskään vaikuta se keneltä itse energian ostaa eli se ei vaihdon vuoksi voi nousta.

Tämä tarjous on voimassa vain näiden sivujen kautta tehtyihin sopimuksiin. Lukijamme voivat sivujemme kautta liittää myös sukulaisiaan tai tuttaviaan edullisen sopimuksen piiriin täysin samoilla hinnoilla ja ehdoilla.

Tarkista tarjous tästä
 
Julkaistu
26.9.2013