Keittiömaailman Keittiömessut 28.-29.9. Lahdessa

Lahden myymälämme on avoinna viikonlopputapahtuman aikana lauantaina 28.9. klo 10-15 ja sunnuntaina 29.9. klo 11-16. Keittiömessuilla ovat mukana maajoukkuekokki Aki Kinnunen, maahantuojien edustajia ja ammattitaitoiset suunnittelijamme. Messujen aikana voit tutustua laajaan keittiö-, kylpyhuone- ja säilytyskalustenäyttelyymme. Meiltä saat halutessasi kalusteremontit tehtaan oman asennuspalvelun kautta avaimet käteen periaatteella. Aloita keittiöremonttisi suunnittelijoidemme avustuksella nyt, niin saat kodin kuntoon jouluksi!

Lahden myymälässä viikonlopputapahtuma aikana lauantaina 28.9. ja sunnuntaina 29.9.Lahden myymälässä viikonlopputapahtuma aikana lauantaina 28.9. ja sunnuntaina 29.9.

Ideakierrokset läpi myymälän

Keittiömessuilla järjestetään suunnittelijoidemme vetämiä suosittuja ideakierroksia. Kierrokset alkavat lauantaina klo 11.00 ja 13.00 sekä sunnuntaina klo 12.00 ja 14.00 myymälämme infopisteeltä, heti sisäänkäynnin yhteydestä. Noin puoli tuntia kestävän kierroksen aikana kuulet syksyn keittiötrendeistä ja uusimmista keittiön suunnitteluratkaisuista.

Arvonta, etuja ja ilmapalloja

Messuilla voit osallistua arvontaan, jossa on mahdollista voittaa 500 € arvoinen illallislahjakortti valitsemaasi ravintolaan (kilpailu päättyy 31.10.2013). Nopeimmat messuvieraat saavat mukaansa Avotakka-lehden uusimman numeron!

Suunnittelijamme kertovat viikonlopun aikana mielellään syksyn mahtavista messueduista ja antavat neuvoja keittiö-, kylpyhuone- ja säilytyskalusteiden suunnitteluun. Kaikki messuilla suunnitteluajan varanneet saavat myös 6 kk valitsemaansa aikakauslehteä lahjaksi. Tule varaamaan oma suunnittaluaikasi ja tapaamaan suunnittelijoitamme!

Lapsille jaetaan tapahtumassa ilmapalloja, ja myymälästämme löytyy myös lasten leikkinurkkaus.

TERVETULOA KEITTIÖMESSUILLE!

Keittiömessut_28_29
 
Julkaistu
24.9.2013