Kastellin Täyslämpimät huvilamallistot

Täyslämmin huvila on ympärivuotinen rauhoittumispaikka - meille jokaiselle. Kastellin tiiviit rakenteet pitävät huolen, että huvila ei jäähdy talvella vaan huvilalle voidaan lähteä vuoden- ja vuorokaudenajasta riippumatta.

Tutustu Kastelli-huvila mallistoon

Tilaa Kastellin huvilaesite
 

Kastelli-huvila €conomy

Economy on pienen budjetin Täyslämmin huvila jokaisen laadukasta huvilaelämää haaveilevan ulottuville. Economy-huvilan saat myös Viittä Vaille Valmiina, jolloin Kastelli tekee perustukset, kaikki sähkö- ja LVI-työt, asentaa lämmityksen, koneellisen ilmanvaihdon sekä viimeiset kalustukset asentamiesi sisustusten jälkeen. Siistiltä levypinnalta on helppo jatkaa rakentamista itse ja lopputulos on Kastellin tapaan energiatiivis ja turvallinen.
 

Economy-huvila on on taloudellinen, mutta laadukas – oikea napakymppi!Economy-huvila on on taloudellinen, mutta laadukas – oikea napakymppi!

Peseytymistiloissa on omakotitaloisa tutut mukavuudet sekä energiatiiviit, saumattomat rakenteet.Peseytymistiloissa on omakotitaloisa tutut mukavuudet sekä energiatiiviit, saumattomat rakenteet.

Luonto - Energia- ja luontoystävällinen huvila

"Uuden Luonto-huvilamalliston suunnittelussa olen yhdistänyt huvila-asumisen Täyslämpimän mukavuuden ja luontoystävällisyyden uudella tavalla. Asumistilat on tiivistetty tehokkaisiin neliöihin, jolloin lämmitettävää alaa jäisi mahdollisimman vähän ja energiaa säästyy. Moderni huvilailme istuu suomalaiseen luontoon ja nykyaikaiseen vapaa-ajan asumiseen. Laajojen ikkunoiden ja oleskeluterassien ansiosta huvila-asukkailla on ympäri vuoden kiinteä yhteys luontoon. Luonto-huvila elää kuin luonto itse – käyttäjiensä tarpeiden ja vuodenaikojen mukaan!" - Arkkitehti Erkki Eskelinen (SAFA)
 

Luonto Huviloiden katettu ja lasitettu terassi antaa mukavaa lisätilaa ympärivuotiseen huvilaelämään.Luonto Huviloiden katettu ja lasitettu terassi antaa mukavaa lisätilaa ympärivuotiseen huvilaelämään.

Terassi yhdistyy pariovien välityksellä luontevasti osaksi oleskelutiloja. Takka antaa lämpöä koko tilaan.Terassi yhdistyy pariovien välityksellä luontevasti osaksi oleskelutiloja. Takka antaa lämpöä koko tilaan.

Moderni - Uudenlaista ilmava arkkitehtuuria vapaalle

Täyslämpimät Moderni-huvilat tuovat uudenlaista näkökulmaa lomarakentamiseen. Ilmavaa arkkitehtuuria, suuria ikkunoita, korkeita huoneita ja paljon tilaa vapaille loma-ajatuksille kaikkina vuodenaikoina.
Kastellin joustavalla rakentamistavalla modernitkin huvilat ovat helppoja ja edullisia toteuttaa. Kastellin Täyslämpimät rakenneratkaisut merkitsevät huoletonta varmuutta ja tiivistä lämpimyyttä.
 

Grillaajien suosima pihakeittiö sijaitsee kätevästi huvilan sisäkeittiön läheisyydessä ja suojassa valokatteen alla.Grillaajien suosima pihakeittiö sijaitsee kätevästi huvilan sisäkeittiön läheisyydessä ja suojassa valokatteen alla.
Korkeat ikkunat ja terasseilla avautuvat lasiovet tuovat luonnon lähelle.Korkeat ikkunat ja terasseilla avautuvat lasiovet tuovat luonnon lähelle.

Mummonmökki - Entisajan mummonmökkejä ja uudenlaista huolettomuutta

Perinteiset Mummonmökki-huvilat ovat entisajan mummonmökkejä uudella huolettomalla tavalla. Täyslämmin rakenne merkitsee tietysti ympärivuotista lämpimyyttä ja huoletonta kestävyyttä.
Viihtyisä tupa suurine valoisine ikkunoineen on kaikkien Kataja-mallien sydän, jonka ympärille muut toiminnot rakentuvat. Kataja-huviloiden suunnittelussa on huomioitu kaikki ympärivuotisen asumisen mukavuudet.
 

Katajat ovat sopusuhtaisia, perinteisen mummonmökin kaltaisia huviloita, joiden valoisa kuisti kutsuu vierailijat sisälle.Katajat ovat sopusuhtaisia, perinteisen mummonmökin kaltaisia huviloita, joiden valoisa kuisti kutsuu vierailijat sisälle.
Mummonmökin viihtyisässä tuvassa nautitaan yhdessäolosta ja huvilan tunnelmasta.Mummonmökin viihtyisässä tuvassa nautitaan yhdessäolosta ja huvilan tunnelmasta.

Reviiri - Oma reviiripaikka vapaalle

Täyslämpimät Reviiri-huvilat tulevat komealla ulkonäöllään rohkeasti esiin ja osoittavat kaikille sijaintinsa: tässä on meidän reviirimme, meidän elinpiirimme. Reviiri-mallien raikkaat ideat julkisivussa ja toimivuudessa tekevät niistä muista erottuvan. Tutustu Kastelli-huvilamallisto-osiossa Reviiriin!
Oma huvila on se kaivattu reviiri, jonne arjen kiireillä ja huolilla ei ole asiaa. Luonto ja raikas ilma saa mielen ja kehon virkistymään.
 

Reviiri-huviloiden jyhkeä ja jyrkkäharjainen olemus erottuu ympäristöstään.Reviiri-huviloiden jyhkeä ja jyrkkäharjainen olemus erottuu ympäristöstään.
Useissa Reviirimalleissa on mahdollista rakentaa korotettu sisäkatto.Useissa Reviirimalleissa on mahdollista rakentaa korotettu sisäkatto.

Saaristo - Perinteistä saaristolaistyyliä vapaalle

Täyslämpimät Saaristo-Huvilat kesyttävät saariston vaativat olot lomailijan nautittavaksi, energiaa tuhlaamatta. Saaristolaishuviloiden perinteinen ulkonäkö istuu miellyttävästi suomalaiseen maisemaan. Talvilämpimyys ja tiiviys on ilo kesähelteelläkin tarjoten vilpoisaa suojaa.
Harkituin mittasuhtein, perinteisellä tyylillään Saaristo-huvila on sovussa myös vaativan kansallismaisemamme kanssa.
 

Romanttisen Saaristo Lahdelma-huvilan oleskelutilat ovat todella avarat. Runsaiden ikkunoiden välityksellä niihin tulvii valoa joka suunnasta ympäri vuoden.Romanttisen Saaristo Lahdelma-huvilan oleskelutilat ovat todella avarat. Runsaiden ikkunoiden välityksellä niihin tulvii valoa joka suunnasta ympäri vuoden.
Saaristo-huvilan perinteitä kunnioittavaan ulkonäköön sopii myös perinteinen sisustustyyli niin keittiössä...Saaristo-huvilan perinteitä kunnioittavaan ulkonäköön sopii myös perinteinen sisustustyyli niin keittiössä...

Saimaa - Vesistöjen äärelle suunniteltu

Täyslämpimät Saimaa-huvilat on suunniteltu suomalaisten vesistöjen äärelle, järvien ja merien rannoille. Maisemiin, joita hallitsevat jyhkeät kalliot tai osin veden pintaa hipovat luodot. Monimuotoiseen luontoon, jossa kauniit saaret ja niemet työntyvät esiin vesistöjen keskeltä. Saimaa-huvila on syntynyt luonnon ehdoilla ja sitä kunnioittaen.
Kaikissa Saimaa-huviloissa on mukana hyvän huvila-elämän perusasiat: viihtyisät oleskelutilat maisemaikkunoineen, tilavat makuuhuoneet sekä laajat terassit.
 

Saimaa Laine-huvilassa kaksi makuuhuoneista on sijoitettu erilliseen rakennukseen, jolloin niistä on saatu rauhallisia ”aittoja”.Saimaa Laine-huvilassa kaksi makuuhuoneista on sijoitettu erilliseen rakennukseen, jolloin niistä on saatu rauhallisia ”aittoja”.
Saimaa-huvila on istuu sinivalkoiseen luontoon.Saimaa-huvila on istuu sinivalkoiseen luontoon.


Savotta - Luonnonläheistä hirsihuvilaromantiikkaa

Savotta-huvilat sulautuvat suomalaiseen luontoon ja edustavat ulkonäöltään hirsihuvilan romantiikkaa vailla huolen häivää. Tupakeittiöiden ympärille rakentuvat Savotta-huviloiden pohjaratkaisut ovat selkeitä ja toimivia. Kastellin rakenteilla tehty huvila on Täyslämmin ympäri vuoden – eikä ole huolta seinien painumisen ongelmista.
Sisustusmateriaaleilla saat halutessasi luotua hirsirakennuksen tai vaikkapa perinteisen eräkämpän tunnelman myös huvilan sisälle.
 

Perinteisen Savotta-huvilan ulkonäköön on saatu kivaa ilmettä porrastamalla oleskelutilojen kattoa eri tasoon.Perinteisen Savotta-huvilan ulkonäköön on saatu kivaa ilmettä porrastamalla oleskelutilojen kattoa eri tasoon.
Savotta-huviloissa on perinteistä tupatunnelmaa.Savotta-huviloissa on perinteistä tupatunnelmaa.


Tunturi - Tunturien riemuihin

Täyslämpimät Tunturi-huvilat on suunniteltu talven riemuihin! Hiihtoretken jälkeen on mukava palata oman huvilan suloiseen lämpöön. Kastellin Täyslämpimät huvilat on kuin luotu myös tunturikohteiden rakentamiseen; lämpimiä, saumattomia ja vedottomia.
Nyt voit nauttia talven riemuista täysipainoisesti säästä riippumatta. Tunturi-huviloiden suunnittelussa on erityisesti huomioitu kuivaustilat, varastot sekä lomatunnelmiin sopivat saunatilat.
 

Kastelli-huvila kestää tuulet ja tuiskut. Sen rakenteet eivät painu eikä ratkeile raskaankaan lumitaakan alla.Kastelli-huvila kestää tuulet ja tuiskut. Sen rakenteet eivät painu eikä ratkeile raskaankaan lumitaakan alla.
Tunturi-huviloilla on hauska rentoutua yhdessäolon ja vaikkapa laskettelun merkeissä.Tunturi-huviloilla on hauska rentoutua yhdessäolon ja vaikkapa laskettelun merkeissä.

Unelma - Koristeellisten yksityiskohtien rikkautta

Unelma-huvilat varmistavat unelmallisen huvila-asumisen niin kesällä kuin talvellakin. Tämän malliston huviloissa on romanttisia koristekaiteita, torneja, ruutuikkunoita, katoksia, erkkereitä, laajoja terasseja... Tutustu Unelma-huviloihin ja huomaat, että persoonallisuuden tavoittelussa ei ole unohdettu Kastelli-huvilan perusominaisuuksia; toimivuutta ja tehokkuutta. Tutustu Kastelli-huvila mallistoon
 

Unelma-huvilat ovat vapaa-ajan koteja, joissa on runsaasti persoonallisia ratkaisuja ja yksityiskohtien rikkautta.Unelma-huvilat ovat vapaa-ajan koteja, joissa on runsaasti persoonallisia ratkaisuja ja yksityiskohtien rikkautta.
Unelma-huviloissa on mahdollisuuksien tiloja ja luonnonvaloa vaikkapa taideharrastuksiin.Unelma-huviloissa on mahdollisuuksien tiloja ja luonnonvaloa vaikkapa taideharrastuksiin.

Valokaari - Kaareva ikkunaseinä aitiopaikkana maisemaan

Kastelli-arkkitehtien suunnittelemat Valokaari-huvilat avaavat uusia näkymiä persoonalliseen huvilarakentamiseen; oleskelutilojen kaareva ikkunaseinä – valokaari – avaa luonnon vaihtelut huvila-asukkaiden ihasteltavaksi ympäri vuoden.
Laajat terassit, moderni ulkonäkö ja ympärivuotinen asuttavuus ihastuttavat Valokaari-huviloissa. Oikea aitiopaikka luontoon!
 

Valokaari-ikkunat antavat huvilalle persoonallisen ilmeen sisälle ja ulos.Valokaari-ikkunat antavat huvilalle persoonallisen ilmeen sisälle ja ulos.
Valokaaren välityksellä vuodenaikojen vaihtelut ovat osa huvilaelämää.Valokaaren välityksellä vuodenaikojen vaihtelut ovat osa huvilaelämää.

Visio - Luova näkemys modernista loma-ajan asumisesta

Täyslämpimät Visio-huvilat ovat luovien ja osaavien arkkitehtien näkemys modernista loma-asumisesta. Malliston arkkitehtuuri on klassisen selkeää ja linjakasta. Korkealle, vinoon sisäkattoon asti ulottuvat suuret viistot ikkunat antavat mallistolle ainutlaatuisen ilmeensä sisälle ja ulos.
 

Oleskelutiloista ja laajoilta terasseilta avautuvat näkymät vaihtuvat 
vuodenaikojen mukaan. Visio on nyt valmis toteutettavaksesi.Oleskelutiloista ja laajoilta terasseilta avautuvat näkymät vaihtuvat vuodenaikojen mukaan. Visio on nyt valmis toteutettavaksesi.
Vino sisäkatto antaa Vision sisätiloille avaraa ilmettä. Ikkunat myötäilevät kattoratkaisun linjoja.Vino sisäkatto antaa Vision sisätiloille avaraa ilmettä. Ikkunat myötäilevät kattoratkaisun linjoja.

Välke - Sulautuu ympäröivään luontoon

Täyslämmin Välke-huvila on suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön. Se sulautuu osaksi ympäröivää luontoa terassin ja suurten ikkunoiden ansiosta. Huvilan sydämenä toimii avara tupa, ja varaava takka luo lämmintä tunnelmaa syys- ja talvi-iltoihin. Korotettu katto ja suuret ikkunat luovat tupaan valoa ja avaruutta. Välke A -huvilassa toiminnot on sijoitettu yhteen tasoon, kun taas Välke B -huvilassa lisätilaa tuovat parvitilat. Saunatiloihin on kätevä oma sisäänkäynti terassilta. Osittain katettu terassi jatkaa oleskelutiloja – halusitpa ottaa aurinkoa, tarkkailla tähtiä tai vilvoitella saunomisen jälkeen.
 

Ruhtinaallisen suuri terassi kutsuu yhteisiin grillaushetkiin. Terassilta kuljetaan myös pukuhuone- ja saunatiloihin.Ruhtinaallisen suuri terassi kutsuu yhteisiin grillaushetkiin. Terassilta kuljetaan myös pukuhuone- ja saunatiloihin.
Välkkeessä voit valita tuvan ja keittiön tai tupakeittiön.Välkkeessä voit valita tuvan ja keittiön tai tupakeittiön.
 
Julkaistu
30.9.2013