Haluaisitko modernin vai nostalgisen vai kodin siltä väliltä?

Kastelli - Suomen laajimmat ja monipuolisimmat talot ja talomallistot

Kastelli-koti suunnitellaan ja rakennetaan toiveittesi ja yksilöllisten tarpeittesi mukaan, olipa toiveidesi tyylisuunta mikä tahansa. Valitse sinäkin kodiksesi Kastelli ja varmista suunnittelun vapaus, rakentamisen sujuvuus ja asumisen huolettomuus ainutlaatuisella tavalla!

Tutustu Kastelli-talojen mallistoon
Tilaa Kastellin taloesite
Jätä yhteydenottopyyntö Kastelli-talosta

AIKA - Arkea helpottavia ratkaisuja ja ainutlaatuista muunneltavuutta

AIKA-malliston kodit yhdistävät ja vahvistavat perhettä uusilla tilaratkaisuillaan. Malliston suunnittelussa Kastellin arkkitehtien laaja kokemus on yhdistetty uusimpaan tietouteen lasten turvallisesta ja virikkeellisestä kasvuympäristöstä. AIKA-kodeissa on runsaasti perheen arkipäivän sujumista helpottavia tilaratkaisuja ja ideoita. Sen tilaratkaisut muuntuvat perheen tarpeiden mukaan vuosikymmenien kuluessa. Arkkitehtien ohella suunnitteluryhmään on kuulunut ihmisen kehityksen asiantuntija, psykologian professori Lea Pulkkinen.

Lapsuuskoti luo perustan elämälle
"Lapsuudenkodista perintönä saatu sosiaalinen pääoma on perustana myöhemmin kehittyville sosiaalisille taidoille. Riittävä vuorovaikutus vanhempien ja lasten välillä synnyttää luottamusta. Lapsuudenkodin pysyvyys luo turvallisuutta ja antaa elämälle juuret. Tästä syystä olisi luotava todelliset edellytykset kodintilojen muunneltavuudelle lasten iän ja perheen tarpeiden mukaisesti."
- Psykologi Lea Pulkkinen

Aika-malliston kodeissa on arkea helpottavia yksityiskohtia.Aika-malliston kodeissa on arkea helpottavia yksityiskohtia.
Aika-mallisto: Muuntautumista eri vuosikymmenien tarpeeseen.Aika-mallisto: Muuntautumista eri vuosikymmenien tarpeeseen.

AITIO - Ennennäkemätöntä arkkitehtuuria valmistaloissa

Aitio edustaa ennennäkemätöntä arkkitehtuuria valmistaloissa. Sen uniikki ilme syntyy laajasta terassista ja lovetuista päätyseinistä. Aitio tarjoaa toimivien arkitilojen, runsaiden oleskelutilojen ja upean terassin ansiosta aitiopaikkoja perheellesi. Voit muunnella tiloja monipuolisesti perheesi tarpeisiin ja erilaisiin elämäntilanteisiin. Aitio on suunniteltu siten, että se on helppo sijoittaa erilaisille tonteille. Kauniisti katettu ja osittain seinien suojaama terassi toimii kutsuvana sisäänkäyntinä Aitio-kotiin talon päädyssä.

Todellisia aitiopaikkoja asumiseen!
”Suunnittelun lähtökohtana oli luoda nykyaikainen talomallisto, joka soveltuu hyvin myös kapeille kaupunkitonteille. Aitio-kodin omaleimainen ilme syntyy laajasta terassista, jota suojaavat persoonallisesti lovetut päätyseinät. Terassi muodostaa aitiopaikan, jossa voit oleskella rauhassa, katseilta suojassa. Aitio-kodin arkkitehtonista ilmettä voit korostaa väritehosteilla. Panostimme kodinhoitotiloihin ja vaatesäilytykseen, jotta arkesi olisi toimivaa. Kodin sydämenä toimivat suuret ja valoisat oleskelu- ja keittiötilat, jotka kokoavat perheen luontevasti yhteisiin hetkiin.” - Arkkitehti Erkki Eskelinen
 

Kastelli Aitio - omaleimainen ilmeKastelli Aitio - omaleimainen ilme

Kastellin Aitiossa on mietitty suunnitteluratkaisut erityisesti toimivan arjen pohjalta.Kastellin Aitiossa on mietitty suunnitteluratkaisut erityisesti toimivan arjen pohjalta.

City€conomy - Aito Kastelli-koti minihintaan

Kastellin CityEconomy-mallit täydentävät huippusuosittua Economy-mallistoa trendikkyydellään ja modernilla julkisivullaan. Sisätiloista löydät Kastellin taattua toimivuutta.
CityEconomy-malleissa uskomattomaan hintaan trendikäs ja laadukas Kastelli-koti, jonka Muuttovalmis-toimituksessa on kaikki tämä valmiina: aito Kastelli-koti MUUTTOVALMIIKSI rakennettuna, trendikäs ja moderni ulkonäkö, Puustelli-kalusteet asennettuna, koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla, energiatehokkaat kodinkoneet, lattialämmitys, Pukkilan laatoitetut pesutilat, Upofloor-laminaattilattiat valmiina ja sisustussuunnittelija Virpi Illmanin suunnittelema sisustus valmiiksi tehtynä!
 

CityEconomy on trendikäs Kastelli minihintaan.CityEconomy on trendikäs Kastelli minihintaan.

CityEconomyssä on muuttovalmiin Kastellin laadukas sisustus.CityEconomyssä on muuttovalmiin Kastellin laadukas sisustus.

Economy - Aito Kastelli-koti minihintaan

Markkinajohtaja Kastelli kehitti pienen budjetin muuttovalmiskodin jokaisen laadukasta omakotiasumista haaveilevan perheen ulottuville. Kastelli tekee Economy-talot muuttovalmiiksi; perustukset, kirvestyöt, LVI-ja sähkötyöt sekä sisustustyöt aina viimeisiä listoja myöten tehtynä! Economyn hinta on ennenkuulumattoman edullinen.
 

Omaan Economy Kastelli-kotiin jo vuokra-asumisen hinnalla.Omaan Economy Kastelli-kotiin jo vuokra-asumisen hinnalla.
Arkkitehtien suunnittelema taloudellisuus näkyy Economy-kotien suunnittelussa.Arkkitehtien suunnittelema taloudellisuus näkyy Economy-kotien suunnittelussa.

Helsinki-Tiiviiseen asuinympäristöön suunniteltu

Helsingin kaupungin järjestämän arkkitehtikilpailun tuloksena syntyneet Helsinki-pientalot sopivat erinomaisesti pääkaupunkiseudun tiiviiseen rakennusympäristöön – niin asutuksen keskelle kuin uusille kaava-alueillekin. Malliston tehokas suunnittelu parantaa lämpötaloutta ja lisää ekologisuutta. Energiankulutusta vähentää myös pieni ulkovaippa, samoin kuin talon suuntaaminen ilmansuuntien mukaan. Kastellin Helsinki-pientalomallit ovat valmiina rakennettavaksi – tutustu tutustu malleihin Kastelli-mallisto osiossa.

Helsinki-pientalot: rauhallisen selkeä yleisilme kaupunkiin.Helsinki-pientalot: rauhallisen selkeä yleisilme kaupunkiin.
Helsinki-pientaloilla on juuret Helsingin tiivillä kaupunkitonteilla.Helsinki-pientaloilla on juuret Helsingin tiivillä kaupunkitonteilla.

Hoviherra- Selkeää ja ilmeikkäitä yksityiskohtia

Hoviherra-kodit edustavat suomalaista asumistoivetta. Se on mahdollisuuksien 1-tasoinen mallisto niin kaava- kuin haja-asutusalueillekin. Selkeä arkkitehtuuri ja maankuulu pohjaratkaisujen toimivuus ovat malliston suosion takana. L-talomallien ansiosta Hoviherrasta löytyy mahdollisuuksia erilaisille tonteille. Totea itse, kuinka viehättäviä ja toimivia yksityiskohtia Hoviherrassa on Kastelli-mallisto osiossa.
 

Hoviherra - selkeää arkkitehtuuria.Hoviherra - selkeää arkkitehtuuria.

Hoviherrassa on maankuulu pohjaratkaisujen toimivuus.Hoviherrassa on maankuulu pohjaratkaisujen toimivuus.

Karelia - Koristeellisuuden iloa

Karelia-kodit erottuvat kauneudellaan jo kaukaa. Maulla toteutetut yksityiskohdat – kuten ikkunat, kaiteet ja ulkoverhous koristeluineen – kruunaavat koko komeuden. Karelian ihastuttavat kaarierkkerit ovat hyvä osoitus Kastelli-rakentamisen joustavuudesta; yksilölliset ratkaisut onnistuvat ja vieläpä järkevään hintaan.
 

Karelia - romanttista koristeellisuutta ja käytännöllisyyttä.Karelia - romanttista koristeellisuutta ja käytännöllisyyttä.
Kareliassa on laajennusvaraa yläkerrassa.Kareliassa on laajennusvaraa yläkerrassa.

Kartano - nykyaikaista perinnetaloasumista Kastellin tapaan

Kartano-kodit tarjoavat perinteistä asumisen harmoniaa hellästi nykyaikaistettuna. Kastellin suositut perinnetalomallistot – Kartano, Kotikartano, Uuskartano ja Herraskartano – vaalivat tarkoin perinnetalon herkkää tunnelmaa unohtamatta kuitenkaan pohjaratkaisujen toimivuutta. Pietarsaaren Asuntomessuilta alkanut Kartano-mallien suosio jatkuu ja kauniita kartanoita nousee tasaiseen tahtiin.
 

Kartano-mallistossa on moni-ilmeinen ulkonäkö.Kartano-mallistossa on moni-ilmeinen ulkonäkö.

Kartano - asumisen harmoniaa nykyaikaisilla mukavuuksilla.Kartano - asumisen harmoniaa nykyaikaisilla mukavuuksilla.

Moderni - Modernia persoonallisuutta ja käytännöllisyyttä

Kastellin Moderni-talot ihastuttavat tyylikkyydellään ja toimivuudellaan. Uusille pientaloalueille ne luovat uudenlaista pientalokulttuuria. Sisätiloiltaan Moderni-talot ovat upean valoisia ja toimivia. Korkeilla ikkunoilla tiloihin saadaan runsaasti valoa ja näyttävyyttä. Modernia ilmettä syntyy niin puuverhouksella, tiiliverhouksella kuin rappauksellakin.
 

Eri tasoissa olevat kattolappeet tuovat arkkitehtuuriin erilaisuutta ja vahvaa persoonallista ilmettä.Eri tasoissa olevat kattolappeet tuovat arkkitehtuuriin erilaisuutta ja vahvaa persoonallista ilmettä.
Korkeat sisätilat ja korkeat ikkunat ovat tekijöitä jotka yhdistävät Moderni-malliston koteja.Korkeat sisätilat ja korkeat ikkunat ovat tekijöitä jotka yhdistävät Moderni-malliston koteja.

Nostalgia - Nostalgista tyyliä ja asumisen helppoutta

Nostalgia-kodit ovat saaneet vaikutteita kultaisen 50-luvun pientalosuunnittelun parhaista aineksista. Silloin pientaloarkkitehtuuri oli selkeän yksinkertaista, huoneet olivat tilavia ja kalustaminen käytännöllistä. Puutalojen ulkoverhouksessa pystylauta muuttui vaakaan ja pienet ruutuikkunat saivat väistyä suurempien ikkunoiden tieltä. Nostalgia-kotien ajattoman kaunis ulkonäkö ja sisätilojen toimivuus lähtee juuri näistä tarkoituksenmukaisista ja konstailemattomista ratkaisuista. Tutustu Kastelli-mallisto osiossa ja valitse omasi!
 

Nostalgia-kotien ajattoman kaunis ulkonäkö lähtee tarkoituksenmukaisista ja konstailemattomista ratkaisuista.Nostalgia-kotien ajattoman kaunis ulkonäkö lähtee tarkoituksenmukaisista ja konstailemattomista ratkaisuista.
Symmetrisyys on yksi koko Nostalgia-malliston kantava, ajattomuutta korostava piirre.Symmetrisyys on yksi koko Nostalgia-malliston kantava, ajattomuutta korostava piirre.

Plazia - Valoisuutta ja avaruutta kodin yhteisissä tiloissa

Plazia-kodit edustavat modernia arkkitehtisuunnittelua korkeine ikkunoineen ja avarine sisätiloineen. Olokeittiön tilavan ruokapöydän ympärille on mukava koko perheen kokoontua ruokailemaan tai pelaamaan yhdessä. Plazia-kotien saunatilat on suunniteltu väljiksi ja viihtyisiksi ja niistä on suorat yhteydet laajalle vilvoitteluterassille. Plazia on mahdollisuuksien mallisto, joka on suunniteltu erilaisille tonteille. Se on koti keskellä elämää.
 

Plazia-mallistosta löytyy vaihtoehtoja erilaisille tonteille.Plazia-mallistosta löytyy vaihtoehtoja erilaisille tonteille.
Olokeittiössä on mahdollista arkisten askareiden keskellä seurustella perheen ja ystävien kanssa.Olokeittiössä on mahdollista arkisten askareiden keskellä seurustella perheen ja ystävien kanssa.

Raatiherra - Modernia ilmettä ja Kastellin luontevaa toimivuutta

Kastellin monipuolinen Raatiherra-mallisto edustaa ilmeeltään modernimpaa arkkitehtuuria. Sen julkisivuissa on arkkitehtuurillista iloittelua; vaihtelevankokoisia ikkunoita, suuria selkeitä julkisivupintoja, pysty- ja vaakalaudoituksen vuorottelua, katoksia, parvekkeita, kattoikkunoita. Kaikki mallit ovat puolitoistakerroksisia ja kaksitasoisuus on käytetty asuintilojen suunnittelussa loistavasti hyväksi. Raatiherra on komeasti oman tyylinsä herra!
 

Raatiherrassa on monimuotoisia yksityiskohtia.Raatiherrassa on monimuotoisia yksityiskohtia.


Kaikki Raatiherrat ovat 1,5- tai 2-kerroksisia koteja, joissa pääosa makuuhuoneista on yleensä sijoitettu yläkertaan.Kaikki Raatiherrat ovat 1,5- tai 2-kerroksisia koteja, joissa pääosa makuuhuoneista on yleensä sijoitettu yläkertaan.

Rinne - Tasokkaita ratkaisuja ja moni-ilmeistä arkkitehtuuria

Rinne-kodit tarjoavat ratkaisuja, joilla rinnetontin olemus saadaan hyödynnettyä parhaalla tavalla. Rinne-talomallistosta löytyy sopiva koti sekä jyrkille että loiville rinnetonteille.
 

Rinne-mallistossa on omat mallinsa niin loiville kuin jyrkillekin rinteille.Rinne-mallistossa on omat mallinsa niin loiville kuin jyrkillekin rinteille.
Tasoerojen avulla eri huonetilat on mukavasti erotettavissa toisistaan.Tasoerojen avulla eri huonetilat on mukavasti erotettavissa toisistaan.

Salonki - Toimivaa tyylikkyyttä, kaunista kodikkuutta ja romantiikkaa

Salonki-kodit korostavat reilun kokoisia, yhteisiä oleskelutiloja. Kymmenien neliöiden yhtenäiset tilat ovat avaria ja laajoilla ikkunoilla niihin saadaan ihanaa valoisuutta. Avaruutta lisäävät myös laajat katetut terassit, jotka ovat näyttäviä ja käytännöllisiä säällä kuin säällä.
 

Aumakattoinen kuisti, pystylautaverhous ja koristeikkunat luovat Salonki-kotien ulkonäköön entisajan romantiikkaa.Aumakattoinen kuisti, pystylautaverhous ja koristeikkunat luovat Salonki-kotien ulkonäköön entisajan romantiikkaa.
Useissa malleissa terasseja on useammalla puolella taloa, jolloin aina löytyy kulmaus, jonne ei tuule tai jonne aurinko paistaa lämpimästi.Useissa malleissa terasseja on useammalla puolella taloa, jolloin aina löytyy kulmaus, jonne ei tuule tai jonne aurinko paistaa lämpimästi.

Skaala - Tilaratkaisujen väljyyttä ja asumisen avaruutta

Skaala-kodit ovat suunnitteluvaiheessa jo ”skaalattu” tavallista väljemmiksi: pohjaratkaisut ovat noin 20 – 30 % suurempia verrattuna saman huonelukumäärän tarjoaviin perinteisiin ratkaisuihin. Kun neliöistä ei tarvitse tinkiä, taloon saadaan monia mukavuutta ja asumisen tasoa lisääviä ratkaisuja; avarat eteistilat, kookkaat makuuhuoneet, saunaosaston erilliset pukuhuoneet, harrastus- ja askartelutilat... Sisätilojen väljyys ja ylellinen avaruus jatkuvat myös ulkotilojen terasseille. Skaalasta löytyy myös suosittuja L-talomalleja.
 

Jokaisessa Skaala –kodissa on vakiona tilava varasto, jonka hyllyille sopii monenmoista säilytettävää.Jokaisessa Skaala –kodissa on vakiona tilava varasto, jonka hyllyille sopii monenmoista säilytettävää.
Väljiksi suunnitellut Skaala-kodit ovat syntyneet asiakkaiden toiveista.Väljiksi suunnitellut Skaala-kodit ovat syntyneet asiakkaiden toiveista.

Valokaari - Valoisia näkymiä ja persoonallista ulkonäköä

Valokaari-kodit ovat jo muutaman vuoden ajan ihastuttaneet rakentajat valoisuudellaan ja persoonallisuudellaan! Olohuoneen kaareva ikkunaseinä – valokaari – luo sisätiloihin näyttävyyttä ja avaa huikean näköyhteyden suoraan oleskelupihalle tai terassille. Kastellin tavalla rakennettaessa voit olla varma uuden kotisi energiatiiviydestä ja turvallisista rakenteista!

Suomalaista asumistoivetta parhaimmillaan
"Valokaari-mallisto on suunniteltu suomalaisten perheiden tarpeisiin. Valoisuuden ja avaruuden ohella olen suunnittelussa pyrkinyt huomioimaan arkitoimintojen sujuvuuden; käytännön tilanteet, joita erityisesti lapsiperheissä syntyy. Eteisaulat ovat väljiä, keittiöt tehokkaita ja yhteisissä oleskelutiloissa on tilaa myös ystäväperheiden tapaamiseen. Nykyään moni perhe voi myös tarvita erillistä työhuonetta, jolloin Valokaari-kodin huoneista joku voidaan varata siihenkin tarkoitukseen.” - Arkkitehti Erkki Eskelinen

Kastellin tavalla toteutettuna vaativatkin rakenteet ovat helppoja toteuttaa oikein ja turvallisesti.Kastellin tavalla toteutettuna vaativatkin rakenteet ovat helppoja toteuttaa oikein ja turvallisesti.
Kaareva ikkunaseinä, valokaari  on kuin vuodenaikojen mukaan vaihtuva maisemataulu.Kaareva ikkunaseinä, valokaari on kuin vuodenaikojen mukaan vaihtuva maisemataulu.

Verso - Fiksuin alku omakotiasumiseen

Verso on fiksuin alku omakotiasumiseen. Verso on koti, jossa on kaikki mitä tarvitset eikä mitään ylimääräistä. Se on edullinen ja ekologinen. Verso soveltuu muunneltavuutensa ansiosta erilaisiin elämäntilanteisiin, kodiksi eri-ikäisille pariskunnille ja perheille. Verso toimii myös oivallisesti kakkoskotina tai loma-asuntona. Voit itse valita, millainen on sinun Versosi.

Verson yhtenäinen ja saumaton seinärakenne takaa sekä energia- että kustannustehokkuuden.Verson yhtenäinen ja saumaton seinärakenne takaa sekä energia- että kustannustehokkuuden.

Verso edustaa modernia eurooppalaista asumistapaa, johon ei kuulu saunaa, mutta saat sen halutessasi.Verso edustaa modernia eurooppalaista asumistapaa, johon ei kuulu saunaa, mutta saat sen halutessasi.

Woodpecker - Avoinna auringolle

Markkinajohtaja Kastellin Woodpecker-mallisto tarjoaa vaihtoehtoja erilaisille tonteille ja erilaisiin asumistarpeisiin. Arkkitehdit Petri Ilmarinen ja Jari Haapalahti kertovat malliston idean löytyneen suomalaisesta luonnosta.Valitse koti auringon puolelta – Tutustu erilaisiin Woodpecker-malleihin Kastelli-mallisto osiossa ja valitse omasi!

Inspiraationa luonnonvalo ja sydänpuu "Halusimme luoda helposti lähestyttävän, sympaattisen sekä nykyaikaisen talomalliston, jonka kodit sopeutuvat erilaisille tonteille ja erilaisiin tarpeisiin. Woodpecker-kodeissa auringon suoma valo ja lämpö voidaan hyödyntää asumisviihtyisyyden ja energiatalouden kannalta optimaalisesti." - Jari Haapalahti, arkkitehti SAFA ja Petri Ilmarinen, arkkitehti SAFA

Vas. Tontin etuosaan sijoitettava Kastellin Woodpecker 165 E I-malli ja oikealla tontin takaosaan sijoitettava Kastellin Woodpecker 166 T 4-malli.Vas. Tontin etuosaan sijoitettava Kastellin Woodpecker 165 E I-malli ja oikealla tontin takaosaan sijoitettava Kastellin Woodpecker 166 T 4-malli.
 
Julkaistu
30.9.2013