Tulikivi esittelee uutuustuotteita Habitaren messuilla

Syksyn ollessa taas täällä, on aika miettiä kodin tunnelmaa sekä ensi talven lämmitysratkaisuja. Koteihin kaivataan kesän jälkeen taas lämpöä ja tunnelmaa sekä kotoisuutta syksyn viileneviä ilmoja vastaan. Entä jos samalla olisi mahdollista saada pienempi sähkölasku? Tulikiven takka ottaa kaiken lämmön talteen ja luovuttaa sitä hiljalleen ja pehmeästi säteillen ympäristöönsä.


Tutustu Tulikiven Kermansavi mallistoihin tästä
Tutustu Tulikiven vuolukivimallistoon tästä

Tervetuloa tutustumaan Tulikiven Habitare-osastoon 7r49.Tervetuloa tutustumaan Tulikiven Habitare-osastoon 7r49.

Graafisen linjakkaat kiuasuutuudet

Tulikivellä on tarjolla kolme uutuutta kiuasmarkkinoille. Uudet kiukaat Kuura, Riite sekä Huurre ovat muotoilultaan graafisia ja niiden pintamateriaali valukivi on kiukaissa ennennäkemätön.
Uutuuskiukaissa leikitellään aisteilla käyttäen hyödyksi kylmän ja kuuman vastakohtaisuuksia. Kiukaiden pintojen kuviot viittaavat lumeen sekä jäätyvän veden kiderakenteeseen. Talvisin teemoin nimettyjen Kuuran, Riitteen ja Huurteen voimakas graafisuus on uutta kiuasmuotoilussa.

Tulikivi kiukaat Kuura, Riite ja Huurre.Tulikivi kiukaat Kuura, Riite ja Huurre.

Kaunis Ksenia uutuusvärissä

Habitare-osastolla (7r49) on nähtävillä Tulikiven uutuus, trendikäs petroolinvärinen Ksenia-takka. Isoluukkuinen sekä leveä takka on ilmeeltään moderni ja raikas. Myös suosittu Pihka-takka on saanut itselleen uuden värin: kiiltävä valkoinen Lumi on edukseen talvipäivien lämmittäjänä.

Tulikivi toivottaa lämpimästi tervetulleeksi Tulikiven Habitare-osastolle 7r49.

Ksenia-takka on saanut itselleen trendikkään petroolinsinisen värin.Ksenia-takka on saanut itselleen trendikkään petroolinsinisen värin.
 
Julkaistu
16.9.2013