• Etusivu
  • Rakentaminen

KASTELLIN JUHLASYKSY ALKAA VIIKONLOPPUNA 14.9.–15.9.2013!

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Kastelli-Talot Oy
Julkaistu 11.09.2013
20139_36247.jpg

KASTELLI 20 VUOTTA OSTETUIN!

Tänä syksynä Kastelli juhlii 20 vuotta jatkunutta suosiotaan Suomen ostetuimpana talomerkkinä! Tuoreen rakentajatutkimuksen mukaan peräti 15 % rakentajista valitsee kodikseen Kastellin.

Tule mukaan viikonlopun tapahtumiin ja totea itse, miksi Kastelli on kaksin verroin muita halutumpi!

UPEITA KOTEJA TALONÄYTÖKSISSÄ

Upeat Kastelli-kodit eri puolilla Suomea avaavat ovensa talokuumeisille. Tule mukaan Juhlasyksyn talonäytöksiin viikonloppuna 14.–15.9.2013!

Tervetuloa!

Katso oman lähialueesi tapahtumat >>

20139_36245.jpg

NOPEILLE PÄÄTTÄJILLE HIENOT EDUT

Juhlasyksyn kunniaksi Kastelli tarjoaa upeat Juhlaedut talo- ja huvilakauppoihin 31.10.2013 saakka. Toimi nopeasti – parhaat edut ja rakennusajat jaetaan nyt!

Kysy lisää Kastelli-kauppiaaltasi »

JUHLASYKSYN UUTUUSMALLIT - NOUDA ESITE

Juhlasyksyn tapahtumista voit noutaa SyysUutuudet-lehden, jossa esitellään rakentajien toiveista syntyneet Juhlasyksyn uutuusmallit.

Tiesithän, että rakentajien mielestä Kastellilla on markkinoiden paras talomallisto!

Nouda SyysUutuudet-lehti näytöksistä, tilaa se suoraan kotiisi tai selaa Kastellin nettisivuilla!

20139_36248.jpg

KASTELLI - KUTEN SEN ITSE HALUAT!

Kaikki Kastelli-kodit suunnitellaan ja rakennetaan asiakkaiden toiveitten ja yksilöllisten tarpeittesi mukaan. Kun valitset kodiksesi Kastellin, varmistat suunnittelun vapauden, rakentamisen sujuvuuden ja asumisen huolettomuuden ainutlaatuisella tavalla!

Tutustu menestysmallistoon

Kastelli-Talot Oy
Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20071_3134.jpg
Suositut Kastelli-talot
Suomen ostetuimman talomerkin Kastellin suosio perustuu vahvasti sen järkevään rakentamistapaan. Paikallarakentamiseen perustuva Kastelli-järjestelmä varmistaa parhaiten turvalliset ja oikeaoppiset rakenteet ja se on joustava yksilöllisille muutoksille. Kastelli-rakentaja voi myös joustavasti hyödyntää omaa työpanostaaan haluamassaan laajuudessa.
20072_3675.jpg
Markkinajohtaja Kastellilta muuttovalmiit kodit
Suomen ostetuin talomerkki Kastelli on julkistanut oman valmiskotimallistonsa. Rakentajien toivomuksesta syntyneeseen ValmisKastelli-mallistoon on valittu kymmenen erikokoista ja erityylistä valmiskotia. Arkkitehtien suunnittelemat talot ovat 1- ja 2-kerroksisia malleja, joiden suunnittelussa suomalaisten perheiden toiveet ovat olleet etusijalla. Taitavalla arkkitehtisuunnittelulla neliöt on hyödynnetty tehokkaasti, jolloin myös rakentamiskustannuksia on voitu alentaa. ValmisKastelli-talojen tyyli vaihtelee perinteisestä moderniin.
20073_4031.jpg
Vk 6-10 Tapetointiongelmia
Helmikuu on todella lyhyt kuukausi. Tuntuu, että se tuli ja meni saman tien. Kaikkien mahdollisten epidemioiden jälkeen saimme vihdoin aikaa tapetointiin. Jossain aivolohkon takanurkassa oli matkan varrella syntynyt pakkomielle, jonka mukaan makuuhuoneen päätyseinään oli saatava yksivärinen, eläväpintainen tummansininen tapetti. Oli muuten tosi epätoivoinen idea. Kukaan muu ei ilmeisesti ole saanut vastaavaa kuningasajatusta tai ainakaan tämä suuri trendi ei ollut ehtinyt valmistajien tietoon. Ei ollut helppo nakki etsiä sopivaa versiota, mutta tunnetusti härkäpäisinä emme voineet antaa periksikään. Ja lopussa kiitos seisoi, kuten sananlasku lupaa. Sandudd Oy:n maahantuoma Livingwalls –tapetti pelasti meidät julmetulta bensalaskulta ja menetetyiltä hermoilta.
20173_48773.jpg
Hurrja Huhtikuu esittelee uutuusmallistot
Kastelli-talot on päivittänyt talovalikoimaansa asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Hurrja Huhtikuu –kampanja esittelee kuusi uutta talomallia: yksikerroksiset Verso 112, Verso 112 PU, Economy 119 ja Ready 122, sekä kaksikerroksiset City 157 ja City 171.Tutustu Kastelli-talojen mallistoonTilaa Kastelli-taloesiteJätä yhteydenottopyyntö Kastelli-talosta
Valkoinen kylpyhuone
IDO Select
Nyt voit valita kalusteen värin tismalleen oman makusi mukaan! Uudistuneen IDO Selectin sarjassa on IDOn vakiovärien lisäksi tarjolla tilaustyönä lähes 2000 kpl NCS-värikartan sävyä, joita sävyjä johtavat maalitehtaat käyttävät.
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Tarvittavan erikoisasiantuntija-avun hankkiminen
Toimenpiteet:Erikoisasiantuntija hankitaan tarvittaessa selvittämään työmaalla esiin tulleita ongelmia.Vastuuhenkilöt:ProjektipäällikköDokumentit:TilauksetHyväksyntä:Projektipäällikkö

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton