Koko perheen keittiötapahtuma!

tapahtuma_lahti_13
Lauantaina 14.9. klo 10-15 vietämme koko perheen keittiötapahtumaa Lahden Keittiömaailmassa. Tapahtuman aikana kuulet arkea helpottavista keittiöratkaisuista ja siitä kuinka terveellisen ja hyvän kotiruoan valmistus onnistuu arjen kiireen keskelläkin helposti ja nopeasti.

Toimivassa keittiössä tapahtuu!

Paikalla tapahtumassa on Kaappaus Keittiössä TV-sarjasta tuttu kokki Kari Aihinen, joka valmistaa terveellisiä maistiaisia yhdessä FC Lahden pelaajien ja päävalmentajan Juha Malisen kanssa. Kokkauksen lomassa he kertovat urheilijalle sopivasta ruokavaliosta. FC Lahden pelaajista päivän aikana mukana ovat Tuco, Jussi Länsitalo, Jean Fridolin Ngambe ja Henri Toivomäki. Näytökset alkavat klo 12.00 ja klo 13.00 myymälämme toimivassa keittiössä. Tapahtumaa juontaa Hanski Kinnunen klo 12-14.

Ideakierrokset

Ammattitaitoiset keittiösuunnittelijamme vetävät suosittuja ideakierroksia tapahtumassa. Kierroksen aikana kuulet uusimmista keittiötrendeistä ja saat vinkkejä keittiön suunnitteluun. Ideakierrokset alkavat myymälämme sisäänkäynnin luota infopisteeltä klo 11.30 sekä klo 13.30 ja kestävät noin puoli tuntia. Tule mukaan kierrokselle saamaan uusia ideoita ja tietoa erilaisista keittiöratkaisuista!

FC Reipas - FC Kuusysi Ystävyysottelu

Keittiömaailman pihalle pystytetyllä Adifunball-kentällä pelataan FC Reippaan ja FC Kuusysin (D13 juniorit) välinen ystävyysottelu. Peli alkaa klo 11.00. Adifunball-kenttä on myös yleisön käytettävissä ystävyysottelun jälkeen.

Etuja ja muuta ohjelmaa

Paikalla koko tapahtuman ajan ovat keittiösuunnittelijamme, jotka auttavat teitä mielellään keittiön, kylpyhuoneen tai säilytysjärjestelmien suunnittelussa ja kertovat syksyn parhaista eduista!

Tapahtumassa nopeimmat suunnitteluajan varaajat saavat lahjaksi liput FC Lahti - HJK veikkausliigaotteluun (2 lippua/talous). Lippuja on rajoitettu erä, joten tule lauantaina varaamaan oma suunnitteluaikasi ajoissa!

Lapsille on tarjolla kasvomaalausta ja ilmapalloja myymälässä. Keittiömaailman pihalla on jalkapallotarkkuusseinä, jossa voi testata omaa osaamistaan! Myymälän sisältä löytyy myös leikkinurkkaus lapsille.

TERVETULOA MUKAAN!
 
Julkaistu
10.9.2013