Lämmintä palvelua tulikiven takkapäivilla
Tulikivi-takkapäivät 13.-14.9. pe 10-17, la 10-14

Syksyn merkit ovat ilmassa ja on aika miettiä ensi talven lämmitysratkaisuja. Kotona kuuluu olla lämmintä ja kotoisaa. Tulikiven takka ottaa kaiken lämmön talteen ja luovuttaa sitä hiljalleen ja pehmeästi säteillen ympäristöönsä. Sulje kylmä maailma ulos ja tutustu Tulikiven takkauutuuksiin.

Tulikiven takka ottaa kaiken lämmön talteen ja luovuttaa sitä hiljalleen ja pehmeästi säteillen ympäristöönsä.Tulikiven takka ottaa kaiken lämmön talteen ja luovuttaa sitä hiljalleen ja pehmeästi säteillen ympäristöönsä.

Tulikiven kotitalousetu: -60 % asennuksen arvosta

Olipa valintasi moderni tai perinteinen tulisija, laajasta mallistosta on helppo löytää kotiisi sopiva takka. Mallistoomme kuuluvat perinteiset vuolukiviuunit ja valkoiset vuolukivitakat uusilla pintavaihtoehdoilla sekä hierto-, kaakeli-, luonnonkivi- ja puristekivipintaiset keraamiset uunit.

Nyt hintakin on sopiva. Takkapäivlllä saat syksyn parhaan Tulikivi-tarjouksen. Kysy Tulikiven kotitalousetua. Edun arvo 60 % asennuksesta (alennus lasketaan tuotehinnasta).

C:\Documents and Settings\Susanna\Työpöytä\2

Hyvä palvelu. Helppo valinta.

Tutustu Tulikiven vaivattomaan kokonaispalveluun. Palvelumme sisältää uunin, hormin, perustukset ja tarvittaessa vanhan uunin purun. Käytä hyväksesi kotitalousvähennys.

Tule takkapäiville lähimmälle Tulikivi-studiolle.

Poikkeukset aukioloajoissa: Tulikivi-studiot Kotka, Kouvola, Lahti ja Varkaus palvelevat lauantaina klo 13 saakka. TaloTalo/Vantaa on suljettu lauantaina ja Tulikivi-studio Porvoo on suljettu 13.-14.9.

Jos et pääse takkapäiville...

...voit pyytää Rakentaja.fi-palvelun kautta Tulikiven edustajalta tarjouksen tulisijoista tai kiukaista.
Siirry yhteydenottopyyntöpalveluun
 
Julkaistu
9.9.2013