• Etusivu
  • Talo

Edistyksellisin ja kestävin suomalainen betonikattotiili

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Ormax Monier Oy
Julkaistu 06.09.2013
20139_36186.jpg

ORMAX POLAR tiilikatto – kestävä uutuus luonnollisissa sävyissä.

Betoni on varsinkin katoille luonnollinen, kestävä ja helppokäyttöinen materiaali. Betonikattotiilet ovat erittäin mittatarkkoija ja niiden asentaminen on helppoa. Monierilta löytyy jokaiseen taloon sopiva värivaihtoehto laajasta valikoimasta.

Pohjolan olosuhteissa ei luoteta sattumaan. Luonto ja sen voimat ovat vaativia, kovia mutta kauniita. Ormax Polar syntyy luonnosta ja se onkin Monierin edistyksellisin ja kestävin suomalainen betonikattotiili.

Ormax Polarin ainutlaatuinen pinta säilyttää luonnollisen sävynä 30% pidempää muihin vastaaviin betonikattotiiliin verrattuna. Myös Ormax Polarin lämpöä heijastava pinta takaa miellyttävän sisäilman kesällä. Tiilen luonnolliset silkinhohtoiset mattasävyt sopivat hyvin suomalaiseen rakentamiseen.

Katto ja syke kerralla kuntoon!

Nyt kaikille Ormax Polar –tiilikaton ostajille laadukas Polar FT4 -sykemittari kaupan päälle (arvo 80 eur).

Etu koskee uusia yli 1000 tiilen Ormax Polar –tiilikattotilauksia ajalla 2.9-31.12.2013, joiden toimitukset ovat vuoden 2013 loppuun mennessä.

Valitset Ormax Polar, saat katon ja sykkeen kerralla kuntoon!

Jätä yhteydenottopyyntö tästä!

20139_36187.jpg
Info

Info

Helpoin tie uuteen kattoon

Monierilta saat kaiken, mitä uuteen kattoosi tarvitset. Vaativimmat säätestit läpäisseet kattotiilet kestävät myös muuttuvissa ilmasto-oloissa. Siitä menemme takuuseen. Jos tarvitset kattoremonttisi toteuttamiseen ammattilaista, löydät koulutettujen asentajien yhteystiedot täältä!

Avaimet käteen tiilikattoremontti

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Ormax Monier Oy
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20196_58616.jpg
Aluskatteen asennus
Aluskate on tärkeä osa kattoa ja on tarkoitettu kestämään katolla yhtä kauan kuin varsinaisen katemateriaalikin. Sitä ei tule jättää pitkäksi aikaa säälle yms. ulkopuolisille rasituksille alttiiksi. Aluskate ei ole tarkoitettu rakennusaikaiseksi sääsuojaksi vaan rakennus tulee sääsuojata erikseen. Aluskatteen asennuksen jälkeen varsinainen kate tulee asentaa mahdollisimman nopeasti, mielellään muutaman viikon kuluessa.
20071_3216.jpg
Kaunis ja kestävä tiilikate
Tiilikatto on Suomen suosituin, uusien pientalojen katemateriaali. Suomalaiseen arkkitehtuuriin ja maisemaan sopiva tiilikatto on kestävä, äänetön ja talon arvoa nostava vesikatevaihtoehto. Tiilikatto on kaunis ja kestävä laatukatto, joka sopii erinomaisesti niin uudisrakennukseen kuin vanhan talon korjaukseen.
20072_3476.jpg
Tiilikatto nostaa talosi arvoa!
Tiilikatto on Suomen suosituin uusien pientalojen katemateriaali. Suomalaiseen arkkitehtuuriin ja maisemaan sopiva tiilikatto on kestävä, äänetön ja talon arvoa nostava vesikatevaihtoehto. Tiilikatto on kaunis laatukatto, joka sopii erinomaisesti niin uudisrakennukseen kuin vanhan talon korjaukseen. Lafarge Roofing Oy:n avaimet käteen -paketti on uskomattoman kätevä ja helppo tapa tehdä tiilikatto. Katon ostajan tarvitsee vain valita tiilimalli ja väri, me hoidamme asennuksen luotettavasti!
201510_44573.jpg
Mökkeily vuoden ympäri vaatii kunnon rakenteet
Vaikka Kastelli tunnetaan omakotitaloistaan, ei pidä väheksyä Kastellin huvilamallistoa. Rakentajatutkimuksen mukaan Kastellin tinkimätön laatu, valmistajan luotettavuus ja huvilamallistojen toimivuus saa huvilavalinnan kääntymään Kastellin malliston puoleen.Tilaa veloitukseton Kastelli-huvilaesiteJätä yhteydenottopyyntö Kastelli-huvilasta
BMI Ormax asennus
Betonitiilikaton asennusohje: Läpiviennit
Ormax-betonitiilikaton läpivienneissä käytetään yleensä valmiita kattotarvikkeita (kuva 19). Mikäli ne eivät sovi, läpivienti tehdään käyttäen Wakaflexiä tai tehdään erikseen peltityönä (kuva 20).
20149_40987.jpg
Oletko hankkimassa tulisijaa?
Kaipaako kotisi tunnelmantuojaa sekä lisälämmityksen antajaa? Riippumatta siitä, onko sinulla kyseessä remontti- vai uudiskohde, tulee sinun huomioida muutamat kohdat ennen kuin tulisijasi on käyttövalmiina kodissasi.Suomen rakennuskannassa 1950-80 –lukujen kiinteistöjä on paljon. Esimerkiksi 1960-luvulla eristykset ja eristeiden paksuudet eivät olleet lähelläkään samaa tasoa, kuin mitä nykypäivän rakennukselta edellytetään. 1970-luvulla tilanne korjaantui hieman öljykriisin vuoksi ja eristysvahvuuksiin kiinnitettiinkin enemmän huomiota. Monissa talouksissa saatettiin kuitenkin hävittää vanhat leivinuunit sekä puuliedet vanhanaikaisina ratkaisuina. Takka koettiin ehkä enemmän tunnelmanluojana ja sen mukaisesti olohuoneen nurkkaan saatettiinkin muurata avotakka, josta saatava lämpöhyöty hyödytti vain harakoita.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton