Kontion syyspäivät

Kaikki Kontio-myymälät avoinna su 8.9. klo 12-16.00

Tervetuloa kuulemaan talvirakentajan eduista ja tutustumaan suosituimman hirsivalmistajan uutuuksiin!

Kesäksi 2014 uuteen Kontioon

Kun toimit pian, niin vietät jo ensi kesän uudessa Kontiossasi. Hyödynnä myös talvirakentajan edut Kontiotoimituksessasi ja rakentamisen hinnoissa. Tervetuloa tutustumaan Suomen markkinoiden ylivoimaisesti suosituimman hirsivalmistajan monipuolisiin talo-, huvila- ja saunamallistoihin.

Tutustu kontion hirsitalomallistoon!

Aavalahti A Pulpettikatolla. Uutuus Kontion muuttovalmismallistosta.
Aavalahti A Pulpettikatolla. Uutuus Kontion muuttovalmismallistosta.

Muutto- ja Levyvalmiit Kontiot

Kontio on kehittänyt todellisen huippumalliston helppoa rakentamista arvostaville asiakkailleen. Mukana on Kontion suosikkimalleja ja upeita uutuuksia! Saat yhdellä sopimuksella helposti ja luotettavasti Suomen johtavalta hirsirakennusten valmistajalta lähes valmiina aidon ja ekologisen massiivihirsirakennuksen.

Tilaa Kontion esitteitä

Kontion kanssa rakentaminen on helppoa

Kaikkiin talo- ja huvilamelleihimme on nyt saatavana entistäkin laajempi materiaali- ja asennuspaketti. Kysy myyjältäsi myös LVIS-paketista, perustuksista, takasta ja ilmaisesta sisustussuunnittelusta!

Tervetuloa tutustumaan

Esittelemme syksyn aikana runsaasti upeita Kontioita eri puolella Suomea. Tarkemmat tiedot esittelykohteistamme löydät kontio.fi (ajankohtaista palsta). Kaikki Kontio-myyjät ovat kokeneita hirsirakentamisen ammattilaisia, jotka auttavat sinua toteuttamaan unelmiesi rakennuksen jo ensi kesäksi. Tervetuloa paikkakuntasi Kontio-myymälään!

Tilaa Kontion esitteitä

Kontio Aurinkometsä. Vaasan esittelytalo.Kontio Aurinkometsä. Vaasan esittelytalo.
 
Julkaistu
2.9.2013