Laasti perustusten ohutsaumamuuraukseen

weber.vetonit ML Leca®
Laasti soveltuu Weberin ohutsaumamuurattavien ja päistään pontatuttujen Leca® perusharkkojen sekä Leca® Design -eristeharkkojen muuraukseen sisä- ja ulkotiloissa ohuella saumalla joko käsin, kelkalla tai pumppaamalla. Se sopii myös tiilien muuraukseen ohuella saumalla. Laastin menekki on alhainen.

Laastissa on alhainen vedenimukyky, jonka ansiosta harkkosaumat eivät näy rappauksen alta.Laasti - Lue lisää
 

weber.vetonit ML Leca®weber.vetonit ML Leca®
weber.vetonit ML Leca® laastimenekki (Klikkaa kuvaa suuremmaksi)weber.vetonit ML Leca® laastimenekki (Klikkaa kuvaa suuremmaksi)

Pakkaslaasti

weber.vetonit ML Leca® P
Pakkaslaasti on tarkoitettu Leca® perusharkkojen ja Leca® Design -eristeharkkojen muuraukseen joko käsin, kelkalla tai pumppaamalla sisä- tai ulkotiloissa, talviolosuhteissa -15°C asti. Sitä voidaan myös käyttää tiilien muuraukseen ohuella saumalla. Laastin menekki on alhainen. On huomioitavaa, että muurauksen pinnassa saattaa esiintyä keväällä rakenteen kuivuessa normaalia enemmän suolahärmettä.

Pakkaslaastissa on alhainen vedenimukyky, jonka ansiosta harkkosaumat eivät näy rappauksen alta.

weber.vetonit ML Leca® Pweber.vetonit ML Leca® P
weber.vetonit ML Leca® P laastimenekki (klikkaa kuvaa suuremmaksi)weber.vetonit ML Leca® P laastimenekki (klikkaa kuvaa suuremmaksi)

Harkkolaasti M100/500

weber.vetonit ML 10
Harkkolaastilla muurataan kevytsoraharkot sekä tiilet, kun niiden muuraukseen halutaan normaalia muurauslaastia lujempi laasti. Laastin työstettävyys on hyvä.

weber.vetonit ML 10 normaalia muurausta lujempaan muuraukseenweber.vetonit ML 10 normaalia muurausta lujempaan muuraukseen

Pakkasmuurauslaasti

weber.vetonit ML 10 P
Laastia käytetään kevytsoraharkkojen ja tiilien muuraukseen talviolosuhteissa -15°C asti. On huomioitavaa, että muurauksen pinnassa saattaa esiintyä keväällä rakenteen kuivuessa normaalia enemmän suolahärmettä. Laastin työstettävyys on hyvä.
 

weber.vetonit ML 10 Pweber.vetonit ML 10 P
 
Julkaistu
27.1.2014