Rännit rempallaan? Pyydä ilmainen kartoitus Vesivekiltä

Sadevesijärjestelmän tehtävänä on kerätä sadevesi ja siirtää se turvallisesti pois rakennuksen läheisyydestä. Puutteellinen sadevesijärjestelmä on todettu yhdeksi merkittäväksi syyksi suomalaisten kotien homevaurioihin. Hyödynnä Vesivekin tarjoama ilmainen kartoitus heti!

Vesivekin asiantuntija käy kotonasi kartoittamassa sadevesijärjestelmän kunnon. Asiantuntija opastaa sopivien tuotteiden ja lisävarusteiden valinnassa. Tämän pohjalta tehdään tarjous haluamallasi sisällöllä.

Kampanjaetuna VESIVEK-sadevesijärjestelmän ostajalle sadevedenkerääjä asennettuna kaupan päälle! Kampanjaetu on voimassa syyskuun loppuun asti, toimi siis nopeasti!

Tilaa maksuton arviokäynti tästä

Sadevedenkerääjä eli vesirosvo kaupan päälle!

Osta VESIVEK-sadevesijärjestelmä asennettuna taloosi ja saat veloituksetta sadevedenkerääjän eli vesirosvon asennettuna kaupan päälle. VESIVEK-sadevesijärjestelmä on markkinoiden kestävin sadevesijärjestelmä. Kampanjaedusta on kerrottava myyjälle tarjouspyynnön yhteydessä. Etu on tarkoitettu vain omakotitalossa asuville henkilöille, ei asoy:lle tai muille tukkuasiakkaille.

Vesirosvon hyödyt

  • Vesirosvoilla voidaan kerätä sadevettä hyötykäyttöön. Esim. puutarhan hoidossa seisoneen veden on todettu olevan kasveille vesijohtovettä paremmin soveltuvaa
  • Puhdasta vettä säästyy ja vältytään hyötykäyttöön kerätyn sadeveden osalta vesi- ja jätevesimaksuilta. Vesi- ja jätevesimaksut vaihtelevat kunnittain ja keskimäärin vesimaksut ovat n. 3e/m3

Toimintaperiaate ja tekniset tiedot

Vesirosvo kerää syöksytorvesta tulevan veden tehokkaasti talteen. P10 vesirosvon kyljessä on liitin ∅21mm:n ja samoin K7x10 vesirosvossa ∅21mm:n puutarhaletkulle. Liittimen päässä on kertakäyttöinen tulppa, joka poistetaan ja tilalle asennetaan puutarhaletku sekä mahdollisesti hana.

Vesivekin vedenkerääjien etuina ovat mm:
  • vesiastia voi sijaita siellä missä vettä tarvitaan eikä vettä tarvitse kantaa kaukaa. Vesiastian yläpinnan tulee kuitenkin sijaita vesirosvon alapuolelle, jotta vesirosvo voi toimia
  • vesiastian täyttyessä kauempana sijaitseva astia ei valuta ylitulvivaa vettä rakennuksen viereen
  • tehokas keräämään vettä
Vesirosvo kerää syöksytorvesta tulevan veden tehokkaasti talteen. Vesirosvon kyljessä on liitin puutarhaletkulle. Liittimen päässä on kertakäyttöinen tulppa, joka poistetaan ja tilalle asennetaan 
puutarhaletku sekä mahdollisesti hana.Vesirosvo kerää syöksytorvesta tulevan veden tehokkaasti talteen. Vesirosvon kyljessä on liitin puutarhaletkulle. Liittimen päässä on kertakäyttöinen tulppa, joka poistetaan ja tilalle asennetaan puutarhaletku sekä mahdollisesti hana.

Vesivek on luotettava, hintansa väärtti kokonaisratkaisu

Vesivekillä on yli 30 vuoden kokemus sadevesijärjestelmistä ja kattoturvatuotteista niin suunnittelun, asennuksen kuin valmistuksenkin näkökulmasta.

Panostamme voimakkaasti sekä tuotteiston että asennustoiminnan jatkuvaan kehittämiseen. Vesivekin tuote- ja asennustarvikevalikoima kattaa kaikki katto- ja seinämateriaalit sekä täyttää asetetut määräykset.

Osoituksena laadukkaista, testatuista tuotteista Vesivekin sadevesijärjestelmillä, kattoturvallisuustuotteilla ja nyt myös itse asennuksella on FI-merkintälupa.

Kestävä sadevesijärjestelmä.Kestävä sadevesijärjestelmä.

Alumiini on kestävin kourumateriaali

Vesivek on jo 70-luvulla tuonut markkinoille polttomaalatusta alumiinista valmistettavan sadevesijärjestelmän. Alumiinisen kourun sileä maalipinnoite kestää väriltään ja kunnoltaan erinomaisesti auringonpaistetta ja ilmansaasteita. Kourut profiloidaan työmaalla rakennukseen sopiviksi. Vesivek myöntää alumiinisen sadevesijärjestelmän alumiinimateriaalille 30 vuoden puhkiruostumattomuustakuun.

Tilaa esite!
 
Julkaistu
27.8.2013