• Etusivu
  • Rakentaminen

Rännit rempallaan? Pyydä ilmainen kartoitus Vesivekiltä

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Vesivek Oy
Julkaistu 27.08.2013
20138_36073.jpg

Vesirosvo kerää syöksytorvesta tulevan veden tehokkaasti talteen. Vesirosvon kyljessä on liitin puutarhaletkulle. Liittimen päässä on kertakäyttöinen tulppa, joka poistetaan ja tilalle asennetaan puutarhaletku sekä mahdollisesti hana.

Sadevesijärjestelmän tehtävänä on kerätä sadevesi ja siirtää se turvallisesti pois rakennuksen läheisyydestä. Puutteellinen sadevesijärjestelmä on todettu yhdeksi merkittäväksi syyksi suomalaisten kotien homevaurioihin. Hyödynnä Vesivekin tarjoama ilmainen kartoitus heti!

Vesivekin asiantuntija käy kotonasi kartoittamassa sadevesijärjestelmän kunnon. Asiantuntija opastaa sopivien tuotteiden ja lisävarusteiden valinnassa. Tämän pohjalta tehdään tarjous haluamallasi sisällöllä.

Kampanjaetuna VESIVEK-sadevesijärjestelmän ostajalle sadevedenkerääjä asennettuna kaupan päälle! Kampanjaetu on voimassa syyskuun loppuun asti, toimi siis nopeasti!

Tilaa maksuton arviokäynti tästä

Sadevedenkerääjä eli vesirosvo kaupan päälle!

Osta VESIVEK-sadevesijärjestelmä asennettuna taloosi ja saat veloituksetta sadevedenkerääjän eli vesirosvon asennettuna kaupan päälle. VESIVEK-sadevesijärjestelmä on markkinoiden kestävin sadevesijärjestelmä. Kampanjaedusta on kerrottava myyjälle tarjouspyynnön yhteydessä. Etu on tarkoitettu vain omakotitalossa asuville henkilöille, ei asoy:lle tai muille tukkuasiakkaille.

Vesirosvon hyödyt

  • Vesirosvoilla voidaan kerätä sadevettä hyötykäyttöön. Esim. puutarhan hoidossa seisoneen veden on todettu olevan kasveille vesijohtovettä paremmin soveltuvaa
  • Puhdasta vettä säästyy ja vältytään hyötykäyttöön kerätyn sadeveden osalta vesi- ja jätevesimaksuilta. Vesi- ja jätevesimaksut vaihtelevat kunnittain ja keskimäärin vesimaksut ovat n. 3e/m3

Toimintaperiaate ja tekniset tiedot

Vesirosvo kerää syöksytorvesta tulevan veden tehokkaasti talteen. P10 vesirosvon kyljessä on liitin ∅21mm:n ja samoin K7x10 vesirosvossa ∅21mm:n puutarhaletkulle. Liittimen päässä on kertakäyttöinen tulppa, joka poistetaan ja tilalle asennetaan puutarhaletku sekä mahdollisesti hana.

Vesivekin vedenkerääjien etuina ovat mm:

  • vesiastia voi sijaita siellä missä vettä tarvitaan eikä vettä tarvitse kantaa kaukaa. Vesiastian yläpinnan tulee kuitenkin sijaita vesirosvon alapuolelle, jotta vesirosvo voi toimia
  • vesiastian täyttyessä kauempana sijaitseva astia ei valuta ylitulvivaa vettä rakennuksen viereen
  • tehokas keräämään vettä

Vesivek on luotettava, hintansa väärtti kokonaisratkaisu

Vesivekillä on yli 30 vuoden kokemus sadevesijärjestelmistä ja kattoturvatuotteista niin suunnittelun, asennuksen kuin valmistuksenkin näkökulmasta.

Panostamme voimakkaasti sekä tuotteiston että asennustoiminnan jatkuvaan kehittämiseen. Vesivekin tuote- ja asennustarvikevalikoima kattaa kaikki katto- ja seinämateriaalit sekä täyttää asetetut määräykset.

Osoituksena laadukkaista, testatuista tuotteista Vesivekin sadevesijärjestelmillä, kattoturvallisuustuotteilla ja nyt myös itse asennuksella on FI-merkintälupa.

Kestävä sadevesijärjestelmä.
Kestävä sadevesijärjestelmä.

Alumiini on kestävin kourumateriaali

Vesivek on jo 70-luvulla tuonut markkinoille polttomaalatusta alumiinista valmistettavan sadevesijärjestelmän. Alumiinisen kourun sileä maalipinnoite kestää väriltään ja kunnoltaan erinomaisesti auringonpaistetta ja ilmansaasteita. Kourut profiloidaan työmaalla rakennukseen sopiviksi. Vesivek myöntää alumiinisen sadevesijärjestelmän alumiinimateriaalille 30 vuoden puhkiruostumattomuustakuun.

Tilaa esite!

131_370235879_2005114142623.jpg
Sadevesijärjestelmän todellinen laatu ilmenee yleensä vasta vuosien mittaan. Asiantunteva asennus takaa hyvän ja kestävän tuloksen.
Vesivek Oy
Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

punainen katto valkoinen talo
Sadevesijärjestelmät
Kunnollinen sadevesijärjestelmä ei ole joukko räystäälle ripustettuja tavaroita, vaan pitkäikäinen ratkaisu talon suojaamiseksi sadevedeltä. Eri seinä- ja kattomateriaaleille ja eri runkorakenteille löytyy sopivat ratkaisut, kun hankintoja ei tehdä hätiköidysti.
punainen katto valkoinen talo
Sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet
Talosi tarvitsee toimivan sadevesijärjestelmänPuutteellinen sadevesijärjestelmä on todettu yhdeksi merkittäväksi syyksi suomalaisten kotien homevaurioihin. Katto kerää sadeveden räystäälle ja siitä seinän viereen niin, että esim. 1 m vuotuinen sademäärä kertautuu seinän vieressä viideksi metriksi. Mikäli tämä vesipatsas päästettäisiin vapaasti valumaan räystäsrakenteisiin, seinille ja perustuksiin, seuraisi vakavia kosteusongelmia. Sadevesijärjestelmän tehtävänä onkin kerätä tämä vesi ja siirtää se turvallisesti pois rakennuksen läheisyydestä.
20071_3198.jpg
Vesivek-sadevesijärjestelmä
Sadevesijärjestelmän tehtävänä on kerätä sadevesi ja siirtää se turvallisesti pois rakennuksen läheisyydestä. Puutteellinen sadevesijärjestelmä on todettu yhdeksi merkittäväksi syyksi rakennusten homevaurioihin.Kunnollinen sadevesijärjestelmä ei ole joukko räystäälle ripustettuja tavaroita, vaan pitkäikäinen ratkaisu talon suojaamiseksi sadevedeltä. Eri seinä- ja kattomateriaaleilla ja eri runkorakenteilla luotettava kiinnitys edellyttää eri asioita. Tämän vuoksi on sekä sadevesijärjestelmien että kattoturvatuotteiden asennus syytä jättää ammattilaiselle. Antamalla asennus ammattilaisille, saadaan takuu tuotteiden lisäksi myös asennukselle. Kuluttajalle merkitystä on nimenomaan asennustakuulla, pelkkä materiaalitakuu ei riitä.
20197_58885.jpg
Kun väliovi ajatellaan uusiksi
Tiesitkö että väliovi voi olla taideteos? Liune-ovet mullistavat tilankäytön ja antavat vapauden sisustaa taiteella lattiasta kattoon – ovia myöten. Tällainen koti on Kouvolan Asuntomessujen Taide, jossa Liune-ovi on saanut pintaansa taiteilija Johanna Oraksen teoksen.
20118_27454.jpg
Mitä pihasuunnitelma maksaa?
Mikä on pihasuunnitelma?Pihasuunnitelmalla tarkoitetaan yksityiskohtaisia suunnitelma-asiakirjoja (yleissuunnitelma, työselitys ja materiaaliluettelot), joiden perusteella piha rakennetaan. Toisinaan riittää suppeampi ja suurpiirteisempi suunnitelma. Tällöin puhutaan esimerkiksi idea- tai luonnossuunnitelmasta tai pihasuunnittelijan konsultaatiokäynnistä.Pihakonsultointia ja -suunnittelua
20151_42023.jpg
Tuulettuuko talosi alapohja oikein?
Ross-tuuletuspaalu alapohjan tuuletukseen ja tuloilmaputkeksiRoss-tuuletuspaalu on tyylikäs tuote talon ryömintätilan tuuletukseen sekä talon alapohjan kosteusvaurioiden ja radonhaittojen ehkäisyyn. Ross-tuuletuspaalun kautta voidaan myös ottaa tuloilma esimerkiksi kellarisaunaan, takkaan tai ilmanvaihtokoneeseen. Ross-tuuletuspaalu toimii tuloilmakanavana myös, kun tehdään koneellinen poistoilmanvaihtojärjestelmä tai koneellinen radonpoistojärjestelmä ryömintätilaan.Ross-tuuletuspaalua voidaan käyttää hyväksi kaikkien talotyyppien tuuletuksessa. Tuuletuspaalu on suunniteltu niin, että ilma pääsee lähes esteettömästi virtaamaan putken läpi, eikä haitallista ilmalukkoa pääse syntymään. Rakenne estää myös lumen, roskien ja pieneläinten pääsyn alapohjan ryömintätilaan.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton