Oras Optima - optimaalinen vastaus käyttäjien odotuksiin

Oraksen uudessa tuoteperheessä Oras Optimassa yhdistyvät korkealuokkainen muotoilu, uudet materiaalit ja älykkyys. Uusien ominaisuuksien ansiosta hanojen käyttö on entistä helpompaa, ekologisempaa ja turvallisempaa.

Oraksen uusien hanojen käyttö on entistä ekologisempaa ja turvallisempaa.Oraksen uusien hanojen käyttö on entistä ekologisempaa ja turvallisempaa.

Mitä hyviltä hanoilta odotetaan?

Kun hanasarjaa lähdettiin suunnittelemaan, Oras teetti vuoden 2011 lopulla laajan tutkimuksen saksalaisen GGT:n (GGT Deutsche Gesellschaft für Gerontotechnik® mbH) kanssa. Tässä tutkimuksessa keskityttiin ihmisten vedenkäyttötapoihin ja -tottumuksiin sekä kartoitettiin, mitä hyviltä hanoilta odotetaan. Vastaukset keskittyivät voittopuolisesti kolmeen perusasiaan: hanojen pitää olla helppokäyttöisiä, turvallisia ja helposti puhdistettavia. Kyselytutkimuksesta saadun palautteen perusteella Kirsi Svärd suunnitteli Oraksen tuotekehitystiimin kanssa uuden hanasarjan, jonka ominaisuudet vastasivat optimaalisesti näitä vaatimuksia. Siksi sarjalle oli helppo keksiä sopiva nimi: Oras Optima.

Käyttäjät arvostavat keittiöhanassa helppokäyttöisyyttä, turvallisuutta ja sitä, että hana on helppo myös puhdistaa.Käyttäjät arvostavat keittiöhanassa helppokäyttöisyyttä, turvallisuutta ja sitä, että hana on helppo myös puhdistaa.

Älykäs Oras Optima tuo lisää mukavuutta

Tämän päivän keittiö on yhdistelmä huippuluokan toimivuutta, älykkyyttä ja pelkistettyä muotoilua. Uusi Oras Optima -keittiöhana sopii hyvin tällaiseen toimivaan keittiöön. Hana on todellinen keittiön tarkkuusinstrumentti: tyylikäs, mutta samalla turvallinen yhdistelmähana.

Oras Optima -keittiöhanassa on:
  • Korkea, helposti kääntyvä juoksuputki

  • Kaksi helposti tartuttaa Easy Grip -kahvaa

  • Kosketusvapaa toiminto

  • Käyttöpaneelissa kuuman veden varoitussignaali

  • Automaattisesti sulkeutuva astianpesukoneventtiili

  • Helppo asentaa, sillä koko teknologia on sisällä itse hanassa
Oras Optima -keittiöhana.
Oras Optima -keittiöhana.

Oras Optima varoittaa liian kuumasta vedestä

Uudessa Oras Optima -keittiöhanassa yhdistyvät uusi ja perinteinen teknologia. Hanan Easy Grip -käyttövipuihin on uuden materiaalin ansiosta helppo tarttua, ja kylmä ja kuuma vesi saadaan hanasta erikseen. Rasvaiset kädet voidaan työvaiheiden välillä huuhdella hanan kosketusvapaalla toiminnolla. Hanan käyttöpaneelin selkeästä digitaalisesta näytöstä käyttäjä näkee kosketusvapaan veden lämpötilan ja voi sen perusteella säätää lämpötilan mieleisekseen. Jos veden lämpötila nousee yli 42°C:een, alkaa näytön lämpötilalukema vilkkua varoittaen liian kuumasta vedestä.

lampotilavalv_600
astianpesuvalv_600

Uusissa Oras Optima -vipuhanoissa kaikki veden kanssa kosketuksissa olevat materiaalit ovat lyijyttömiä.

Yksivipuinen Oras Optima. Hyvän keittiöhanan alla on riittävästi tilaa isommillekin astioille kuten kattiloille.Yksivipuinen Oras Optima. Hyvän keittiöhanan alla on riittävästi tilaa isommillekin astioille kuten kattiloille.

Oras Optima -mallistossa hanat myös kylpyhuoneeseen

Uuteen Oras Optima -mallistoon kuuluvat keittiöhanojen lisäksi myös hanat kylpyhuoneeseen. Käytön helppous ja turvallisuus ovat olleet avainasemassa myös näiden hanojen suunnittelussa.

Samoin ympäristöseikat on otettu tarkasti huomioon niin Oras Optima -sarjan materiaalivalinnoissa kuin tuotteiden valmistusprosesseissakin. Uusissa vipuhanoissa esimerkiksi kaikki veden kanssa kosketuksissa olevat materiaalit ovat lyijyttömiä. Samoin uusi Easy Grip -vipu on materiaaliltaan sellainen, ettei siinä ole nikkeliä. Katso lisää uudesta Oras Optimasta www.oras.com

Oras Optima -mallistosta löytyvät myös kylpyhuonehanat.Oras Optima -mallistosta löytyvät myös kylpyhuonehanat.

Smart Bidetta - toimii käsin koskematta langattomasti

Etäkäytettävän Smart Bidetta -käsisuihkun toiminta: nostettaessa käsisuihku ripustimestaan alkaa vesi virrata hanasta. Painettaessa käsisuihkun liipaisimesta vedentulo siirtyy käsisuihkulle. Laitettaessa Bidetta-käsisuihku takaisin ripustimeen hana sulkeutuu automaattisesti. Katso lisää www.oras.com
 
Julkaistu
24.11.2014