Olympiasähkössä on positiivista virtaa

AJ Kemppaisen tähtäimessä Sotšin talviolympialaiset

Kuusamolaislähtöinen freestyle/halfpipe ammattilainen Antti-Jussi Kemppainen on hymyileväinen nuori mies, joka saa energiaa elämäänsä positiivisesta asenteesta.

- Minulla on tapa etsiä ikävistäkin asioista hyviä puolia ja keskityn mieluummin niihin. Hymyilen itse paljon ja minusta on hienoa nähdä muidenkin hymyilevän. Iloinen ilmapiiri on kaiken perusta. Myös uusien asioiden kokeilu ja omien rajojen etsiminen tuo suunnattomasti lisää virtaa.

Freestyle/halfpipe ammattilainen Antti-Jussi Kemppainen saa energiaa elämäänsä positiivisesta asenteesta.Freestyle/halfpipe ammattilainen Antti-Jussi Kemppainen saa energiaa elämäänsä positiivisesta asenteesta.

Temppuja pilke silmäkulmassa

AJ:n mukaan freestylehiihto antaa loistavan mahdollisuuden ilmaista itseään urheilun kautta, koska jokainen saa luoda omanlaisen laskutyylinsä ja temppunsa. Kaikki on sallittua, kun on vähän pilkettä silmäkulmassa.

- Olen unelmoinut olympialaisista Naganon 1998 kisojen jälkeen, kun Janne Lahtela ja muut suomalaiset pärjäsivät kumpareissa. Toki en silloin tiennyt, että mikä oma laji olisi, mutta koko ajatus isoista kansainvälisistä kisoista kiinnosti aivan mielettömän paljon.

Nyt unelma on lähempänä kuin koskaan, sillä halfpipe on lajina ensimmäistä kertaa mukana olympialaisissa.

Olympiasähköllä voi kannustaa kotisohvalta

AJ:n mielestä Olympiasähkö on myös positiivisesti joukosta erottuva ja uudenlainen tapa tukea suomalaista huippu-urheilua.

- Olympiasähkö-valinnallaan jokainen voi tukea urheilijaa vaivattomasti omalta kotisohvaltaan ja taatusti penkkiurheilijatkin saavat entistä enemmän irti urheilun huippuhetkistä, kun omat suosikit menestyvät.

AJ Kemppaisen kilpailusaavutuksia

  • Nuorten MM hopea, Halfpipe 2007
  • US Freeskiing Open voitto, Halfpipe 2008
  • Nippon Open voitto, Halfpipe 2009
  • 5. sija Freestylen MM-kilpailut Halfpipe, Oslo 2013
 
Julkaistu
12.8.2013