Osaatko saumata laatoituksen oikein?

Nyt saumataan laattojen saumat Webeerin DECO- ja PROF-Laattasaumalla sisä- ja ulkotiloissa.

DECO- ja PROF-saumalaastit ovat saaneet kiitosta käyttäjiltään. Tuotteissa on kiinnitetty eritystä huomiota työstettävyyteen ja helppoon pesuun. Oikeaoppinen pesutekniikka palkitsee tekijän tiiviillä ja tasavärisellä saumalla. Saumat ovat hyvin kulutuksen kestäviä ja värit pysyviä. Tiivis sauma on helppo pitää puhtaana, puhdistukseen riittää vesi tai laimea pesuliuos.

Tutustu Weberin laasteihin
C:\Documents and Settings\Nurmi\Työpöytä\250

Näin saumaat laattasauman

Sekoita weber.vetonit DECO- tai PROF Laattasauma -laastijauhe juomakelpoiseen veteen pakkauksen ohjeen mukaisesti. Seisota saumalaastia n. 5 min ja sekoita uudelleen.

Ensin sekoitetaan laasti.Ensin sekoitetaan laasti.

Suojaa nurkka- ja liikuntasaumat esim. saumanarulla ennen saumalaastin levitystä.

Suojataan nurkat (nurkkiin ja liikuntasaumoihin laitetaan silikoni).Suojataan nurkat (nurkkiin ja liikuntasaumoihin laitetaan silikoni).

Levitä laasti solukumilastalla saumattavalle pinnalle. Saat saumat täyttymään helpommin liikuttamalla lastaa vinottain saumoihin nähden.

Laasti levitetään saumattavalle pinnalle.Laasti levitetään saumattavalle pinnalle.

Pesuajankohtaan vaikuttaa laattatyyppi ja olosuhteet. Aloita pesu, kun laastia ei enää tartu sormeen saumaa painetaessa. Vaihda pesuvettä usein työn aikana, jota saumoista tulee tasavärisemmät.
Poista pesun lopuksi sauman pinnalle muodostunut vaahto ja ylimääräinen vesi. Liikuta mahdollisimman kuivaa sientä hitaasti laatoituksen pinnalla vinottain saumoihin nähden. Paina vain kevyesti, ettei saumasta tule liian syvä. Muista puhdistaa sieni usein.

Pesu aloitetaan, kun laastia ei tartu sormeen saumaa painettaessa.Pesu aloitetaan, kun laastia ei tartu sormeen saumaa painettaessa.

Poista laatan pinnalle jäänyt pölykalvo pehmeällä rätillä sauman kuivuttua esim. seuraavana päivänä.

Pölykalvo poistetaan seuraavana päivänä.Pölykalvo poistetaan seuraavana päivänä.

Lempiväri saumaakaan tinkimättä!

DECO- ja PROF-saumalaastit ovat saaneet kiitosta käyttäjiltään. Tuotteissa on kiinnitetty erityistä huomiota työstettävyyteen ja helppoon pesuun. Oikeaoppinen pesutekniikka palkitsee tekijän tiiviillä ja tasavärisellä saumalla. Saumat ovat hyvin kulutuksen kestäviä ja värit pysyviä. Tiivis sauma on helppo pitää puhtaana, puhdistukseen riittää vesi tai laimea pesuliuos.

Sauman ei enää tarvitse olla pelkkää harmaata...Sauman ei enää tarvitse olla pelkkää harmaata...
 
Julkaistu
12.8.2013