Plazia 140 -kodin sydän on olokeittiö

Kastelli esittelee kesän asuntomessuilla arkkitehti Kirsti Sintosen suunnitteleman Plazia-kodin messukohteena numero 12. Yksikerroksisen Plazian suosio perustuu kodin sydämenä toimivaan olokeittiöön, korkeiden ikkunoiden tuomaan valoisuuteen ja rentoutumiselle luotuun saunaosastoon. Plazia-malliston tilaratkaisut ja moderni ulkonäkö ovat syntyneet rakentajaperheiden toiveista.

Jätä yhteydenottopyyntö Kastelli-talosta

Kastelli Plazia 140Kastelli Plazia 140

Olokeittiö on ihana paikka koko perheelle

Tilava olokeittiö on ihana paikka koko perheen yhdessä oloon ja rentoutumiseen. Korkealle nouseva sisäkatto korostaa tilan väljyyttä ja auringonvalo tulvii olohuoneeseen ikkunakulmauksen ja makuuhuoneiden korkeista ikkunoista. Tyylikäs varaava takka luo lämpöä ja toimii katseenvangitsijana.

Keittiö yhdistyy niemekkeen ansiosta luontevasti oleskelutiloihin. Moderni Puustellin keittiö on rauhallisen tyylikäs ja toimiva. Laskutilaa on paljon, ja raikkaan valkoiset tasot ja välitilan valkoinen lasi korostavat keittiön selkeää ilmettä.
 

OlokeittiöOlokeittiö

Saunaosasto on rentoutumisen keidas

Saunaosastolla suuremmankin seurueen on mukava viettää yhteisiä saunahetkiä, joita voi jatkaa tilojen yhteyteen avautuvalla terassilla. Saunaosastoa voikin hyvällä syyllä sanoa puhdistumisen ja rentoutumisen keitaaksi. Saunaosasto on talon päädyssä omana kokonaisuutenaan. Saunaosastolla on vaatehuoneen tilalle sijoitettu toinen wc. Sieltä löytyy myös väljä kodinhoitohuone, joka helpottaa arkea ja josta löytyy tilaa myös pyykkien kuivaamiseen.
 

Saunaan mahtuu suurempikin seurue vaihtamaan kuulumisia.Saunaan mahtuu suurempikin seurue vaihtamaan kuulumisia.

Omaa rauhaa ja tilaa levolle

Plazia 140 –kodissa on neljä makuuhuonetta. Yksi makuuhuoneista on kalustettu viihdehuoneeksi, jossa on mukava käpertyä sohvan kulmaan lempiohjelman tai hyvän kirjan pariin.
 

Yksi huoneista on kalustettu nyt viihdehuoneeksi.Yksi huoneista on kalustettu nyt viihdehuoneeksi.
Asuntomessut järjestetään tänä vuonna Hyvinkään Metsäkaltevassa 12.7. – 11.8.2013.

Tervetuloa asuntomessuille tutustumaan Kastellin Plaziaan!
 
Julkaistu
5.8.2013