• Etusivu
  • Rakentaminen

Plazia 140 -kodin sydän on olokeittiö

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Kastelli-Talot Oy
Julkaistu 01.08.2013
20138_35834.jpg

Kastelli Plazia 140

Kastelli esittelee kesän asuntomessuilla arkkitehti Kirsti Sintosen suunnitteleman Plazia-kodin messukohteena numero 12. Yksikerroksisen Plazian suosio perustuu kodin sydämenä toimivaan olokeittiöön, korkeiden ikkunoiden tuomaan valoisuuteen ja rentoutumiselle luotuun saunaosastoon. Plazia-malliston tilaratkaisut ja moderni ulkonäkö ovat syntyneet rakentajaperheiden toiveista.

Jätä yhteydenottopyyntö Kastelli-talosta

Olokeittiö on ihana paikka koko perheelle

Tilava olokeittiö on ihana paikka koko perheen yhdessä oloon ja rentoutumiseen. Korkealle nouseva sisäkatto korostaa tilan väljyyttä ja auringonvalo tulvii olohuoneeseen ikkunakulmauksen ja makuuhuoneiden korkeista ikkunoista. Tyylikäs varaava takka luo lämpöä ja toimii katseenvangitsijana.

Keittiö yhdistyy niemekkeen ansiosta luontevasti oleskelutiloihin. Moderni Puustellin keittiö on rauhallisen tyylikäs ja toimiva. Laskutilaa on paljon, ja raikkaan valkoiset tasot ja välitilan valkoinen lasi korostavat keittiön selkeää ilmettä.

Olokeittiö
Olokeittiö

Saunaosasto on rentoutumisen keidas

Saunaosastolla suuremmankin seurueen on mukava viettää yhteisiä saunahetkiä, joita voi jatkaa tilojen yhteyteen avautuvalla terassilla. Saunaosastoa voikin hyvällä syyllä sanoa puhdistumisen ja rentoutumisen keitaaksi. Saunaosasto on talon päädyssä omana kokonaisuutenaan. Saunaosastolla on vaatehuoneen tilalle sijoitettu toinen wc. Sieltä löytyy myös väljä kodinhoitohuone, joka helpottaa arkea ja josta löytyy tilaa myös pyykkien kuivaamiseen.

Saunaan mahtuu suurempikin seurue vaihtamaan kuulumisia.
Saunaan mahtuu suurempikin seurue vaihtamaan kuulumisia.

Omaa rauhaa ja tilaa levolle

Plazia 140 –kodissa on neljä makuuhuonetta. Yksi makuuhuoneista on kalustettu viihdehuoneeksi, jossa on mukava käpertyä sohvan kulmaan lempiohjelman tai hyvän kirjan pariin.

Yksi huoneista on kalustettu nyt viihdehuoneeksi.
Yksi huoneista on kalustettu nyt viihdehuoneeksi.

Asuntomessut järjestetään tänä vuonna Hyvinkään Metsäkaltevassa 12.7. – 11.8.2013.

Tervetuloa asuntomessuille tutustumaan Kastellin Plaziaan!

Kastelli-Talot Oy
Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20071_3134.jpg
Suositut Kastelli-talot
Suomen ostetuimman talomerkin Kastellin suosio perustuu vahvasti sen järkevään rakentamistapaan. Paikallarakentamiseen perustuva Kastelli-järjestelmä varmistaa parhaiten turvalliset ja oikeaoppiset rakenteet ja se on joustava yksilöllisille muutoksille. Kastelli-rakentaja voi myös joustavasti hyödyntää omaa työpanostaaan haluamassaan laajuudessa.
20072_3675.jpg
Markkinajohtaja Kastellilta muuttovalmiit kodit
Suomen ostetuin talomerkki Kastelli on julkistanut oman valmiskotimallistonsa. Rakentajien toivomuksesta syntyneeseen ValmisKastelli-mallistoon on valittu kymmenen erikokoista ja erityylistä valmiskotia. Arkkitehtien suunnittelemat talot ovat 1- ja 2-kerroksisia malleja, joiden suunnittelussa suomalaisten perheiden toiveet ovat olleet etusijalla. Taitavalla arkkitehtisuunnittelulla neliöt on hyödynnetty tehokkaasti, jolloin myös rakentamiskustannuksia on voitu alentaa. ValmisKastelli-talojen tyyli vaihtelee perinteisestä moderniin.
20073_4031.jpg
Vk 6-10 Tapetointiongelmia
Helmikuu on todella lyhyt kuukausi. Tuntuu, että se tuli ja meni saman tien. Kaikkien mahdollisten epidemioiden jälkeen saimme vihdoin aikaa tapetointiin. Jossain aivolohkon takanurkassa oli matkan varrella syntynyt pakkomielle, jonka mukaan makuuhuoneen päätyseinään oli saatava yksivärinen, eläväpintainen tummansininen tapetti. Oli muuten tosi epätoivoinen idea. Kukaan muu ei ilmeisesti ole saanut vastaavaa kuningasajatusta tai ainakaan tämä suuri trendi ei ollut ehtinyt valmistajien tietoon. Ei ollut helppo nakki etsiä sopivaa versiota, mutta tunnetusti härkäpäisinä emme voineet antaa periksikään. Ja lopussa kiitos seisoi, kuten sananlasku lupaa. Sandudd Oy:n maahantuoma Livingwalls –tapetti pelasti meidät julmetulta bensalaskulta ja menetetyiltä hermoilta.
7_P_17659.jpg
Energia-asiat esitteillä asuntomessuilla
Vaasan asuntomessuilla vihittiin tänään elinkeinoministeri Mauri Pekkarisen toimesta käyttöön New Energy –energialaitos. Suvilahdessa toteutettu rajatun alueen energiantuotantoprosessi on maailmanlaajuisesti ainutlaatuinen järjestelmä, jossa sähkö ja lämpö tuotetaan ja kulutetaan samalla alueella.- Vaasan asuntomessujen energiainnovaatio on hieno välietappi Asuntomessujen historiassa. Olemme 70-luvulta lähtien esitelleet energia-alan uutuuksia ja tulemme tulevilla messuilla jatkamaan samalla linjalla, toteaa Suomen Asuntomessujen toimitusjohtaja Pasi Heiskanen.Heiskanen nostaa esimerkkeinä esiin vuonna 1977 Vantaan asuntomessuille toteutetun Ekotalon, 1980 Kuopion messuilla esitellyt ilmalämpöpumput ja 1994 Pietarsaaren asuntomessuille rakennetun aurinkoenergiatalon, joka VTT:n seurantatutkimusten mukaan on edelleen Suomen energiatehokkain omakotitalo. Valkeakosken asuntomessuilla ensi vuonna esitellään mm. passiivienergiatalo, joka käyttää vain noin 30 % normaalin talon lämmitykseen käytettävästä energiasta.- Suomen Asuntomessujen tehtävänä on edistää asumistietoutta. Energia-asiat olemme nähneet tärkeiksi asumiseen liittyviksi kysymyksiksi heti alusta alkaen. Vaasan asuntomessuilla olemme yhteistyössä Motiva Oy:n kanssa toteuttaneet myös kuluttajille suunnatun energianeuvontaklinikan. Kuluttajat tarvitsevat käytännön neuvontaa niin rakentamiseen kuin asumiseen liittyvien energiakysymysten osalta.Vaasan asuntomessut ovat 39. asuntomessut. Messut ovat avoinna 11.7. – 10.8. 2008.
Vallox koneellinen ilmanvaihto
Ilmanvaihtokoneen huolto pitää suorittaa viimeistään nyt
Ilmanvaihtokoneen huolto on olennainen osa koneen kestävyyden kannalta. Säännöllisin väliajoin tehtävä suodattimen vaihto, lämmityspatterin puhdistus ja kondenssivesiyhteen toimivuus vaikuttavat paitsi koneen toimivuuteen myös sisäilman laatuun. Nyt, kun siitepölyaika on pahimmillaan, suodattimien ja koneen puhtauteen on erityisesti syytä panostaa.Tilaa ilmanvaihtoesite
20131_33549.jpg
Kestävä ja tyylikäs tiilikatto kotisi suojaksi
Viisas talon omistaja kiinnittää ensimmäiseksi huomionsa kattoon. Esteettisyys on tärkeä seikka sen lisäksi, että katon tehtävä on suojata rakennusta ja asukkaita koko rakennuksen käyttöiän. Betonikattotiilen kestoikä on noin 70 vuotta ja kun se vielä on edullisin katemateriaali, niin mikäs sen parempi kate olisikaan Suomen vaativiin olosuhteisiin.Jätä yhteydenottopyyntö tästä

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton