Muuttovalmiit huvilat ja talot Kontiolta

Kontio on kehittänyt todellisen huippumalliston helppoa rakentamista arvostaville asiakkailleen. Mukana on Kontion suosikkimalleja ja upeita uutuuksia! Saat yhdellä sopimuksella helposti ja luotettavasti Suomen johtavalta hirsirakennusten valmistajalta lähes valmiina aidon ja ekologisen massiivihirsirakennuksen, jossa jokainen yksityiskohta on mietitty palvelemaan toimivaa ja nykyaikaista asumista!

Lue lisää Kontion muuttovalmiista malleista!

Tilaa maksuttomia esitteitä!

Selkeälinjainen Kontio Jokela A on kaksikerroksinen omakotitalo isommankin perheen tarpeisiin. Toimiva pohjaratkaisu tarjoaa asumisen mukavuutta.Selkeälinjainen Kontio Jokela A on kaksikerroksinen omakotitalo isommankin perheen tarpeisiin. Toimiva pohjaratkaisu tarjoaa asumisen mukavuutta.

Muuttovalmispaketissa voit jo tontin hankinnan ja maatöiden jälkeen keskittyä seuraamaan kun Kontio yhdessä maamme johtavien materiaalitoimittajien kanssa toteuttaa unelmienne talon tai huvilan.

Levyvalmispaketissa Kontio vastaa kaikista vaativista rakennusteknisistä töistä sisältäen myös rakennuksen LVIS-tekniikan. Sinä voit toteuttaa itseäsi suunnittelemalla ja toteuttamalla kotisi näkyvät sisäpinnat haluamallasi tavalla.

Lisätietoja saat paikkakuntasi ammattitaitoiselta Kontio-myyjältä. Tervetuloa tutustumaan!

Yksikerroksinen Kontio Kalliosaari D on selkeäpiirteinen, ympärivuotiseen asumiseen tarkoitettu koko perheen vapaa-ajan asunto, joka soveltuu niin saaristo- kuin tunturimaisemaan.Yksikerroksinen Kontio Kalliosaari D on selkeäpiirteinen, ympärivuotiseen asumiseen tarkoitettu koko perheen vapaa-ajan asunto, joka soveltuu niin saaristo- kuin tunturimaisemaan.
 
Julkaistu
31.10.2016