Kestävä ja helppohoitoinen Parma-keittiö

Kohde nro 2, Design-talo Käpylä 163
Parma-keittiöt, ovimalli JoikuX ja Boogie.Kohde nro 2, Design-talo Käpylä 163 Parma-keittiöt, ovimalli JoikuX ja Boogie.

Lapsiperheen helppohoitoinen ja kulutusta kestävä keittiö

Tätä keittiötä käyttää äiti, isä ja kolme pientä lasta. Haluttiin lämpimiä värisävyjä, helposti avattavia yksiköitä ja helppohoitoinen materiaali sekä keittiön oviin että työtasoihin. Toimivuuden kannalta toiveena suunnittelijalle oli nurkkaliesiratkaisu ja astianpesukone korotettuna ergonomisesti oikealle korkeudelle.

Keittiön valittiin mikrolaminaattiovi JoikuX ja seinäkaappeihin cappuccinon värinen Boogie-ovi. Molemmissa ovimalleissa on sama integroitu listavedin, joten ilme pysyy hyvin linjakkaana. Työtasoina on helppohoitoinen ja kestävä laminaattitaso, värinä betoni.

Keittiön suunnittelu aloitettiin Keittiömaailma-myymälässä, missä käytiin läpi talomalliin kuuluva peruspaketti, asiakkaan muutostoiveet, toiminnalliset ratkaisut ja materiaalit. Rakentaminen eteni täysin Design-talojen täsmällisen aikataulun mukaisesti.

Käy tutustumassa Parma-keittiön kohteisiin Asuntomessuilla 2013:

  • Kohde nro 2 Design-talo Käpylä 163, rakennuttaja Ville Pekka Räsänen ja Hanna-Elina Karsikas Parma-keittiöt, Keittiömaailma Tammisto, Salla-Johanna Happonen
  • Kohde nro 14 Design-talo Hailuoto 163, rakennuttaja Katariina ja Tuomo Pigg Parma-keittiöt, Keittiömaailma Tammisto, Salla-Johanna Happonen
Kohteen nro 2 keittiön suunnittelija Salla-Johanna Happonen, Keittiömaailma Vantaa Tammisto.Kohteen nro 2 keittiön suunnittelija Salla-Johanna Happonen, Keittiömaailma Vantaa Tammisto.
 
Päivitetty
11.7.2013