Kastellin supersuosikki Plazia 140 Hyvinkään asuntomessuilla

Kastelli esittelee Hyvinkään Asuntomessuilla arkkitehti Kirsti Sintosen suunnitteleman Plazia-kodin messukohteena numero 12.

messutalo_paakuva480
Yksikerroksisen Plazian suosio perustuu kodin sydämenä toimivaan olokeittiöön, korkeiden ikkunoiden tuomaan valoisuuteen ja rentoutumiselle luotuun saunaosastoon.

Plazia-malliston tilaratkaisut ja moderni ulkonäkö ovat syntyneet rakentajaperheiden toiveista. Plaziaan käydään sisään talon päädystä, mikä helpottaa talon sijoittamista myös erilaisille tonteille.

Asuntomessualueen tontille Plazia 140 on sijoitettu peilikuvana siten, että oleskelutilat ja terassi avautuvat pihanäkymään ja ilta-aurinkoon. Talo ja autokatos luovat yhdessä sekä visuaalisesti että toiminnallisesti harkitun kokonaisuuden. Autokatos lisää pihapiirin suojaisuutta ja katoksesta on liikuntaesteisillekin kätevä yhteys pääovelle.

Asuntomessutalo on Viittä Vaille Valmis -toimitus, johon sisustussuunnittelija Virpi Illman on suunnitellut yksilöllisen sisustuksen. Suomalaisten osaajien toteuttamassa kodissa kotimaisuus korostuu myös sisustuksen valinnoissa. Sisustukselle luo pohjaa rauhallinen ja yhtenäinen värimaailma, johon taide tuo kodikkuutta ja lämpöä.

Tutustu Kastellin Plaziaan!

Jätä yhteydenottopyyntö Kastelli-talosta

messutalo_omaarauhaa
 
Päivitetty
11.7.2013