Rudus on mukana Hyvinkään asuntomessuilla

Rudus on mukana Hyvinkään asuntomessuilla. Osasto Ua 11 on heti messualueelle saavuttaessa pääkäytävän varrella. Osastolla esitellään Ruduksen kokonaistarjooma kodin, mökin ja pihan rakentajille kiviaineksista betoneihin ja pihan kiveyksiin.
Messutalon halkileikkauskuva seinätauluna kertoo yhdellä silmäyksellä, että Rudukselta saa kaikki kivipohjaiset tuotteet rakentamiseen. Pihakivet ja muurikivet ovat esillä luonnollisessa ympäristössään Ruduksen osastolla sekä monen messukodin pihassa.

Osastolla mm. näkee, miten kapillaarikatkosepeli estää kosteuden nousun rakenteisiin ja miltä erilaiset kiviainekset näyttävät. Osastolla saa myös tietoa miten rakentaja voi vaikuttaa hiilijalanjälkeensä Ruduksen Vihreää betonia käyttämällä.

Rudus on myös saanut oman pysyvän nimikkoaukion messualueelle. Myötätuulentien päähän on rakennettu yhteistyössä Hyvinkään kaupungin kanssa Rudus-aukio. Rudus on toimittanut kivet aukion rakentamiseen ja sponsoroinut myös aukion suunnittelun. Siitä kertoo suureen kiveen kiinnitetty messinkilaatta jälkipolvillekin.
 
Päivitetty
3.2.2021