Boschin GluePen-liimakynä - kätevä apu askarteluun ja pikku korjauksiin

Arjen pienet ja suuret kiinnitystarpeet ratkeavat nopeasti ja kätevästi Boschin uuden GluePen-kuumaliimakynän avulla. Kynä on erinomainen apuväline luovaan askarteluun, paketointiin, pienoismallien rakentamiseen ja kodin pieniin korjaustöihin.

Kuumaliiman lyhyen kovettumisajan ansiosta liimakynä kiinnittää materiaalit vahvasti muutamassa sekunnissa, olipa kysymys sitten paperista, pahvista, kankaasta, nahasta, korkista, puusta, muovista tai kivestä. Kevyt ja pienikokoinen laite antaa käyttäjälleen langattoman työskentelyvapauden ja on käyttövalmis lähes välittömästi: laite lämpenee 15 sekunnissa sen käynnistämisestä.

Osta Boschin GluePen-liimakynä Jäsentukusta

Boschin Glue-Pen-kuumaliimakynä liimaa tarkasti ja siististi.Boschin Glue-Pen-kuumaliimakynä liimaa tarkasti ja siististi.

GluePen on turvallinen ja pitkäikäinen

Pienikokoisen ja ergonomisen liimakynän käsittely on helppoa ja turvallista. Käytettävyyttä lisää entisestään innovatiivinen talteenottomekanismi, joka vetää ylimääräisen liiman takaisin laitteen sisään: näin liimaaminen on siistiä eikä valuva liima aiheuta palovammoja käyttäjälle.

Liimakynän edistyksellisen teknologian myötä liima säilyy rajoittamattomasti eikä laitteen suutin liimaudu kiinni tai liima kuivu laitteeseen. Laitteen suuttimen pehmeä silikonitulppa suojaa käyttäjää kuumuudelta. Lisäksi kynä on varustettu ”Auto-Off”-toiminnolla, joka sammuttaa laitteen automaattisesti 10 minuutin kuluttua virran säästämiseksi.

Li-Ion-akulla vapaa ja keskeytymätön työskentely

Kynän ladattava Li-Ion-akku mahdollistaa keskeytymättömän työskentelyn jopa 30 minuutin tai kuuden liimatikun ajan. Akun tyhjennettyä laitteen voi ladata vaivattomasti USB-liittimen avulla. Akussa ei ole muistiefektiä, eli sen voi ladata uudelleen ilman, että akku menettää tehoaan.

Boschin GluePen-liimakynä Jäsentukusta

Pakkaus sisältää USB-laturin ja neljä liimatikkua.Valkoinen liima on tarkoitettu erityisen lujaa liimausta tarvitseviin kohteisiin ja väritön liima siistiin, tarkkaan kiinnitykseen.

Liimakynän suositushinta on 44,90 e (sis. alv 24 %) ja kymmenen kappaleen paketeissa myytävien tarvikeliimatikkujen suositushinta 4,90 e.

Glue-Pen-liimakynän edut:

  • Tarkka, siisti ja vahva liimausjälki
  • Innovatiivinen kuumaliimateknologia takaa käytön turvallisuuden ja mukavuuden
  • Tehokas ja tarkka annostelu
  • Langaton työskentely Li-Ion-teknologian avulla
  • Heti käyttövalmis: laite lämpenee 15 sekunnissa
  • Käsittely helppoa kynämäisen muodon ja ergonomisen muotoilun ansiosta

 
Julkaistu
12.8.2013