• Etusivu
  • Talo

Boschin GluePen-liimakynä - kätevä apu askarteluun ja pikku korjauksiin

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Robert Bosch Oy / Työkalut
Päivitetty 30.07.2013
20137_35622.jpg

Boschin Glue-Pen-kuumaliimakynä liimaa tarkasti ja siististi.

Arjen pienet ja suuret kiinnitystarpeet ratkeavat nopeasti ja kätevästi Boschin uuden GluePen-kuumaliimakynän avulla. Kynä on erinomainen apuväline luovaan askarteluun, paketointiin, pienoismallien rakentamiseen ja kodin pieniin korjaustöihin.

Kuumaliiman lyhyen kovettumisajan ansiosta liimakynä kiinnittää materiaalit vahvasti muutamassa sekunnissa, olipa kysymys sitten paperista, pahvista, kankaasta, nahasta, korkista, puusta, muovista tai kivestä. Kevyt ja pienikokoinen laite antaa käyttäjälleen langattoman työskentelyvapauden ja on käyttövalmis lähes välittömästi: laite lämpenee 15 sekunnissa sen käynnistämisestä.

Osta Boschin GluePen-liimakynä Jäsentukusta

GluePen on turvallinen ja pitkäikäinen

Pienikokoisen ja ergonomisen liimakynän käsittely on helppoa ja turvallista. Käytettävyyttä lisää entisestään innovatiivinen talteenottomekanismi, joka vetää ylimääräisen liiman takaisin laitteen sisään: näin liimaaminen on siistiä eikä valuva liima aiheuta palovammoja käyttäjälle.

Liimakynän edistyksellisen teknologian myötä liima säilyy rajoittamattomasti eikä laitteen suutin liimaudu kiinni tai liima kuivu laitteeseen. Laitteen suuttimen pehmeä silikonitulppa suojaa käyttäjää kuumuudelta. Lisäksi kynä on varustettu "Auto-Off"-toiminnolla, joka sammuttaa laitteen automaattisesti 10 minuutin kuluttua virran säästämiseksi.

2263_315438968_2013729427.jpg
Boschin GluePen-liimakynän käsittely on helppoa ja turvallista.

Li-Ion-akulla vapaa ja keskeytymätön työskentely

Kynän ladattava Li-Ion-akku mahdollistaa keskeytymättömän työskentelyn jopa 30 minuutin tai kuuden liimatikun ajan. Akun tyhjennettyä laitteen voi ladata vaivattomasti USB-liittimen avulla. Akussa ei ole muistiefektiä, eli sen voi ladata uudelleen ilman, että akku menettää tehoaan.

Boschin GluePen-liimakynä Jäsentukusta

Pakkaus sisältää USB-laturin ja neljä liimatikkua.Valkoinen liima on tarkoitettu erityisen lujaa liimausta tarvitseviin kohteisiin ja väritön liima siistiin, tarkkaan kiinnitykseen.

Liimakynän suositushinta on 44,90 e (sis. alv 24 %) ja kymmenen kappaleen paketeissa myytävien tarvikeliimatikkujen suositushinta 4,90 e.

Info

Info

Glue-Pen-liimakynän edut:

  • Tarkka, siisti ja vahva liimausjälki
  • Innovatiivinen kuumaliimateknologia takaa käytön turvallisuuden ja mukavuuden
  • Tehokas ja tarkka annostelu
  • Langaton työskentely Li-Ion-teknologian avulla
  • Heti käyttövalmis: laite lämpenee 15 sekunnissa
  • Käsittely helppoa kynämäisen muodon ja ergonomisen muotoilun ansiosta
Robert Bosch Oy / Työkalut
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20238_82894.jpg
Tällä työkalulla työstät helposti puuta - urat, reunat ja viisteet hoituvat hetkessä
Kotiverstaalla hoituvat monenlaiset puutyöt. Käytetyimpien työkalujen, kuten porakoneen ja sahan lisäksi akkujyrsin on kätevä apuväline urien tekemiseen, reunojen siistimiseen, viisteisiin sekä koristeellisten kuvioiden luomiseen. Akkujyrsintä on nopea käyttää missä tahansa ilman tarvetta virtajohdon liittämiselle.
20225_78353.jpg
PFS 55 -maaliruisku pieniin projekteihin
SprayControl ja SDSTarkka ja hieno maalisumutusteho huolehtii tasokkaasta maalinlevityksestä. Voimakas ilmavirtaus hajottaa maalisäteen ja mahdollistaa eri ruiskutusmateriaalien tarkan ja siistin levittymisen. Ilmavirtauksen määrää voidaan säätää portaattomasti, jolloin maalin levityksen nopeutta ja maalisumua on helppoa ohjata: Alhaista puhallusasentoa käytetään juoksevissa materiaaleissa ja korkeaa taas sakeammissa materiaaleissa.SDS-järjestelmä huolehtii helposta ja nopeasta maalisäiliön vaihdosta ja puhdistamisesta. Käytön jälkeen maalin kanssa kosketuksessa olevat osat saadaan irrotettua ilman työkaluja, ja puhdistus on helppoa ja nopeaa.
20093_15666.jpg
Oksasilppurilla ilmaista kate- ja kuivikemateriaalia
Pieneltäkin tontilta kertyy yllättävän paljon risuja, oksia ja vanhoja perennaversoja, jotka kannattaa hyödyntää. Oksasilppua voi puutarhassa käyttää sekä kateaineena että kompostikuivikkeena.Istutusalueen katteena se pitää rikkaruohoja kurissa, suojaa pintamultaa kuivumiselta ja toisaalta myös rankkasateiden aiheuttamalta liettymiseltä. Näin maan kosteus pysyy tasaisempana ja kastematojen ja muiden hyödyllisten pieneliöiden toiminta helpottuu. Katteella saadaan pihaan tietysti myös visuaalista arvoa: sillä voi päällystää pienet polut, se siistii mainiosti mm. koristepensaiden alustat, on kaunis ja luonnollinen seuralainen havupensaille ja -puille ja pitää mm. mansikkakasvustot siistinä.
20218_71959.jpg
?Jätä mökki talviteloille turvallisin mielin
Muistathan tehdä nämä asiatMökkiläisen syystoimet riippuvat toki pitkälti mökin varustelutasosta ja siitä, jätetäänkö mökki kylmilleen vai peruslämpö päälle. Tärkeimpiä asioita ovat kuitenkin ilmanvaihdosta huolehtiminen ja kylmästä mökistä vesiputkien tyhjennys. Tietenkin niitä ykkösasioita ovat myös rakennusten hyvä lukitus ja arvotavaroiden poiskuljetus.Kun mökillä on hoidettu perusasiat kuntoon ennen talvea, niin sen voi jättää turvallisin mielin talviteloille!
20115_25991.jpg
Viikon kysymys: Routaongelma perustuksissa?
Kysymys:Pilareilla olevan pienen puutalon toinen pääty on noussut muutamassa päivässä nyt pääsiäisen aikaan niin paljon, että keskempää taloa sisäkatto on paikoin irronnut väliseinistä, mikä näkyy kattolistojen irtoamisena ja vääntymisenä. Talossa on asuttu 13 vuotta eikä aiemmin ole näkynyt mitään vastaavaa ongelmaa. Talo on toisesta päästä kalliolla ja piti olla toisestakin päästä, muttei sitten ehkä olekaan. Mitä tässä vaiheessa voin tehdä isompien vahinkojen välttämiseksi ja mistä hakea apua ja neuvoja? En todellakaan tiedä mitään rakentamisesta ja remontoinnista.
20109_23152.jpg
Alusmattoa tarvitaan
Hyvän lattianalustuotteen tehtävä on estää mahdollisen kosteuden pääsyn lattianpinnotteisiin sekä mahdollistaa kosteuden poistumisen rakenteesta. Samalla se toimii hyvänä askeläänieristeenä sekä tasaa alustan epätasaisuuksia.Betonisten välipohjien tai kosteiden tilojen (esim. saunan ja pesutilojen) yläpuolelle asennettaessa parketti vaatii aina kosteuseristeen.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton