Trend - suoralinjainen peiliovi

JELD-WEN on kehittänyt lapsiystävällisiä ratkaisuja. Mitäpä jos oveen olisikin täysin luvallista piirtää. JELD-WENin Trend-liitutauluovi on mainio valinta lastenhuoneeseen, eteiseen tai vaikkapa keittiöön. Ovet valmistetaan massiivisista puukuitukomponenteista ja puukuitulevystä.

Lue lisää sisäovista!

JELD-WENin 1-peilisen Trend-oven toinen puoli voi olla leikkiin kutsuva liitutaulu. Toinen puoli on tyylikäs valkoinen.JELD-WENin 1-peilisen Trend-oven toinen puoli voi olla leikkiin kutsuva liitutaulu. Toinen puoli on tyylikäs valkoinen.

Trend - linjakas sisäovi

Trend-ovi on linjakas sisäovi, jonka suoralinjaisuutta lasilistattomuus kauniisti korostaa. Puukuitukomponentissa on tallella puun kaikki hyvät ominaisuudet: lujuus, sitkeys ja lämpö. Lisäksi oven pinnoitettu pinta on tasainen ja tiivis, eikä siinä ei ole oksakohtia tai syykuvioita. Trend-peiliovet on valmistettu Suomessa.

Trend-oven puhtaan suoralinjaiset muodot sopivat erinomaisesti moderniin sisustustyyliin, mutta oven muotoilu henkii samalla myös klassista ajattomuutta. Ovessa on valkoinen pinnoite.

Valitse liitutaulu tai peili oveen

Oven peilit ovat umpinaisia, kirkasta lasia, satiinilasia, peililasi tai liitutaulu. Voit valita 1- ja 2-peiliseen Trend-oveen liitutaulun tai peililasin toiselle puolelle ovea. Liitutaulu on oven toisella puolella ja toinen puoli on valkoinen.

Liitutaulun hoidossa on hyvä muistaa, että liitutaulu pyyhitään nihkeällä liinalla. Puhdistettaessa vettä ei saa valua oven rakenteisiin.

Monikäyttöinen liitutauluovi

Liitutauluoven käyttömahdollisuudet ovat rajattomat. Tässä muutamia esimerkkejä mihin liitutauluovea voi käyttää:
  • Vaihtuva taideteos
  • Muistilista
  • Kalenteri
  • Suttupaperi

Ovi voi toimia myös viikon ruokalistana tai illallismenuna tai vaikkapa drinkkilistana!
Peilin ei tarvitse enää viedä seinäpinta-alaa. Peililasiovi sopii hyvin esimerkiksi vaatehuoneeseen ja eteiseen.Peilin ei tarvitse enää viedä seinäpinta-alaa. Peililasiovi sopii hyvin esimerkiksi vaatehuoneeseen ja eteiseen.

Oven asentaminen

Sisäoven vaihtaminen on helppoa. Valtaosassa 1970-luvulla ja sen jälkeen rakennetuissa asunnoissa on vakiomittaiset ovet ja karmit. Irrota saranan kiinnitysruuvit, nosta ovilevy saranalta, ja käy ostamassa tilalle uusi tyylikäs JELD-WEN-ovi.
Jos ovi on kiinnitetty karmiin tappikantavalla saranalla, voit ostaa vaihtosaranapaketin. Vaihtosaranapaketti sisältää symmetriset saranat, vanhan saranajäljen peitelevyt, vastaraudan ja asennusohjeet.

Kun tilaat ja asennat uutta ovea, muista hankkia

  • ruuveja karmin kiinnittämiseksi seinään
  • ruuveja ja nauloja karmin kokoamiseksi
  • kiiloja
  • oven painike
  • peitelistaa


JELD-WENin 2-peilinen Trend-liitutauluovi sopii hyvin muistuttajaksi eteiseen.JELD-WENin 2-peilinen Trend-liitutauluovi sopii hyvin muistuttajaksi eteiseen.
 
Julkaistu
1.7.2013