Laadukkaat Pisla-markiisit suojaavat auringolta ja elävöittävät julkisivua

Pisla-markiisit ovat laadukkaita ja perusteellisesti testattuja tuotteita. Pisla-markiisit suojaavat auringolta, ne suojaavat myös pihakalusteita ja muita pintoja. Markiisit elävöittävät myös talosi ulkonäköä ja hyvät varusteet tarjoavat helppokäyttöisyyttä ja turvallisuutta.

Kaikilla markiisiin liittyvillä tuotteilla on 2 vuoden takuu, lisäksi akryylikankaan takuu on 5 vuotta.

Osta markiisi Rakentaja.fi-verkkokaupasta!

Markiisi suojaa auringolta, se suojaa myös pihakalusteita ja muita pintoja. Markiisi elävöittää myös talosi ulkonäköä.Markiisi suojaa auringolta, se suojaa myös pihakalusteita ja muita pintoja. Markiisi elävöittää myös talosi ulkonäköä.

Runko

 • Markiiseissa on luja ja laadukas runko. Koska materiaali on alumiinia, runko on myös kevyt.

Kankaat
 • Markiisien kankaat ovat korkealaatuista kyllästettyä ja UV-suojattua akryylikangasta. Kangas on säänkestävä eikä se haalistu.
 • Kankaat ovat vaihdettavia, jos esimerkiksi haluaa vaihtaa kuosin.

Asennus ja lisävarusteet
 • Markiisit on helppo asentaa ja niiden mukana tulee suomenkieliset asennusohjeet. Markiisien mukana tulee aina kannakkeet, jotka sopivat sekä seinä- että kattokiinnitykseen.
 • Lisävarusteilla voi lisätä käyttömukavuutta merkittävästi. Markiisin lisävarusteet suomenkielisine asennusohjeineen ovat myös helposti asennettavissa.

Osta markiisi Rakentaja.fi-verkkokaupasta!

Markiisien kankaat ovat korkealaatuista kyllästettyä ja UV-suojattua akryylikangasta. Kangas on säänkestävä eikä se haalistu.Markiisien kankaat ovat korkealaatuista kyllästettyä ja UV-suojattua akryylikangasta. Kangas on säänkestävä eikä se haalistu.

Pisla-terassimarkiisien lisävarusteet

Moottori ja kaukosäädin
 • Perusmarkiisi avataan ja suljetaan kammella. Markiisi voidaan kuitenkin hankkia moottorilla tai moottori voidaan jälkiasentaa siihen. Moottoria ohjataan joko kytkimellä tai kaukosäätimellä.
 • 5-kanavaisella kaukosäätimellä voidaan ohjata useampia markiiseja tai yhtä markiisia voidaan ohjata useammasta kaukosäätimestä.
  • Tuuli/aurinkosensori
   • Tämä sensori voidaan hankkia tai jälkiasentaa moottoroituun markiisiin.
   • Tuulisensori mittaa koko ajan tuulen voimakkuutta ja sulkee markiisin tuulen yltyessä. Kynnysarvo on säädettävissä.
   • Aurinkosensori avaa markiisin valon määrän lisääntyessä ja sulkee sen valon vähetessä. Myös nämä kynnysarvot ovat säädettävät.
Markiiseihin on saatavilla erilaisia lisävarusteita.Markiiseihin on saatavilla erilaisia lisävarusteita.

Sivumarkiisit terasseille ja ulkotiloihin

Erinomainen ja yksinkertainen ratkaisu rivi- ja omakotitalojen terasseille ja ulkotiloihin. Sivumarkiisilla saa helposti ja nopeasti suojatun, rajatun alueen, katseilta suojatun tilan sekä tuulensuojan Sivumarkiisissa on huolellisesti suunniteltu rakenne, jossa on sisäänrakennettu jousi, mikä pitää kankaassa tasaisen kiristyksen.

Sivumarkiisia saa kahdessa eri korkeudessa 1,2 m tai 1,8 m, maksimileveys on 3 m. Sivumarkiisin saa joko akryylikankaisena tai screen-kankaisena. Akryylikangas on läpivärjätty, UV- ja homesuojattu. Kankaan takuu on 5 vuotta.

Screen-kangas on verkkomainen polyesterikangas. Screen-kangas on aavistuksen läpinäkyvä; näet pihaltasi kankaan läheltä maiseman, mutta etäämmältä taas ei juurikaan näe screen-kankaan läpi pihallesi. Kangas on helppo pitää puhtaana.

Osta markiisi Rakentaja.fi-verkkokaupasta!

Screen-kangas on aavistuksen läpinäkyvä; näet pihaltasi kankaan läheltä maiseman, mutta etäämmältä taas ei juurikaan näe screen-kankaan läpi pihallesi.Screen-kangas on aavistuksen läpinäkyvä; näet pihaltasi kankaan läheltä maiseman, mutta etäämmältä taas ei juurikaan näe screen-kankaan läpi pihallesi.
 
Päivitetty
8.11.2019