Parasta katollesi - valmiiksi asennettuna
Ruukki Premium-kattopaketti

Ruukki Premium-kattopaketti tehdään aina mittatilaustyönä. Kaikki kattopaketin osat on valmistettu Suomessa Ruukin teräksestä ja ne on suunniteltu kestämään pohjoisen vaativia olosuhteita. Premium-pakettiin olemme valinneet vain markkinoiden laadukkaimmat tuotteet.

Aloita kattoremonttisi tästä!

Ammattitaitoinen kattomestari arvioi kattosi kunnon ja tarvittaessa antaa tarjouksen.Ammattitaitoinen kattomestari arvioi kattosi kunnon ja tarvittaessa antaa tarjouksen.

Tilaa ilmainen arviokäynti!

Kattohuolet eivät katso säätä eivätkä vuodenaikaa. Ruukki tarjoaa sinulle nyt ilmaisen kattoremontin arviokäynnin, jonka suorittaa oman alueesi kattomestari. Arviokäynnillä Ruukin kattomestari tarkistaa kattosi tilan, kartoittaa korjaustarpeet sekä tekee tarjouksen kattoremontista Ruukin asentamana. Tuotetakuiden lisäksi saat myös kattavan 5 vuoden takuun asennustyölle!

Ruukin Kattomestari tulee käymään kohteeseen silloin, kun kohteessa on tarve vaihtaa kate uuteen ja halutaan jättää tarjouspyyntö. Kattomestarin käynti sisältää silloin katon kohdetarkistuksen sekä tarjouspyynnön kohteen katon vaihtourakasta

Arviokäynnillä:

  • Mittaamme katon
  • Tarkistamme kattosi kunnon
  • Annamme sinulle remonttitarjouksen katostasi Ruukin asentamana

Ruukki Premium -kattopaketti valmiiksi asennettuna

Tilaa Ruukki Premium-kattopaketti asennettuna 15.8.2013 mennessä. Voit voittaa kylpytynnyrin (Kirami Comfort Cozy, arvo 2590 €).

Jätä tarjouspyyntö Ruukin kattoremontista
 
Julkaistu
11.6.2013