Lumon auringonsuojaverhot suojaavat auringolta ja uteliailta katseilta!

Lumon auringonsuojaverhot ovat hyvä ratkaisu liiallisen lämmön ja näkyvyyden hallintaan parvekkeella. Ne on suunniteltu yhteensopiviksi laadukkaiden Lumon parvekelasien kanssa. Auringonsuojaverhot voi kiinnittää paikoilleen itse.

Aamuaurinko, keskipäivän helle, illan yksityisyys. Lumon auringonsuojaverhoilla teet jokaisesta hetkestä miellyttävän ja kokonaan ylös vedettynä verhoja ei juuri huomaa.

Materiaalit ovat kestäviä ja pestäviä, 100 % polyesteriä ja antistaattisia. Lumon auringonsuojaverhot soveltuvat Lumon 2, 3 ja 5-tyyppisiin vuoden 1998 jälkeen asennettuihin 6 mm paksuihin parvekelaseihin.

Lue lisää auringonsuojaverhoista ja parvekelaseista!

Aamuaurinko, keskipäivän helle, illan yksityisyys. Lumon auringonsuojaverhoilla teet jokaisesta hetkestä miellyttävän.Aamuaurinko, keskipäivän helle, illan yksityisyys. Lumon auringonsuojaverhoilla teet jokaisesta hetkestä miellyttävän.

Suojaa sinne missä sitä tarvitaan

Auringonsuojaverhot pitävät kuuman ja kirkkaan auringon pois parvekkeelta. Samalla ne suojaavat parvekekäyttäjää uteliailta katseilta. Auringonsuojaverhojen asentaminen onnistuu itsekin ja niiden käyttö on helppoa. Kuhunkin lasiin asennetaan oma verhonsa.

Verhoa voi pitää peittämässä koko lasia tai tai vain osaa siitä. Verhoja voidaan pitää avattuna joko alhaalta, ylhäältä tai molemmista suunnista yhtä aikaa. Ne saadaan avattua myös kokonaan pois lasien edestä. Saat siis auringonsuojan aina oikeaan kohtaan estämään liiallista paistetta. Verhojen mukana toimitetaan käyttösauva, jolla yletyt nostamaan verhot korkeallekin.

Verhovaihtoehdot.Verhovaihtoehdot.

Näin tilaat Lumon auringonsuojaverhot

Lumon auringonsuojaverhot voi tilata asennettuna Lumon terassi- tai parvekelasitilauksen yhteydessä mutta voit toki tilata auringonsuojaverhot asennettuna myös jälkikäteen tai asentaa niitä itse paikalleen. Lumon verhot valmistetaan aina lasien mittojen mukaan. Myyntiedustajamme esittelevät sinulle eri mallit, joista voit valita.

Lumon verhot valmistetaan aina lasien mittojen mukaan.Lumon verhot valmistetaan aina lasien mittojen mukaan.
Auringonsuojaverhoja on mahdollista saada myös terassin lasikattoon.Auringonsuojaverhoja on mahdollista saada myös terassin lasikattoon.
 
Julkaistu
29.5.2013