Mineraalivilla, joka on Eristäjän Unelma!Testivoittaja ISOVER KL-33 on nyt entistäkin parempi! Uusi luonnonmukainen sideaine tekee tuotteesta vieläkin ympäristöystävällisemmän ja mukavamman asentaa. Sideaineen uudistuessa olemme ottaneet käyttöön nimen G3 touch, joka kattaa ISOVER KL-33:n lisäksi kaikki ISOVERin kevyet mineraalivillat.
g3-logo

Mistä G3 touch -nimi sitten tulee?

G3 –> 3 guarantees -> 3 lupausta: nämä lupaukset esittelemme alla. G3 Touch takaa sen, että tuote on miellyttävän tuntuinen.

1. Paras lämmöneriste

ISOVER KL-33 on villaeristeiden TM-testivoittaja (TM Rakennusmaailma 6/2012). Sillä on parhaat lämmöneristysarvot kevyissä mineraalivillaeristeissä. Samaan eristävyyteen ei muilla pehmeillä villaeristeillä päästä kuin rakenteen paksuutta lisäämällä. Tämän lisäksi tuote on palamaton (Europaloluokka A1) ja sillä on hyvät akustiset ominaisuudet.

2. Toimii asentajan ehdoilla

ISOVER KL-33 on mukava käsitellä. Tuote pölyää erittäin vähän ja se on miellyttävän tuntuinen työstää vaikka paljain käsin – tämä näkyy myös tuotteen nimessä ”touch”. Saint-Gobain -konserni panostaa kansainvälisesti tuotekehitystyöhön. Tämän tuotteen kehittämisessä on haluttu erityisesti kiinnittää huomiota tuotteiden käsiteltävyyteen ja asentamismukavuuteen.

Eristeen levykoot on myös mitoitukseltaan suunniteltu asentamista ajatellen. Ne soveltuvat leikkaamatta yleisimpiin runkoväleihin (k600, k900 ja k1200). Sama levykoko soveltuu kaikkiin tärkeimpiin eristyskohteisiin - seiniin sekä ala- ja yläpohjiin. Sinun tarvitsee vain valita paksuus. Jämäkkä levy on helppo leikata ja asentaa.

3. Tehty myös ympäristön ehdoilla

ISOVER KL-33 eristeen raaka-aineesta yli 80 % on kierrätyslasia. Lisäksi tuotteessa on käytetty uutta luonnonmukaista sideainetta. ISOVER KL-tuotteet voidaan puristaa tiiviisiin Multipack-puristepakkauksiin, jotka vievät tilaa vain noin ¼ tuotteen vapaasta tilavuudesta.

Multipack-pakkaukset säästävät tuntuvasti kuljetuskustannuksissa ja -päästöissä, sillä niiden ansiosta ajetaan vuoden aikana peräti 3500 täyttä rekkakuormaa vähemmän. Multipack on myös helppo varastoida. On laskettu, että keskimäärin 50 vuoden elinkaarensa aikana ISOVER -mineraalivillaeriste säästää yli 100 kertaa sen valmistukseen, kuljetukseen ja hävittämiseen tarvittavan energian sekä niissä syntyvät C02-päästöt.

g3-banneri
 
Julkaistu
30.5.2013