Upofloor Floor Designer - suunnittele oma lattiasi!

Valitse ja kokeile

Upofloor Floor Designer on ohjelma, jolla voit katsoa miltä sama asuintila näyttää eri parkettivaihtoehdoilla. Ohjelma sisältää useita eri parketti- ja tilavaihtoehtoja, joita yhdistelemällä näet miten parketin sävy muuttaa tilan olemusta ja tunnelmaa. Floor Designerin käyttö on helppoa, hauskaa ja antoisaa. Kokeile vaihtoehtoja ja löydä oma parkettisi Floor Designerin avulla.

Tutustu ohjelmaan tästä!

Lattia suunniteltu parketilla Tammi Kartano 138 Nature Marble Matt.Lattia suunniteltu parketilla Tammi Kartano 138 Nature Marble Matt.

Suunnittele unelmiesi parkettilattia

Floor Designerin avulla voit kokeilla yli sataa parkettimallia erilaisiin tiloihin ja suunnitella unelmiesi parkettilattiaa.

Otathan huomioon, että näytöllä näkemäsi kuvat eivät välttämättä täysin vastaa varsinaisen tuotteen luonnollisia värisävyjä ja rakennetta. Upofloor Floor Designerin kuvat ovat viitteellisiä ja isommissa lattiapinnoissa saattaa esiintyä värivaihteluita tai lajitelmaan kuuluvia ominaisuuksia, joita ei ole mahdollista tuoda esille pienissä kuvissa. Suunnittelumahdollisuutesi moninkertaistuvat ohjelman lisäominaisuuksilla, joilla voit vaihdella myös seinien ja kalusteiden värejä kahden laajan värikartan avulla.

Kokeile ja suunnittele - päästä mielikuvituksesi lentoon Upofloor Floor Designerin avulla!

Lattia suunniteltu parketilla Tammi Grand 188 White Marble.Lattia suunniteltu parketilla Tammi Grand 188 White Marble.
 
Julkaistu
29.5.2013