Varmista kattosi turvallisuus kattoturvatuotteilla

Kattoturvatuotteet ovat tärkeä osa taloasi

Katolla on oltava käytännöllisiä ja toimivia turvavälineitä, jotka varmistavat, että katolla käynti ja liikkuminen on turvallista. Katon huoltaminen on turvallista, kun kaikki katon turvallisuuden varmistavat välineet ovat paikoillaan. Muista, että kattoturvatuotteiden tarkoituksena on suojella sinua, kattoasi ja muita ihmisiä.

Kattoturvatuotteet, kuten tikkaat, kattosillat ja lumiesteet varmistavat, että katolla on turvallista suorittaa esimerkiksi huolto- ja puhdistustoimenpiteitä. Lumiesteet estävät lumen ja jään liukumisen alla olevien ihmisten päälle. Tikkaat ovat tärkeä poistumistie esimerkiksi tulipalon sattuessa.

Katolla pitää olla turvallista huoltaa kattoa.Katolla pitää olla turvallista huoltaa kattoa.

Lumiesteet estävät katolta puotavan lumen tippumisen niskaan.Lumiesteet estävät katolta puotavan lumen tippumisen niskaan.

Kattoturvatuotteet huolehtivat sinusta silloin, kun sinä huolehdit katostasi

Paraskin katto tarvitsee joskus huolenpitoa. Silloin, kun katolla käydään, sinne menemisen ja siellä olemisen pitää olla turvallista. Myös laki vaatii katolle turvallisen liikkumisen mahdollistavat kulkuväylät. Ruukilta saat kaikki tarvittavat kattoturvatuotteet: seinätikkaat, lapetikkaat ja turvatikkaat sekä kattosillat ja lumiesteet.

Tuotteet ovat saatavilla sinkittyinä tai valmiiksi maalattuina. Maalatut tuotteet ovat myös sinkkikäsiteltyjä. Ruukin muotokatteille ja Classic-katteille on omat kiinnikkeet sekä lumiesteille että kattosilloille. Kiinnikkeissä on huomioitu eri katemallien muoto- ja kuviojako.

Kattoturvatuotteet räätälöidään talosi mukaan. Ruukin toimittamat kattoturvatuotteet täyttävät uuden F2 Suomen Rakennusmääräyskokoelman kattoturvatuotteista antamat määräykset ja ohjeet.

Jätä yhteydenottopyyntö uudesta katosta Ruukille
Kattoturvatuotteet ovat lakisääteiset. Tikapuut toimivat jätäpoistumisteinä.Kattoturvatuotteet ovat lakisääteiset. Tikapuut toimivat jätäpoistumisteinä.

Nopein ja helpoin tapa hankkia

Tuotteidemme asentaminen on helppoa. Voit asentaa ne itse seuraamalla selkeitä asennusohjeitamme ja käyttämällä yleisiä työkaluja. Halutessasi voit myös jättää asennuksen ammattilaisille.

Leikittele väreillä

Sadevesijärjestelmän ja turvatuotteiden värillä korostat talon ja katon väritystä sekä ilmettä. Tutustu laajaan värivalikoimaamme ja kokeile erilaisia yhdistelmiä – käytännöllinen voi olla myös kaunista.

Jätä yhteydenottopyyntö uudesta katosta Ruukille
Aina ei tarvitse tyytyä valkoiseen.Aina ei tarvitse tyytyä valkoiseen.
 
Julkaistu
27.5.2013