Monipuolinen ja kestävä vinyyli
on huoltovapaa ratkaisu

Pihoihin kuuluvat luonnollisena osana aidat, portit sekä jäteastia- ja postilaatikkokatokset. Jos piharakenteet ovat puuta, ne vaativat huoltoa ja talkootöitä. Kotimainen vinyyli haastaa vanhat piharakenneratkaisut taaten huoltovapauden ja pysyvästi siistin ilmeen pihalle. Vinyylituotteet ovat myös ympäristölle ystävällisiä, sillä niistä ei aiheudu mitään päästöjä luontoon!

Vinyyli kestää myös puiden ja pensaiden välittömässä läheisyydessä.Vinyyli kestää myös puiden ja pensaiden välittömässä läheisyydessä.
Ongelmat perinteisten materiaalien kanssa ovat yleisiä, sillä Suomen ilmasto on armoton, eikä maalattu puu- tai metallipinta kestä kovissa sääoloissa siistinä muutamaa vuotta pidempään.

Kun etsitään ankarat sääolot kestävää, helppohoitoista ratkaisua, jolla vältetään myös hukkainvestoinnit, vastaus on vinyyli. Kun aitojen, porttien ja katosten materiaaliksi valitaan vinyyli perinteisten materiaalien sijasta, saadaan siistit ja huolitellut piharakenteet ilman jatkuvaa huolta ja vaivannäköä.

Tutustu Finera Aitateollisuuden toimintaan,
tuotteisiin ja historiaan

Vinyylisissä piharakenteissa ei uusimistarvetta eikä pintakäsittelyä

Kun piharakenteet ovat vinyyliä, ne ovat uskomattoman huolettomat. Samalla voidaan unohtaa myös rakenteiden uusimistarve tulevaisuudessa – kestäviä vinyylituotteita ei tarvitse uusia. Vinyylituotteet ovat erittäin pitkäikäisiä ja niillä on kirjallinen materiaalitakuu.

Vinyylituotteet helpottavat talon huoltotoimia monin tavoin: vinyyliaidan voi rakentaa puiden ja pensaiden välittömään läheisyyteen, koska lehtivihreä ei tartu aitaan. Lisäksi vinyyliaidat kestävät UV-säteilyn haalistumatta ollen myös kosteuden- ja tuhoeläinten kestäviä.
Tuotteita ei tarvitse eikä saa koskaan pintakäsitellä. Puhdistaminen tapahtuu muutaman vuoden välein, esim. syksyisin, painepesurilla tai vedellä ja sienellä pesemällä. Sade hoitaa puhdistamisen muina aikoina.

Vinyyli on nopea ja siisti asentaa

Kaikki Finera®-tuotteet ovat helppoja, siistejä ja nopeita asentaa. Asentamisessa ei tarvita mitään erityistyökaluja tai –osaamista. Tuotteet voi tilata myös valmiiksi asennettuina. Niiden mukana tulevat selkeät, tarkat asennus- ja huolto-ohjeet, joten itse asentaminenkaan ei ole ongelma.
 

Vinyyli on monipuolinen materiaali

Vinyylistä syntyvät niin aidat, portit, kaiteet, terassit, pergolat, jätekatokset, puutarhavajat kuin laituritkin.

Finera®-tuotteet valmistetaan Suomessa, ja ne toimitetaan joko määrämittaisina valmistuotteina/elementteinä tai ns. pitkänä tavarana (esim. terassien ja laiturien kansiprofiilit). Laajan valmismalliston lisäksi valmistetaan myös mittatilaustuotteita.

Finera®-tuotteisiin eivät vaikuta mitkään hyönteiset, tuholaiset, kosteus, kuivuus, kylmyys ja lumi, ne eivät kolhiudu helposti, eivät ruostu, vety, limoitu, hilseile, halkeile, liituunnu tai lahoa eikä niistä lähde tikkuja. Myöskään ruuvien kannat eivät jää asennuksissa esiin. Kaikki tuotteet tuntuvat miellyttäviltä myös paljaalla iholla, ne eivät esim. kuumene auringon paisteessa. Terassi- ja laituriprofiilit ovat erittäin miellyttäviä myös paljaalle jalalle eivätkä ne ole liukkaita märkänäkään. Tuotteet ovat keveitä, mikä on tärkeä ominaisuus mm. laitureissa, ja ne on suunniteltu kestämään myös myrskyluokan tuulikuormat sekä merivettä, erilaisia suoloja ja saasteita. Tuotteet voidaan hävittää kierrättämällä tai ne voidaan palauttaa valmistajalle.

Vinyyli on aina siisti ja tyylikäs - ja täysin huoltovapaa! Finera®-tuotteet tarjoavat laadukkaan ratkaisun vaativankin pihan rakenteisiin.Vinyyli on aina siisti ja tyylikäs - ja täysin huoltovapaa! Finera®-tuotteet tarjoavat laadukkaan ratkaisun vaativankin pihan rakenteisiin.

Finera®-tuotteiden edut:

 • palamaton ja myrkytön materiaali
 • ei aiheuta terveys- tai ympäristöhaittoja
 • vahva, kestävä ja kevyt rakenne, käyttölämpötilat -50° C… +65° C
 • helppo ja nopea asentaa, säästät jo asennuskustannuksissa
 • ei tarvitse koskaan pintakäsittelyjä
 • käy mm. vanhojen puu-, metalli- tai betonituotteiden tilalle
 • ei vety, tahraannu eikä ime hajuja itseensä
 • ei haalistu, kellastu tai tummu, kestää auringon UV-säteilyn
 • ei lahoa, homehdu tai tikkuunnu
 • ei halkeile, hilseile tai liituunnu
 • luo siistin ja viimeistellyn ilmeen kiinteistölle
 • hyvännäköinen, helppohoitoinen ja turvallinen
 • erittäin hyvä hinta-laatu-elinkaari suhde

Tiesitkö, että kaikki Finera®-tuotteet valmistetaan Suomessa? Pääset tutustumaan Finera Aitateollisuuden toimintaan, tuotteisiin ja historiaan alla olevan videon kautta.

Pyydä tarjous ja hyödynnä -10 % alennus 31.3.2019 mennessä tehdyille tilauksille!

Kampanja -10 %


 
Julkaistu
10.6.2017