Helposti taivutettava Fastlock Uni - valokatteiden aatelia

Taivutettavalla valokatteella onnistuu kaaret tai suora rakenne

Fastlock Uni -valokate päästää päivänvalon sisään, mutta pitää veden visusti ulkona. Fastlock Unin uniikki muoto ja laadukas materiaali mahdollistavat kauniit ja tyylikkäät katokset, jotka suojaavat sateelta ja auringonpaahteelta.

Helposti taivutettavasta Fastlock Unista voidaan rakentaa myös kaarevia muotoja, joka antaa katoksien suunnitteluun lähes rajattomasti uusia mahdollisuuksia. Käyttökohteita löytyy niin kotoa, mökiltä kuin liikerakentamisestakin, koska Fastlock soveltuu kaikkialle missä tarvitaan laadukasta suojaavaa katosta: esimerkiksi kuistille, terassille, auto- tai pyöräkatoksiin, pihavarastoon - vain mielikuvitus on rajana! Valokatetta valmistetaan useita eri pituuksia (3 m, 3,5 m, 4 m, 5 m ja 6 m) sekä tilauksesta mihin tahansa mittaan.

Fastlock uni -valokate sopii suoraan rakenteeseen.Fastlock uni -valokate sopii suoraan rakenteeseen.
valokate taipuu myös kaarelle.valokate taipuu myös kaarelle.

Sealed with a click

Nerokkaan putkisaumakiinnityksen ansiosta kate asennetaan ilman katteen läpäiseviä ruuvinreikiä, joista vesi pääsisi vuotamaan sisään.

Tiivistetty tietopaketti Fastlock Uni -valokatteesta

Valitse väri

Fastlock Uni-valokatetta on saatavana kirkkaana sekä valkoisena. Kirkas läpäisee valoa erittäin hyvin, kun taas valkoinen antaa miellyttävän, pehmeän valon.

Fastlock Unia on saatavana tilauksesta myös värillisenä. Ammattikäyttöön tarkoitetut värilliset valokatteet sopivat erityisesti julkisten kohteiden kattamiseen. Sopivia käyttökohteita ovatkin muun muassa kauppakeskukset, julkiset rakennukset, urheilustadionit, päiväkodit, koulut jne. Värillinen Fastlock Uni soveltuu erityisen hyvin kohteisiin, joissa yrityksen tai yhteisön imagovärien esiintuominen on tärkeää. Minimitilauserä värillisille valokatteille on 20 m². Runsaiden värimahdollisuuksien ja monipuolisuutensa ansiosta Fastlock Uni soveltuukin lukemattomiin eri käyttötarkoituksiin.

Valitse taipuisalle valokatteellesi väri.Valitse taipuisalle valokatteellesi väri.

Helppo asentaa

Fastlock Uni on helppo sekä turvallinen asentaa. Hyötyleveydeltään 20 cm levyiset levyt kiinnitetään putkisaumoista toisiinsa. Levyjä voidaan kiinnittää toisiinsa maassa, nostaa katolle ja kiinnittää turvallisesti alhaaltapäin alumiinikiinnikkeellä ilman että rakentajan tarvitsee kiivetä katteen päälle. Vaihtoehtoisesti kate voidaan kiinnittää ruoteen päälle tulevilla muovikiinnikkeillä, jolloin kiinnikkeet eivät jää näkyviin. Levyjen työstö onnistuu esimerkiksi hienohampaisella sahalla.

Fastlock Uni pitää sateen poissa, mutta päästää auringonpaisteen läpi.Fastlock Uni pitää sateen poissa, mutta päästää auringonpaisteen läpi.

Kestävä ja ympäristöystävällinen valokate

Fastlock Uni on valmistettu polykarbonaatista, joka on iskunkestävää ja pitkäikäistä materiaalia. Luotettava Fastlock Uni kestää pakkasia, lumikuormia ja rajuimpiakin myrskyjä 10 vuoden takuulla. Sileänä ja likaa hylkivänä se on helppo pitää puhtaana. Luonnollisesti Fastlock säilyttää värinsä ja kauniin muotonsa ajan saatossakin.

Avaimet käteen -kattoremontti tai
pidennä kattosi ikää pinnoituksella

 

  • Jätä yhteydenottopyyntö, niin BMI:n valtuuttama asentaja ottaa yhteyttä sopiakseen ilmaisen arviokäynnin.
  • Ilmaisella arviokäynnillä saat tarjouksen kattoremontista tai pinnoituksesta, joka ei sido sinua mihinkään. 
Julkaistu
27.5.2013