Kestävä ja tyylikäs tiilikatto kotisi suojaksi

Viisas talon omistaja kiinnittää ensimmäiseksi huomionsa kattoon. Esteettisyys on tärkeä seikka sen lisäksi, että katon tehtävä on suojata rakennusta ja asukkaita koko rakennuksen käyttöiän. Betonikattotiilen kestoikä on noin 70 vuotta ja kun se vielä on edullisin katemateriaali, niin mikäs sen parempi kate olisikaan Suomen vaativiin olosuhteisiin.

Jätä yhteydenottopyyntö tästä

Suomalaiseen maisemaan sopiva tiilikatto on kaunis ja järkevä valinta: pitkäikäinen, helppohoitoinen, säänkestävä ja äänetön.Suomalaiseen maisemaan sopiva tiilikatto on kaunis ja järkevä valinta: pitkäikäinen, helppohoitoinen, säänkestävä ja äänetön.

Ormax betonikattotiili - suomalaisten suosikki ja testivoittaja

Ormax-betonikattotiilet eivät suotta ole Suomen suosituimpia kattotiiliä. Ankaran ilmaston haasteista selviämiseen tarvitaan parasta laatua. Ormax-katto on äänetön niin sateella kuin lämpötilan vaihteluissa. Klassisen harmonisen kaksoisaaltoprofiilinsa vuoksi se sopii monenlaisiin taloihin. Ormax on valittu myös TM Rakennusmaailman testissä parhaaksi betonikattotiileksi (6/09).

Ormax Polar edistyksellisin kattotiili

Ormax Polar on Monierin uusin kattotiili ja insipiraatio sen kehittämiseen on haettu luonnosta. Polar on Monierin edistyksellisin ja kestävin betonikatotiili. Sen ainutlaatuinen pinta säilyttää luonnollisen sävynsä 30% pidempään muihin vastaaviin betonikattotiiliin verrattuna. Myös Ormax Polarin lämpöä heijastava pinta takaa miellyttävän sisäilman kesällä. Tiilen luonnolliset silkinhohtoiset mattasävyt sopivat hyvin suomalaiseen rakentamiseen.

tiilien_varit

Entistäkin kestävämpi Ormax Protector+

Ormax Protectorissa yhdistyvät kaunis ulkonäkö ja pitkä elinkaari. Ainutlaatuinen Protector-pinnoite antaa läpivärjätylle tiilelle kauniin pinnan, joka hylkii tehokkaasti likaa ja kasvillisuutta. Pinnoite suojaa myös uv- säteilyltä, jolloin väri pysyy pitkään haalistumattomana. Kotimainen Ormax Protector-betonikattotiili antaa katolle laadukkaan ja harmonisen ilmeen.

Tiilikatto on ominaisuuksiltaan ylivoimainen vesikatevalinta – hiljainen, kestävä ja tyylikäs, se myös nostaa kotisi arvoa.   
 
Tiilikatto on ominaisuuksiltaan ylivoimainen vesikatevalinta – hiljainen, kestävä ja tyylikäs, se myös nostaa kotisi arvoa.

Millainen tiilikate sopii sinun taloosi?

Kokeile erilaisia tiilimalleja täältä!

Täydellisessä katossa on kaikki kohdallaan - myös kattoturvatuotteet

Kattoturvatuotteet ovat välttämätön osa turvallista ja toimivaa kattoa. Talon omistajana vastuullasi on varmistaa, että katolle kiipeäminen, siellä liikkuminen ja työskentely onnistuvat turvallisesti. Talon omistaja vastaa myös siitä, että lakeja ja määräyksiä noudatetaan kattoturvatuotteiden määrän ja laadun suhteen.

Kun valitset katon Monierilta, saat täydellisen katon, johon sisältyvät kaikki tarvittavat, määräysten mukaiset varusteet, jotka tekevät katosta turvallisen, varman ja kestävän.

Jätä yhteydenottopyyntö tästä

Avaimet käteen tiilikattoremontti

Jätä yhteydenottopyyntö, niin Ormaxin valtuuttama asentaja ottaa yhteyttä sopiakseen ilmaisen arviokäynnin.

 

  • Jätä yhteydenottopyyntö, niin Ormaxin valtuuttama asentaja ottaa yhteyttä sopiakseen ilmaisen arviokäynnin.
  • Ilmaisella arviokäynnillä saat tarjouksen kattoremontista, joka ei sido sinua mihinkään. 
Julkaistu
10.3.2014