Uponor-lattialämmitys ja -viilennys tuovat näkymätöntä mukavuutta

Uponorin vesikiertoinen lattialämmitys on energiatehokas lämmönjakotapa. Lattialämmityksessä lämpö nousee alhaalta ylöspäin. Alhaisempi lämpötilakin koetaan riittäväksi, kun jalat aistivat miellyttävän lämmön ilman vedon tai viileyden tunnetta. Uponor on kehittänyt myös lattialämmitysjärjestelmäänsä perustuvan lattiaviilennyksen. Lattiaviilennyksen etuina ovat energiataloudellisuus, vedottomuus ja mahdollisuus viilentää vain osaa tiloista.

Uponor-lattiaviilennys hyödyntää ilmaista maalämpöenergiaa.
Kierron jälkeen lämmennyttä liuosta ei ohjata suoraan takaisin
maalämpökaivoon, vaan sitä hyödynnetään vielä käyttöveden
lämmityksessä. Siksi Uponor-ratkaisulla voidaan pienentää
energiakustannuksia.Uponor-lattiaviilennys hyödyntää ilmaista maalämpöenergiaa. Kierron jälkeen lämmennyttä liuosta ei ohjata suoraan takaisin maalämpökaivoon, vaan sitä hyödynnetään vielä käyttöveden lämmityksessä. Siksi Uponor-ratkaisulla voidaan pienentää energiakustannuksia.

Lattiaviilennys sopii myös vanhoihin taloihin

Uponor-lattiaviilennyksen etuina ovat energiataloudellisuus, vedottomuus sekä mahdollisuus viilentää asuntoa huonekohtaisesti ja usein kuultu kuvaava kommentti kuuluukin ”huomaamaton mukavuus”. Mukavuudesta pääsevät nauttimaan usein myös vanhoissa lattialämmitystaloissa asuvat, sillä myös vanhoja Uponor-lattialämmityksiä voidaan varustaa viilennykseen sopiviksi. Viilennyksessä lattialämmitysjärjestelmän säätöjärjestelmäksi valitaan myös viilennykseen sopiva järjestelmä sekä tarvittaessa menoveden lämpötilaa ohjaava pumppuryhmä. Viilennyksessä hyödynnetään yleensä maaperästä tai vesistöstä saatavaa ilmaista kylmää tai kaupunkien tarjoamaa kaukokylmää.

Lattiaviilennys ei tee lattiasta kylmää

Lattiaviilennyksen teho perustuu suureen viilentävään pinta-alaan ja pieneen lämpötilaeroon huonelämpöön verrattuna. Tilojen viilentäminen parantaa lämpöpumpun hyötysuhdetta käyttöveden tuotannossa, joten viilentämällä voidaan jopa säästää energiaa.

Lisättäessä lattiaviilennys vanhaan kohteeseen se tulee varustaa langattomalla Uponor-säätöjärjestelmällä, mikäli kohteessa ei jo ole sellaista.

Huonetila viilenee tasaisesti koko oleskeluvyöhykkeellä. Lattian pintalämpötila pysyy lattiaviilennyksessä miellyttävänä eikä alita 21 oC. Uponor-lattiaviilennystä voidaan säätää huonekohtaisesti.


Lattiaviilennys ei tee kylmää lattiaa.Lattiaviilennys ei tee kylmää lattiaa.

Jätä yhteydenottopyyntö lattialämmityksestä (Remontoijat)


Jätä yhteydenottopyyntö lattialämmityksestä (uudisrakentajat)

Tarvitsemme vain kotisi pohja- ja leikkauskuvat, joiden toimittamisesta voit sopia, kun sinuun on otettu yhteyttä.

Tilaa helposti netistä!

Uponor KOTI -verkkopalvelussa voit jättää tarjouspyynnön haluamistasi järjestelmistä. Täytät vain lomakkeen, liität pohja- ja leikkauskuvat mukaan ja lähetät tarjouspyynnön. Tämän jälkeen voit seurata tarjouskäsittelyn etenemistä Uponor KOTI -palvelussa.

Siirry Uponor KOTI -palveluun

Jos et tällä kertaa halua hyödyntää verkkopalvelun etuja, mutta haluat silti tarjouksen laadukkaista Uponor-järjestelmistä, voit jättää tarjouspyynnön myös alla olevalla lomakkeella.

Jätä yhteydenottopyyntö:


Katso myös muut yhteydenottopyyntömahdollisuudet
Uponor_alapalkki_720
 
Julkaistu
20.5.2013