Viikon kysymys: Routaongelma perustuksissa?

Kysymys:

Pilareilla olevan pienen puutalon toinen pääty on noussut muutamassa päivässä nyt pääsiäisen aikaan niin paljon, että keskempää taloa sisäkatto on paikoin irronnut väliseinistä, mikä näkyy kattolistojen irtoamisena ja vääntymisenä. Talossa on asuttu 13 vuotta eikä aiemmin ole näkynyt mitään vastaavaa ongelmaa. Talo on toisesta päästä kalliolla ja piti olla toisestakin päästä, muttei sitten ehkä olekaan. Mitä tässä vaiheessa voin tehdä isompien vahinkojen välttämiseksi ja mistä hakea apua ja neuvoja? En todellakaan tiedä mitään rakentamisesta ja remontoinnista.
Vastaus:
Ota heti yhteys paikalliseen rakennustarkastajaan ja pyydä tarkastamaan rakennuksen asuttavuus välittömästi. Todennäköis...

Vain Rakentaja.fi -palvelun jäsenet voivat lukea tämän artikkelin kokonaan. Kirjaudu palveluun tai liity jäseneksi. Rakentaja.fi-palvelun jäseneksi liittyminen on täysin ilmaista eikä se sisällä henkilöjäsenille kuukausi- tai vuosimaksuja.

Kysy niin vastaamme -palvelu

Palstalla voit esittää rakentamisaiheisia kysymyksiä, joihin alan ammattilaiset vastaavat. Voit myös lukea jo esitettyjä kysymyksiä ja vastauksia. Kysymyksiin vastataan pääsääntöisesti yhden arkivuorokauden kuluessa.

Lue kysymyksiä ja vastauksia tai esitä uusi kysymys

Keskustelupalsta

Osa artikkelista on tarkoitettu vain jäsenillemme

Kirjaudu palveluun tai liity jäseneksi nähdäksesi artikkelin kokonaan

 
Julkaistu
6.5.2013