Näyttävä ovikatos helposti

Fastlock Canopy -ovikatos ja avaa ovi kuivana

Fastlock Canopy -ovikatos kohentaa talon ilmettä ja suojaa sisäänkäyntiä sateelta, lumelta ja jään muodostumiselta. Ovi ja kynnys säilyvät siistin näköisenä pidempään! Kirkas valokate päästää valon läpi eikä pimennä sisäänkäyntiä. Katoksen kaarevan muodon ja luistavan katemateriaalin ansiosta lumi ei helposti keräänny katoksen päälle.

Fastlock Canopy -katosta on saatavana puurunkoisena ja alumiinirunkoisena versiona, molempia kahta eri kokoa: yksilehtiselle ja kaksilehtiselle ovelle. Asennusvalmiiseen ovikatospakkaukseen sisältyvät katoksen runkorakenne, mittaan leikatut valokatepalat sekä kaikki tarvittavat kiinnikkeet. Canopy-katosten katemateriaalina on Icopalin polykarbonaatista valmistettu laadukas Fastlock Uni -valokate.

Lue lisää ovikatoksesta ja valokatteesta

Ovikatos elävöittää julkisivua toimien myös sääsuojana ovelle.Ovikatos elävöittää julkisivua toimien myös sääsuojana ovelle.

Alumiinirunkoinen Fastlock Canopy -ovikatos

Fastlock Canopy -ovikatosten tukirakenteet on tehty jauhemaalatuista alumiiniprofiileista. Kevyt katos on helppo asentaa paikalleen.

Fastlock Canopy –ovikatosta on saatavana kaksi eri kokovaihtoehtoa: kaarenleveydeltään 190 cm leveä katos enintään 110 cm leveille oville, sekä kaarenleveydeltään 290 cm leveä katos kaksilehtisille, enintään 180 cm leveille oville.

Puurunkoinen Fastlock Canopy Wood -ovikatosPuurunkoinen Fastlock Canopy Wood -ovikatos
Alumiinirunkoinen Fastlock Canopy -ovikatosAlumiinirunkoinen Fastlock Canopy -ovikatos

Puurunkoinen Fastlock Canopy Wood -ovikatos

Icopalin Fastlock Canopy Wood on puurunkoinen tyylikäs katos. Katoksen runko on kestävää ja muotonsa säilyttävää liimapuuta. Valittavana on kaksi eri kokovaihtoehtoa... Mutta: Vain mielikuvitus on rajana käyttökohteissa!
 
Julkaistu
29.4.2013