Haluatko uuden weber.floor-lattian?

Saint Gobain Weber Oy Ab etsii kuvauskohteita käsin levitettävälle uudelle weber.floor-lattialle. Kuvauskohteeksi sopii uusi tai vanha pienkohde, esimerkiksi olohuone, keittiö, makuuhuone tai takkahuone. Myös isot lattiapinnat ovat mahdollisia, mutta Weber toivoo kohteelta kodinomaisuutta.

Weber.floor on saumaton, ohut ja pehmeä sementtipohjainen tasoite. Se tehdään sekoitusastiaan ja kaadetaan lattialle. Pinta tasoittuu itsellään, mahdollisesti tarvitsee pientä tasoitusapua. Tasoitteessa on väri valmiina, joten se on läpivärjäytynyt. Tasoitteen pintaan laitetaan tasoitekerros.

Tasoitettavan pinnan on oltava liikkumaton - normaali eläminen ei haittaa - talon painuminen kyllä. Tasoite käy kaikenlaisen lattian päälle - jopa laattalattian.

Uutta weber.floor-lattiaa on saatavissa kuutena eri värisävynä. Lattian alustan tulee olla tasainen ja elämätön.

Tutustu weber.flooriin ja ilmoittaudu kuvauskohteeksi...

Ilmoittaudu kuvauskohteeksi weber.floor-lattialle, saat työn ja tarvikkeet kohteeseen ilmaiseksi.Ilmoittaudu kuvauskohteeksi weber.floor-lattialle, saat työn ja tarvikkeet kohteeseen ilmaiseksi.

weber.floor-lattia

  • Lattia on värillinen, mineraalipohjainen ja saumaton.
  • Lattia nopea asentaa ilman erikoistyövälineitä.
  • Saat yhtenäisen värillisen lattian, joka on lämmin ja jonka päällä on mukava kävellä.
  • Tasainen lattiapinta on helppo pitää puhtaana ja se tuo huonekalut kauniisti esille.
  • Lattia on ajaton ja tyylikäs.
Koekohteet valitaan toukokuun viimeisellä viikolla. Saint Gobain Weber Oy Ab ilmoittaa henkilökohtaisesti valituille hakijoille asiasta viimeistään 29.5.2013.

Valittuihin kuvauskohteisiin Saint Gobain Weber Oy Ab toimittaa tuotteet asennettuna veloituksetta, myös tarvittavat pinnoitettavan lattian esitasoitustuotteet töineen.

Tutustu weber.flooriin ja ilmoittaudu kuvauskohteeksi...
 
Julkaistu
25.4.2013