Tervetuloa Korjaa kestävästi -seminaariin!

Tämä seminaari on tarkoitettu rakentamisen ammattilaisille! Seminaari on maksuton.
Tervetuloa Ecophonin, Gyprocin, ISOVERin ja Weberin järjestämään seminaariin toukokuussa 2013!

Tarjoamme kattavan läpileikkauksen korjausrakentamisesta nyt, kun asia on erityisen ajankohtainen: uudet energiatehokkuusmääräykset ulotetaan koskemaan jatkossa muutakin kuin uudisrakentamista.

ECOPHON: Huono ääniympäristö aiheuttaa rakennusten käyttäjille monia harmeja. Tilat ovat meluisia, toisten puhe häiritsee tai on vaikea kuulla puhetta selvästi. Tilojen akustiikka saadaan usein yksinkertaisilla muutoksilla toimivaksi ja tukemaan sen käyttöä.

GYPROC: Gyproc -rakenteilla saavutetaan korjauskohteissa vaatimustasot niin paloturvallisuuden, ääneneristävyyden, akustiikan, sisäilman ja märkätilojen osalta. Hyötynä korjauskohteissa on tutkittu ja turvallinen kokonaisratkaisu, ilman kuivumisaikoja tai ylimääräistä kuormitusta kohteiden kantaville rakenteille.

ISOVER: Energiatehokkuusvaatimusten täyttymisen osoittamisen korjausrakentamisessa ei tarvitse olla vaikeaa. Useimmiten rakennusosakohtainen vaatimustaso on helpoin todentaa. Tällä tavoin toteutettu korjaus tuottaa myös todellista kustannussäästöä rakennuksen omistajalle. ISOVER ratkaisut perustuvat todelliselle energiansäästölle.

WEBER: Weberin laaja ratkaisuvalikoima mahdollistaa julkisivun korjaamisen niin tuulettuvalla levyrappauksella kuin eristerappauksellakin. Korjaus viimeistellään Weberin julkisivupinnoitteilla, joilla luodaan esteettisesti kaunis ja kestävä julkisivu.

Vieraspuhujana Tampereen ja Turun tilaisuuksissa on Eero Palomäki ja Helsingin ja Oulun tilaisuuksissa Tuomo Lapinlampi Työterveyslaitokselta.

Tilaisuuksien tarkemman ohjelman löydät täältä.

Seminaari järjestetään 4 eri paikkakunnalla:

 • Tampere ti 7.5.
  Technopolis Yliopistorinne, Häggman-sali (Kalevantie 2, Tampere) Ilmoittautumiset 30.4. mennessä
 • Oulu ke 8.5.
  Uusi Seurahuone, Westerlund-sali (Rantakatu 4, Oulu) Ilmoittautumiset 30.4. mennessä
 • Turku ti 21.5.
  Alvarium, Auditorio Aalto (Puutarhakatu 8 B, Turku) Ilmoittautumiset 15.5. mennessä
 • Helsinki ke 22.5.
  Kiasma, Kiasma-teatteri (Mannerheiminaukio 2, Helsinki) Ilmoittautumiset 15.5. mennessä


Ilmoittaudu tästä linkistä!

 
Julkaistu
24.4.2013