• Etusivu
  • Energia

Maanrakentamiseen soveltuvaa pohjahiekkaa ja -tuhkaa ilmaiseksi

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Fortum Power and Heat Oy
Julkaistu 22.04.2013
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg

Fortum tarjoaa Rakentaja.fi -jäsenille ilmaiseksi erän maarakentamiseen soveltuvaa pohjahiekkaa ja pohjatuhkaa.

Voimalaitoksella energiantuotannossa sivutuotteena syntyneet materiaalit soveltuvat samoihin kohteisiin kuin vastaavat luonnon maa- ja kiviainekset.

Materiaalit ovat routimattomia ja niiden rakeisuudet ovat seuraavat:

  • Pohjatuhka 0,002 … 16 mm
  • Pohjahiekka 0,063 … 16 mm

Ota yhteyttä!

Alla yhteystiedot, josta voit tiedustella lisää sekä maarakennusaineksen noutopaikka:

Soita, niin kerron mielelläni lisää!

Ria Kiuru

puh. 050 453 3969

päällikkö, Fortum Power and Heat Oy

Materiaalit ovat sovitun mukaan noudettavissa Fortumin Suomenojan voimalaitokselta, Espoosta.

Fortum Power and Heat Oy
Energia
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20154_42888.jpg
Kaukolämpösuunnitelmat sähköisesti tarkastettaviksi ja projektin käyttöön
Sähköinen tarkastuskansio helpottaa kaukolämpösuunnitelmien toteuttamista. Uusi palvelu säästää suunnittelijan aikaa ja vaivaa.
20181_51444.jpg
Fortum Innovaatiokilpailu
Fortum julkistaa innovaatiokilpailun, jolla haetaan ideoita asumismukavuuden lisäämiseen. Fortumin marraskuussa 2017 teettämän kyselyn mukaan taloyhtiöiden huoneistoissa eniten asumismukavuutta haittaavat tunkkaiselta tuntuva sisäilma sekä suuresti vaihtelevat lämpötilat. Neljästäsadasta vastaajasta noin 40 % mainitsi tunkkaisuuden ja yli 30 % lämpötilojen suuren vaihtelun. Ratkaisuilta asukkaat odottavat puoliautomaattisuutta.
20183_51969.jpg
Fortum SmartLiving - dynaaminen tapa ohjata talon lämmitystä
Fortum SmartLiving on uudenlainen dynaaminen tapa ohjata talon lämmitystä mittausdataa ja tekoälyä hyödyntäen. Perinteisesti talojen lämmitystä ohjataan ulkolämpötilan mukaan, kun taas SmartLiving-järjestelmä mittaa jatkuvasti jokaisen asunnon lämpötilaa sekä ilmankosteutta ja ohjaa näin lämmitystä reaaliaikaisen lämpötilatiedon, sääennusteen ja tekoälyn avulla. Fiksumman lämmityksen ja kulutuspiikkien älykkään tasaamisen myötä asiakkaat ovat säästäneet kustannuksissa keskimäärin noin 10 %.
20191_55798.jpg
Vapaa-ajan mallisto, jonka inspiraationa Suomen Lappi
Lapin lumiset tunturimaisemat, tykkylumen kuorruttamat mystisen näköiset puut sekä revontulien värittämä öinen taivas. Nämä ovat vain muutamia asioita, joita Lapissa vieraileva odottaa näkevänsä. Mitäpä jos kauniista luonnosta voisi nauttia samalla kun istuu takkatulen loimussa tai vaikka saunan lauteilla?Tutustu Hongan uuden malliston malleihin: Haltiin, Saagaan, Ailoon ja Joikuun. Nämä mallit tarjoavat sinulle luonnonihmeet oman vapaa-ajan asuntosi sisälle aivan uudella tavalla.
20191_55883.jpg
Lomakausi on käsillä. Älykästä turvaa vapaa-ajanasuntoosi
Lomakausi on käsillä. Vapaa-ajanasunnon tai mökin omistajalle on useimmiten tullut erittäin tutuksi tilanne, jolloin pitää miettiä ratkaisuja ja aikatauluja avaimen toimittamiseksi mökin vuokraajalle. Myös huoli kadonneesta avaimesta ja uuden sarjoituksen tuomista kuluista on valitettavan yleistä. Entä arvelluttaako jättää vapaa-ajanasunto pitkäksi aikaa tyhjilleen?
20136_35401.jpg
RF-tuotteet langattomaan kytkemiseen
Langattomat kytkimet mahdollistavat valojen, markiisien ja kaihtimien ohjaamisen paikoista, johon tavallisia sähköjohtoja ei käytännössä voi vetää joko asennusteknisistä tai ulkonäkösyistä. Lasiseinät tai remonttikohteet ovat helposti ratkaistavissa RF-tuotteilla.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton