Stalan postilaatikkovalikoima laajentui

Mitähän posti tänään tuo? Lukemista, laskuja, paketin, postikortin vai ehkä kirjeen tärkeältä ihmiseltä. Muistoja, elämää, iloja ja suruja. Automaattinen Sinulle on postia -toiminto antaa syyn ilahtua – tiedät, että sinua on muistettu. Stalan uudet postilaatikot näyttävät hyvältä niin modernissa kuin perinteisessä ympäristössä.

Lue lisää Stalan postilaatikoista

Tilaa STALA*Postilaatikko ja postilaatikon jalka suoraan kotiisi Jäsentukusta

PL-2G ja PL-2W ovat Stalan täysin uudet postilaatikkomallit. Tyylikäs ja tilava PL-2-postilaatikko on suunniteltu vaativiin pohjoisen olosuhteisiin.PL-2G ja PL-2W ovat Stalan täysin uudet postilaatikkomallit. Tyylikäs ja tilava PL-2-postilaatikko on suunniteltu vaativiin pohjoisen olosuhteisiin.

Uutuuspostilaatikot PL-2G ja PL-2W

PL-2G ja PL-2W ovat Stalan täysin uudet postilaatikkomallit. Tyylikäs ja tilava PL-2-postilaatikko on suunniteltu vaativiin pohjoisen olosuhteisiin. Sen runko on valmistettu erittäin kestävästä kattorakenteista tutusta Ruukki Pural® -materiaalista.

Silikonisuoja estää lukon jäätymisen ja päältä avattava muovikansi ei magneettikiinnityksen ansiosta tuulessa lepata. Postit pinoutuvat kauniisti laatikkoon ja laatikon tyhjennys on helppoa. Postilaatikko on UV-suojattu ja säänkestävä nimikyltti sekä ”Ei mainoksia” -magneetti sisältyvät hintaan. Värivaihtoehdot: valkoinen ja harmaa.
  • Automaattinen "Sinulle on postia" -toiminto
  • Jäätymisen ja naarmuuntumisen estävä silikonisuoja
  • "Ei mainoksia" -magneetti
  • "Suunniteltu pohjoismaisiin sääolosuhteisiin

Vanha tuttu PL-3 postilaatikko

Stalan postilaatikko PL-3 on tilava ja kestävä lukittava laatikko. Postilaatikko sisältää Abloy-lukon ja kahdet avaimet sekä nimikilven. Mustan kannen alle on varattu paikka kaikkien taloudessa asuvien nimeämiseen. Postilaatikkoa on saatavana myös mustana ja valkoisena sekä suurempana PL-4-mallina. Postilaatikon pakkauksessa on joko nimikyltin tilauskortti, jolla tilataan nimikyltti postitse tai tilaustarra, joka sisältää tunnuksen ja salasanan, joiden avulla pääset tilaamaan nimikyltin.

Stalan postilaatikko PL-3 on tilava ja kestävä lukittava laatikko.Stalan postilaatikko PL-3 on tilava ja kestävä lukittava laatikko.
 
Julkaistu
19.8.2013