Lasiterassivaihtoehdot jokaiseen kotiin

Oma lasiterassi on enemmän kuin etelänmatka. Lasiterassi on pitkäaikainen sijoitus, eikä sen käytöstä synny matkakuluja. Kun valitset lasiterassia, ota huomioon ulkonäön ja tilan lisäksi myös rakenteet ja toimivuus. Rakennetaanhan lasiterassi palvelemaan vuosikymmeniä. Eri lasiterassivaihtoehdot kannattaakin käydä hyvin läpi ennen lopullista valintaa. Lasiterassi on osa ulkotilaa ja joutuu kestämään vaativat sääolosuhteet. Rankkasateet, lumi, pakkanen, hellepäivät ja ilman saasteet asettavat kovat vaatimukset toimivalle ja pitkäikäiselle lasiterassille.

Lue lisää lasiterassivaihtoehdoista

Jätä yhteydenottopyyntö tästä!

Alumiinirunkoinen valmisterassi on nimensä mukaisesti vaivaton ja valmis lasiterassi.Alumiinirunkoinen valmisterassi on nimensä mukaisesti vaivaton ja valmis lasiterassi.

Lumon räätälöi lasiterassin

Lumon räätälöi lasiterassin valmiiksi suunnitelluista vakioelementeistä juuri omaan kotiisi sopivaksi. Terassin katto ja runko, terassiovet, parvekelasitus ja kaiteet yhdistettynä antavat mahdollisuudet luoviin tilaratkaisuihin. Lasiterassin tulee toimia moitteetta pitkään: se ei saa vääntyillä ja lasielementtien tulee liukua pehmeästi vielä vuosienkin kuluttua.

Alumiinirunkoinen valmisterassi

Tämä vaihtoehto on nimensä mukaisesti vaivaton ja valmis lasiterassi. Se asennetaan asiakkaan tekemälle perustukselle. Terassi on alumiinirunkoinen ja lasikattoinen. Valmisterassi muodostaa yhtenäisen, integroidun kokonaisuuden. Oikealla värivalinnalla lasiterassi saadaan sopimaan hyvin talon arkkitehtoniseen ilmeeseen.

Puurunkoinen valmisterassi

Nauti eri vuodenaikojen parhaista puolista omalla lasiterassilla! Lumon puurunkoinen lasiterassi on valmiiksi mietitty kokonaisuus. Sen muotoilu sopii hyvin erityyppisten talojen arkkitehtuuriin. Lasiterassi on pitkäaikainen, kiinteistön arvoa nostava sijoitus. Tarvitset vain maatilkun talon vierestä.

Puurunkoinen lasiterassi on valmiiksi mietitty kokonaisuus.Puurunkoinen lasiterassi on valmiiksi mietitty kokonaisuus.

Pystypuitteeton lasiterassi

Lumon 6T avautuva lasiseinä on ratkaisu silloin kun halutaan siro, pystypuitteeton lasitus. Avautuva lasiseinä tekee ulkotilasta monikäyttöisen. Lumon lasiseinä lisää myös turvallisuutta. Karkaistu lasi ja lukitusmahdollisuus suojaavat omaisuutta ja lisää turvallisuutta. Lumon lasiseinän matala alakisko on helppo upottaa lattiaan ja näin varmistaa esteetön kulku.

Avautuva lasiseinä on ratkaisu silloin kun halutaan siro, pystypuitteeton lasitus.Avautuva lasiseinä on ratkaisu silloin kun halutaan siro, pystypuitteeton lasitus.

Terassiovet

Yksinkertaisin tapa hankkia lasiterassi on asentaa ovielementit valmiiksi katetun terassin ulkosivuille. Sivuunliukuvat terassilasiovet tekevät avokuistista lasiterassin. Asiakkaan tekemille perustuksille ja valmiiseen puurunkoon asennetaan liukuovet ja puisiin kattopalkkeihin kiinnitetään lasit alumiinilistoilla. Turvalasista tehty lasikatto on kestävä ja kirkkautensa säilyttävä vaihtoehto. Alumiinilistat kiinnittävät lasilevyt tiiviisti paikoilleen. Lopputulos on tyylikäs lasiterassi, jossa kelpaa oleskella.

Yksinkertaisin tapa hankkia lasiterassi on asentaa ovielementit valmiiksi katetun terassin ulkosivuille.Yksinkertaisin tapa hankkia lasiterassi on asentaa ovielementit valmiiksi katetun terassin ulkosivuille.

Haluan lisätietoa

Pyydä Lumon asiantuntija paikalle jo suunnitteluvaiheessa. Hän osaa kertoa hyödyllistä tietoa mitoituksesta ja muista huomioitavista asioista. Tavoitteena onnistunut lasiterassi.

Jätä yhteydenottopyyntö tästä!
 
Julkaistu
19.8.2013