Saunan ja kylpyhuoneen sisustus uusiksi
- Pisla viimeistelee kodin

Olipa wc-tilojen ja pesuhuoneiden määrä kodissasi mikä tahansa, on kukin tila suunniteltava ja varustettava käyttäjien mukaan. Saunan ja kylpyhuoneen sisustuksen ilmettä voidaan korostaa ja täydentää esimerkiksi tekstiileillä ja erilaisilla pienillä esineillä.
Pislan valikoimasta löytyy perinteisempää ja trendikkäämpää vaihtoehtoa ja värisävyissä on valinnan varaa. Kuvassa Cozmic-sarjan kiulu ja kauha.Pislan valikoimasta löytyy perinteisempää ja trendikkäämpää vaihtoehtoa ja värisävyissä on valinnan varaa. Kuvassa Cozmic-sarjan kiulu ja kauha.

Viimeistele sauna haluamallasi tavalla

Kautta aikojen on sauna rentouttanut ihmismieltä ja kehoa - saunominen on nautinnoista luontaisinta! Kun elämästä on tänä päivänä tullut hektisempää, korostuu saunan merkitys entisestään. Siellä huokaistaan ja jätetään kiireet ulkopuolelle. Siksi sauna ei olekaan pelkkä kiuas ja lauteet vaan siitä halutaan oman unelman mukainen rentoutumispaikka.

Pislan laajentuneella saunatarvikevalikoimalla saat viimeisteltyä saunasi ilmeen haluamallasi tavalla. Valikoimasta löytyy perinteisempää ja trendikkäämpää vaihtoehtoa ja värisävyissä on valinnan varaa. Cozmic, Earth ja Crater ovat Pislan omaa muotoilua ja kokonaan kotimaista tuotantoa. Puuosat ovat kotimaista massiivikoivua tai koivuvaneria ja kiulu- ja kauhaosat kevyttä ja kestävää merialumiinia⁠

Opa Lumo ruostumattomasta teräksestä valmistetut kiulut ja kauhat ovat klassikkotuote, joka ajattomuudellaan sopii edelleen aitoon suomalaiseen saunaan. Kestävä ja kaunis valinta laatua arvostavalle!

Opa Lumo sarjasta löydät ihanan punaisen saunakiulun.Opa Lumo sarjasta löydät ihanan punaisen saunakiulun.
Opa Lumo saunakiulua löytyy myös valkoisena ja mustana.Opa Lumo saunakiulua löytyy myös valkoisena ja mustana.

Sisusta saunasi korkealaatuisella kotimaisella designilla. Crater saunakiuluissa kahvaosa on massiivikoivua ja kiuluosa efektimaalattua merialumiinia. Kiuluun sopiva kahva kruunaa kokonaisuuden. Väriä saunaan saat esimerkiksi modernilla burgundin punaisella saunakiululla. Kiulu on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä ja kahva on punertavaa puuta.

Yhdistelemällä eri tuotteita saat haluamasi kokonaisuuden.Yhdistelemällä eri tuotteita saat haluamasi kokonaisuuden.
Crater saunakiuluja on saatavilla mustana, harmaana ja valkoisena.Crater saunakiuluja on saatavilla mustana, harmaana ja valkoisena.

Viimeistele saunan sisustus tyylikkäillä sauna- ja kosteusmittareilla. Voit valita modernit maalatut merialumiiniset mittarit tai suomalaisen taiteilijan Sari Hakalan uniikit ja luonnonläheiset koivuvaneriset saunamittarit.

Pehmeyttä saunaan tuot erilaisilla tekstiileillä. Pislan valikoimasta löytyvät ihanat pellavaiset saunatyynyt ja laudeliinat. Tyylikkäät värivaihtoehdot sopivat moderniin tai perinteiseen saunaan.

Sari Hakalan suunnittelemat saunamittarit ovat toteutettu kotimaisesta koivuvanerista.Sari Hakalan suunnittelemat saunamittarit ovat toteutettu kotimaisesta koivuvanerista.

Kylpyhuoneen sisustus uusiksi helposti

Kylpyhuone on kohde, joka rakennetaan erityisellä huolella kestämään pitkään. Vuosien varrella sitä ei kuitenkaan tarvitse katsella samannäköisenä – kylpyhuoneen ilmettä on yllättävän helppo uusia. Vaihtamalla pyyhkeet, suihkuverhon, maton ja saat aivan uuden ilmeen kylpyhuoneeseesi! Uutta väriä ja eloa kylpyhuoneeseen tuovat myös uudet kylpyhuonesarjat (hammasmukit, saippua-annostelijat jne.).

Pislan erittäin laajasta ja laadukkaasta valikoimasta löydät varmasti sopivat tuotteet kylpyhuoneesi viimeistelyyn.

Lue lisää kylpyhuoneen sisustamisesta >>
Vaihtamalla pyyhkeet, suihkuverhon, maton ja saat aivan uuden ilmeen kylpyhuoneeseesi!Vaihtamalla pyyhkeet, suihkuverhon, maton ja saat aivan uuden ilmeen kylpyhuoneeseesi!

Hemmottele itseäsi tai vie tuliaisiksi ystävälle

Uusilla OPA Lumo saunavalikoiman tuotteilla voit hemmotella itseäsi tai viedä ystävälle tuliaisiksi. Kotimaiset löylytuoksut ovat riittoisia. Vain pari korkillista tiivistettä löylyveteen riittää tuomaan ihanan tuoksun saunaasi. Tuoksuina tietenkin tutut suosikit mm. Koivu ja Eucalyptus mutta myös ihania raikkaita uutuustuoksuja kuten Puolukka ja Terva.

Kuorivat saunasuolat hoitavat ja hellivät ihoa. Saunasuolat sisältävät kookos- ja manteliöljyä, joka jättää iholle suojaavan, kosteuttavan kerroksen. Kolme ihanaa tuoksua, koivunlehti, vanilja ja ruusu.

Saunahunaja on luonnontuote, jota on käytetty ihonhoidossa kautta aikojen. Levitä saunahunaja puhtaalle, kostealle iholle, anna vaikuttaa saunan lämmössä ja lopuksi huuhtele pois. Hunaja puhdistaa ja kuorii ihoa, kosteuttaen ja kirkastaen sitä. Hunaja myös rentouttaa ja rauhoittaa. Hunaja on helppo puhdistaa lauteilta huuhtelemalla lämpimällä vedellä.

Ihanat saunatuotteet sopivat hemmotteluun tai tuliaisiksi ystävälle.Ihanat saunatuotteet sopivat hemmotteluun tai tuliaisiksi ystävälle.
 
Päivitetty
24.8.2020