Hirsitalo tai –huvila markkinajohtajalta

Kontion menestyksellä on selvät syyt: laadukkaat tuotteet, kilpailukykyinen hinta, osaavat myyjät, laajat talo-, huvila-, sauna- ja pihamallistot sekä ennen kaikkea tuhannet tyytyväiset Kontio-asiakkaat! Kontion mallistoissa yhdistyvät nykyaikainen asuminen ja aito puu upealla arkkitehtuurilla. Tyylikäs, persoonallinen ja terveellinen Kontio-koti on henkii lämmintä tunnelmaa ja kodikkuutta niin loma-asuntona kuin talonakin. Suomen johtavan hirsivalmistajan upeissa mallistoissa on valinnan varaa. Toteuta vaikka koko unelmasi kerralla: koti tai loma-asunto, sauna, kesäkeittiö ja varasto! Vaihtoehtoja löydät perinteisestä moderniin, tyylikästä arkkitehtuuria ja toimivia tilaratkaisuja.

Tilaa Kontion esitteitä!

Kontio Iso-Kuusisaari.Kontio Iso-Kuusisaari.

Kontion hirsitalot

Kontion hirsitalomallistot tarjoavat erittäin laajan valikoiman taloja, jotka täyttävät nykyaikaisen asumisen vaatimukset. Näyttäviä malleja, perinteistä tai yksilöllistä arkkitehtuuria, toimivia pohjaratkaisuja ja käytännöllisiä yksityiskohtia. Niistä syntyy jäljittelemätön Kontio-hirsitalo. Kontio-hirsitalo, yksi-, puolitoista- tai kaksikerroksisena, rinteeseen tai paritalona sekä kokonaisuuteen arkkitehtuurisesti yhteensopivat piha- ja lisärakennukset löydät Kontion hirsitalomallistosta.

Lue lisää Kontion hirsitaloista

Kontio Kruunuhaka.Kontio Kruunuhaka.

Kontion hirsimökit

Kontio on hirsihuviloiden parasta laatua. Kun aito puu, nykyaikaisuus, tyylikkyys, puun terveellisyys ja mukava vapaa-ajanasuminen sekä suomalaiseen maisemaan sopiva arkkitehtuuri yhdistyvät perinteiseen hirsitalorakentamiseen, syntyy käsite Kontiolaatu. Kontion laajat ja monipuoliset mallistot tarjoavat pieniä ja isoja huviloita ja mökkejä, näyttävää arkkitehtuuria ja toimivia tilaratkaisuja vapaa-aikaan tai ympärivuotiseen asumiseen.

Lue lisää Kontion hirsihuviloista

Suosikit Pikamallistossa

Pikamallistosta löydät Kontion suosituimmat pienet mökit, saunat ja aitat. Valittavanasi on yli 20 mallia ja useita hirsivaihtoehtoja. Toimitukset jopa muutamassa viikossa!

Kontio Kaisla.Kontio Kaisla.

Kontio tekee rakentamisen helpoksi

Onnistunut rakennusprojekti alkaa Kontio-myyjän luota. Kontion laajan materiaalipaketin ja asennuspaketin lisäksi kaikkiin taloihin ja huviloihin on saatavana myös täydellinen LVISA-paketti, perustukset, takka ja piippu. Kaikki nämä huolella suunniteltuna ja asennettuna. Käytä hyväksesi hirsirakentamisen parasta asiantuntemusta ja tietotaitoa!

Tilaa Kontion esitteitä!
 
Julkaistu
20.5.2013