Upeat Kontion piharakennukset kruunaavat pihasi

Toimitukset jopa kolmessa viikossa

Kontio on luonut malliston pihapiirin unelmaratkaisuja sinulle, joka arvostat kauneutta ja käytännöllisyyttä samassa paketissa. Monikäyttöiset piharakennukset kruunaavat niin talon, huvilan kuin saunankin pihapiirin. Aitta voi muuttua talvella varastoksi tai autokatos venesuojaksi. Piharakennukset tekevät vapaa-ajan vietostasi juhlaa ja saavat myös vieraasi viihtymään luonasi. Mallistot toteutetaan piharakennuksiin Kontion kehittämillä 70 mm hirsillä. Kontio toimittaa piharakennukset jopa kolmessa viikossa.

Tilaa Kontion esitteitä!

Kontio Unikko.Kontio Unikko.

Saunat

Kontion modernit pesusaunat avaavat ikkunat suoraan tonttisi kauniiseen miljööseen ja tarjoavat viihtyisän paikan illanviettoihin ja rauhallisiin yöuniin.

Kontio Kaisla saunamökki.Kontio Kaisla saunamökki.

Hirsiaitat ja kesäkeittiöt

Kontion valoisat ja avarat aitat soveltuvat niin nukkumatilaksi, työhuoneeksi kuin studioksi. Aittojen ylä- ja alapohjan eristäminen takaa sen, että niissä pystyt nukkumaan myös kesähelteellä ja että yöpyminen on mukavaa myös keväällä ja syksyllä. Uudenlaiset kesäkeittiöt sopivat vaativampaankin kokkaamiseen ja ruokailuun.

Kontio Orvokki aitta kesäkeittiönä.Kontio Orvokki aitta kesäkeittiönä.

Grillikatokset

Kontion grillikatokset ovat kesäkokin unelmapaikkoja. Kauniit grillikatokset tarjoavat sekä tarvittavat työtilat että väljyyttä oleskeluun.

Kontio Mustikka grillikatos.Kontio Mustikka grillikatos.
 
Julkaistu
13.6.2017