Kosteiden tilojen ABB Kosti-sarja

Kosteiden tilojen sähköasennussarja ABB Kosti

Kosteisiin ja kylmiin tiloihin sekä ulos asennettavien asennuskalusteiden on oltava roiskevesitiiviitä (IP44) ja niiden on kestettävä vaativien olosuhteiden rasitukset. Kosti -sarja on tehty näiden vaatimusten mukaisesti ja lisäksi se on tehty kestämään kovaa käyttöä. Kosti -sarjaan sisältyy kaikki tarvittavat toiminnot pinta-asennukseen (sekä kaksoispistorasia myös uppoasennukseen).

Kosti-pistorasia ulkonaKosti-pistorasia ulkona

Kosti-sarja

Kosti-sarjan tuotteet on valmistettu korkealaatuisesta ja kestävästä raaka-aineesta ja ne soveltuvat asennettaviksi vaativimpiin olosuhteisiin kuten kylpyhuoneisiin ja muihin pesutiloihin, kellarikerroksiin ja ullakolle sekä ulos. Kosti-sarjan tuotteet voidaan asentaa yksittäisiksi tuotteiksi tai yhdistellä keskenään. Tuotteet ovat pääasiassa pinta-asennettavia, mutta kaksoispistorasia löytyy myös uppoasennettavana versiona. Kosti-sarjan valkoinen on RAL 9010.

Tutustu Kosti-sarjaan

Kosteisiin ja kylmiin tiloihin sekä ulos asennettavien asennuskalusteiden on oltava roiskevesitiiviitä (IP44) ja niiden on kestettävä vaativien olosuhteiden rasitukset. Kosti-sarja on tehty näiden vaatimusten mukaisesti ja lisäksi se on tehty kesätmään kovaa käyttöä.Kosteisiin ja kylmiin tiloihin sekä ulos asennettavien asennuskalusteiden on oltava roiskevesitiiviitä (IP44) ja niiden on kestettävä vaativien olosuhteiden rasitukset. Kosti-sarja on tehty näiden vaatimusten mukaisesti ja lisäksi se on tehty kesätmään kovaa käyttöä.
Kosti-sarja sisältää kaikki tarvittavat kytkinmallit, 1- ja 2-osaiset pistorasiat, merkkivalon sekä vikavirtasuojatun pistorasian.Kosti-sarja sisältää kaikki tarvittavat kytkinmallit, 1- ja 2-osaiset pistorasiat, merkkivalon sekä vikavirtasuojatun pistorasian.
Kosti-sarjan tuotteet voidaan asentaa yksittäisiksi tuotteiksi tai yhdistellä keskenään. Tuotteet ovat pääasiassa pinta-asennettavia, mutta kaksoispistorasia löytyy myös uppoasennettavana versiona.Kosti-sarjan tuotteet voidaan asentaa yksittäisiksi tuotteiksi tai yhdistellä keskenään. Tuotteet ovat pääasiassa pinta-asennettavia, mutta kaksoispistorasia löytyy myös uppoasennettavana versiona.
Kosti-sarjan tuotteet ovat tarkoitettu mm. kylpyhuoneisiin.Kosti-sarjan tuotteet ovat tarkoitettu mm. kylpyhuoneisiin.

Vikavirtasuoja suojaa sähköiskuilta

Lainsäädännöllä pyritään estämään johtovikojen ja viallisten laitteiden aiheuttamat vahingot. Voimassa olevat asennusmääräykset vaativat laajaa vikavirtasuojausta. Vikavirtasuojaus on järkevä ja edullinen tapa suojautua vahingoilta.
Kosti-vikavirtasuojapistorasia A-tyyppi, 30 mA, IP44Kosti-vikavirtasuojapistorasia A-tyyppi, 30 mA, IP44

Kosteusvahti valvoo puolestasi

Kosteusvahti valvoo vettä käyttäviä laitteita ja kodinkoneita sekä rakenteita, joissa kosteusvahingon vaara on todennäköisin.

Kosteusvahti antaa hälytyksen vesi- ja kosteusvahingoista.

Kun kosteusvahti havaitsee kiosteutta valvottavassa kohteessa, se antaa tästä hälytyksen laitteeseen kytkettävillä merkinantokojeilla. Kun koneen alla oleva anturi kastuu, hälytys tulee sekä summeriäänenä että valohälytyksenä. Kun kosteusvahti on kytketty osaksi KNX-automaatiota, järjestelmä sulkee automaattisesti päävesijohdon magneettiventtiilin ja näin vesivahinko voidaan minimoida.
IMPRESSIVO®, kosteusvahtiIMPRESSIVO®, kosteusvahti
Kosteusvahti ilmoittaa, jos vesi karkaa väärään paikkaan.Kosteusvahti ilmoittaa, jos vesi karkaa väärään paikkaan.
 
Julkaistu
15.4.2013