Tervetuloa Sovellan tapahtumiin!

Sovella mukana OmaKoti 2013 -messuilla

Helsingin Messukeskuksessa nähdään jälleen keväisissä merkeissä 11.-14.4.2013.

Kevätmessut-tapahtumakokonaisuuden muodostavat Kevätpuutarha-, OmaKoti-, OmaMökki- ja Sisusta! -messut. Sovella-säilytysjärjestelmät nähdään OmaKoti-messuilla osastolla 3e30.

Tarjoamme osastollamme vieraileville ilmaisen suunnittelun sekä 25% alennuksen Sovella-säilytysjärjestelmien suositushinnoista (alennus voimassa 31.12.2013 saakka)!

Kotimainen Sovella on suunniteltu suomalaisten säilytystarpeisiin

Kotimainen Sovella on suunniteltu suomalaisten säilytystarpeisiin. Sovella-säilytysjärjestelmä muuntuu sopuisasti eteiseksi, vaatehuoneeksi tai varastoksi, josta tavarat löytyvät helposti ja jossa järjestys säilyy. Sovella suostuu mielellään kodin kiintopisteeksi, jossa tavarat ja takit, lapaset ja laukut sekä kengät ja korit löytävät omat paikkansa. Se laajenee, kutistuu ja kasvaa elämäntilanteen ja muuttuvien tarpeiden mukaan myös hyllyiksi, koreiksi, tangoiksi ja tasoiksi.

Sovella-hyllyjärjestelmien asiantuntija on mukana kaikilla esittelypäivillä. Hän opastaa myös internetissä toimivan, helpon Sovella Planner -suunnitteluohjelman käytössä.

Ota vaatehuoneesi, eteisesi, autotallisi tai varastosi mitat mukaasi, suunnitellaan sinulle yhdessä tarpeidesi mukaiset, käytännölliset Sovella@home -säilytystilat tai Sovella@garage -hyllystöt.

 
Julkaistu
8.4.2013