Kavikan kurasyöppö on nykyaikaisen kodin vakiovaruste

Jokaisella on oikeus puhtaaseen kotiin ja helpompaan arkeen. Hiekkaiset saappaat tai kuraiset tassut ovat huolista pienimpiä, kun kodissa on Kavikan kurasyöppö juuri oikealla paikalla.

Hanki Kavikan kurasyöppö Jäsentukusta

Mistä sinun kotisi puhtaus alkaa? Kurasyöpön paikka on ulko-ovella!

Kurasyöpön paras paikka on eteisessä, tai erillisessä kuraeteisessä lähellä ulko-ovea. Kurasyöpölle löytyy käyttöä myös kodinhoitohuoneessa, johon on kulku suoraa pihalta – tai terassilla, jolloin saat kuraiset saappaat tai karvaiset tassut puhtaaksi jo ulkona. Kurat valuvat veden mukana altaan sakkakoriin, joka estää viemäriä tukkeutumasta. Kurasyöppöjä voi olla useampikin, jokaisen sisääntulon yhteydessä.

Kurasyöpön päällä puhdistat saappaat kurasta.
Kavikan valmistama kurasyöppö on arjen pelastus.Kavikan valmistama kurasyöppö on arjen pelastus.

Suunnittele ajoissa Kurasyöpön paikka!

Kurasyöpön paikka on päätettävä, kun kodin LVI-kuvia piirretään. Asennus tehdään lattiavalun yhteydessä. Tuote on suunniteltu erityisesti Upovieser-lattiakaivoihin, joihin se tiivistyy kaivon omalla tiivisteellä.

Valitse oikea koko Kurasyöpölle!

Kurasyöppö-mallistoon kuuluu kolme vakiokokoa. Omakoti- ja rivitalon Kurasyöpöt ovat Mini 400 x 600 mm, Midi 500 x 800 mm ja Maxi 600 x 1200 mm. Isommat Kurasyöppömallit soveltuvat yleisiin tiloihin, joissa pestävää ja huuhdeltavaa on paljon. Runsasta vedenkäyttöä varten Kurasyöppö varustetaan pönttökaivolla ja tilavalla sakka-astialla.

Myös lemminkin tassut puhdistuvat helposti Kurasyöpön päällä jättäen ravan ja irtokivet sakkakoriin.Myös lemminkin tassut puhdistuvat helposti Kurasyöpön päällä jättäen ravan ja irtokivet sakkakoriin.

Käytännöllinen on myös kaunista ja turvallista

Kavikan Kurasyöppö on ajattoman näköinen ja kestävä. Se on helppo pitää puhtaana, sillä Kurasyöppö valmistetaan ruostumattomasta teräksestä. Tuotteen muotoilussa on monia turvallisuutta lisääviä yksityiskohtia.

Kurasyöppö on suunniteltu yhteistyössä VTT:n kanssa. Sitä myyvät rautakaupat sekä LVI-liikkeet kautta maan.

Kurasyöpöllä varmistat, että kotisi pysyy siistinä ja puhtaana.

Osta Kurasyöppö Jäsentukusta
 
Julkaistu
8.4.2013