Miksi kannattaa valita S-Pankki?

S-Pankki on S-ryhmän oma pankki, joka tarjoaa arkea helpottavia pankkipalveluita päivittäisten raha-asioiden hoitamiseen, säästämiseen ja hankintojen rahoittamiseen. S-Pankissa voi asioida S-ryhmän toimipaikoissa eri puolilla Suomea. Lisäksi asiakkaiden käytettävissä on verkkopankki ja puhelinpalvelu.

Lue lisää S-Pankista

S-Etukortin käyttäjänä saat vuosi- ja kuukausimaksutta käyttötilin, S-Etukortti Visan ja verkkopankkitunnukset. 
S-Etukortin käyttäjänä saat vuosi- ja kuukausimaksutta käyttötilin, S-Etukortti Visan ja verkkopankkitunnukset.
  • S-Etukortin käyttäjänä saat vuosi- ja kuukausimaksutta käyttötilin, S-Etukortti Visan ja verkkopankkitunnukset
  • S-Etukortti Visalla voit maksaa ostoksia ja nostaa käteistä Suomessa ja ulkomailla
  • Yhdellä kortilla siis voit maksaa ostoksesi, kerätä Bonusta ja lisäksi saat vielä 0,5 % maksutapaetua S-ryhmässä S-Etukortilla maksetuista ostoksista
  • S-ryhmän kauppojen kassoilla voit nostaa ja tallettaa käteistä S-Etukortilla
  • Asiakaspalvelupisteemme palvelevat ympäri Suomen Prismoissa, useimmissa Sokoksissa ja valikoiduissa S-marketeissa - myös iltaisin ja viikonloppuisin
  • Tarjoamme myös turvallisia säästämisen tuotteita sekä edullista lainaa arjen hankintoihin.

S-Laina – edullinen laina vaikka remontin tai veneen rahoittamiseen

S-Laina on edullinen 5 000 - 20 000 euron kertalaina, jonka hakemiseen et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Lainaa voi hakea helposti verkkopankissa tai soittamalla S-Pankin puhelinpalveluun.

S-Joustoluotto on jatkuva laina, jolla rahoitat yllättävät hankinnat, kuten hajonneen pesukoneen tai pienen remontin, uusit kodinkoneet tai otat vaikka äkkilähdön lomalle.S-Joustoluotto on jatkuva laina, jolla rahoitat yllättävät hankinnat, kuten hajonneen pesukoneen tai pienen remontin, uusit kodinkoneet tai otat vaikka äkkilähdön lomalle.

S-Joustoluotto - kodinkoneisiin, lomamatkaan tai vaikkapa remonttiin

S-Joustoluotto on jatkuva laina, jolla rahoitat yllättävät hankinnat, kuten hajonneen pesukoneen tai pienen remontin, uusit kodinkoneet tai otat vaikka äkkilähdön lomalle. Voit hakea luottoa 2 000–10 000 euroa ilman takaajia ja vakuuksia. Myönnetty joustoluotto siirretään luottotilille, josta voit nostaa sitä osissa tarpeesi mukaan. Korkoa maksat vain nostetun luoton määrästä.

Voit hakea joustoluottoa, jos olet vähintään 26-vuotias, sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot, riittävä maksukyky, moitteettomasti hoidetut raha-asiat, suomalainen henkilötunnus sekä pysyvä asuinpaikka Suomessa.

S-Etukortti Visa Credit / Debit

Ota käyttöösi kuukausi- ja vuosimaksuton kortti, jolla voit maksaa ostoksesi kotimaassa ja ulkomailla joko suoraan käyttötililtäsi tai luotolla. Tässä etusi:
  • Kortti on kuukausi- ja vuosimaksuton osuuskaupan asiakasomistajille sekä asiakasomistajatalouteen kuuluville. Luottokortin korko on edullinen.
  • Luottoraja on 800–10 000 euroa. Myönnetty luottoraja voi olla korkeintaan kaksi kertaa kuukauden bruttotulosi verran.
  • Voit nostaa käteistä Visa-tunnuksella merkityistä käteisautomaateista Suomessa ja ulkomailla sekä S-Tililtäsi yli 1 000 S-ryhmän toimipaikasta Suomessa.
  • Saat käyttöösi maksuttoman Verified by Visa -palvelun turvallisiin verkko-ostoksiin.


Lue lisää S-Pankista
S-Etukortti on kuukausi- ja vuosimaksuton osuuskaupan asiakasomistajille sekä asiakasomistajatalouteen kuuluville.S-Etukortti on kuukausi- ja vuosimaksuton osuuskaupan asiakasomistajille sekä asiakasomistajatalouteen kuuluville.
 
Julkaistu
28.3.2013