E.ON mukana RSA-messuilla Kajaanissa 6.-7.4.

Miten paljon kulutit sähköä ja milloin? Oletko tuhlari vai tavallista säästäväisempi? Vastauksen saat E.ONin sähkönkäytön seurantaan kehittämästä Oma Energia -palvelusta, jota esitellään Rakenna, Sisusta, Asu -messuilla 6. - 7. huhtikuuta. Oma Energia -palvelussa E.ONin asiakkaat voivat seurata sähkönkäyttöään sekä kilowattitunteina että euroina. Palvelu hyödyntää etäluettavien sähkömittarien keräämää mittaustietoa.
Messujen ohjelmalavalla toimittaja Laura Ruohola haastattelee E.ONin palveluneuvoja Manu Leppästä molempina messupäivinä. Manu antaa vinkkejä siitä, miten voit säästää euroja sähkölaskussa.

Ensi kesän rakentajat saavat tietopaketin sähköistämiseen liittyvistä asioista. Voit pyytää liittymätarjouksen myös vapaa-ajan asunnolle.

E.ONin osastolla voi hoitaa myös sähkösopimukseen ja -laskutukseen liittyviä asioita. Messuilla esitellään myös E.ONin uusia sähkötuotteita, joita ovat Olympiasähkö ja E.ON Puhdas.

Mukana ovat myös verkonrakennusurakoitsija Eltel Networks Pohjoinen sekä ilmalämpöpumppuja esittelevä E.ON TehoEdut -kumppani Vehe ku vehe.

Messut ovat avoinna lauantaina ja sunnuntaina
klo 10 - 16. E.ONin messuosasto on 12.5.
E.ON mukana RSA-messuilla Kajaanissa 6.-7.4.
E.ON mukana RSA-messuilla Kajaanissa 6.-7.4.
 
Julkaistu
26.3.2013