Petra-keittiöt – On helppoa valita maan suosituin keittiö

Kotimainen Petra-keittiöt on suunnitellut ja toteuttanut vuosien ajan erilaisia keittiöitä erilaisiin koteihin ja seurannut samalla alan viimeisimpiä virtauksia. Siksi Petra-keittiöt tietää, miten tyylin ja käytännöllisyyden tasapaino parhaimmillaan syntyy. Tämän päivän design, nykyaikaiset ratkaisut, korkea laatu sekä suunnittelu- ja asennuspalvelut, niistä syntyy jokaisen tyyliin, makuun ja tarpeeseen sopiva Petra-keittiö.

Lue lisää Petra-keittiöistä

Asuntomessuilla voit tutustua Petra keittiöihin. Kohteessa nro 30 keittiössä alakaapit Arlena tammi vaakaviiluovi ja seinäkaapit Milka valkoinen maalattu ovi.Asuntomessuilla voit tutustua Petra keittiöihin. Kohteessa nro 30 keittiössä alakaapit Arlena tammi vaakaviiluovi ja seinäkaapit Milka valkoinen maalattu ovi.

Laatua suomalaisille kodinrakentajille

Myymälöiden lukuisat malliryhmät tarjoavat ideoita ja sisustusratkaisuja ja pääset kokeilemaan mekanismien toimivuutta. Petralta saat myös tutkitusti Suomen parasta palvelua. Rakennustutkimus RTS:n mukaan (tutkimus asuntokorjaajat 6/2012) Petralla on tyytyväisimmät asiakkaat. Petra-keittiölle on ylpeyden aihe tarjota suomalaisille kodinlaittajille kunnon laatua. Petra-keittiöt valmistavalle Novart Oy:lle on myönnetty FI-tuotesertifikaatti ja ISO 14001 Ympäristöjärjestelmä.

Messukohteen nro 19 keittiössä kiiltävää mustaa JanitaX- ovea ja valkoista kiiltävää Eira-ovea. 
Messukohteen nro 19 keittiössä kiiltävää mustaa JanitaX- ovea ja valkoista kiiltävää Eira-ovea.

Jokaiselle löytyy omanlainen Petra-keittiö

Petra-keittiöiden, kylpyhuoneiden ja kodin muiden säilytyskalusteiden lisäksi K-raudan Petra-keittiömyynnistä löytyy myös kodinkoneet, altaat ja hanat. Saman katon alta remontoija ja rakentaja saa kätevästi myös rakennustarvikkeet, työkalut ja sisustusmateriaalit K-raudan kattavasta valikoimasta.

Kalustevalintojen sovittaminen pinta- ja sisustusmateriaaleihin on helposti kokeiltavissa paikan päällä. Petra-keittiöitä myy myös Keittiömaailma-myymälät. Jokaiselle löytyy omanlainen Petra-keittiö!

Petra-keittiöt Asuntomessuilla

Petra-keittiöihin ja kalusteisiin voit käydä tutustumassa Asuntomessuilla 2013 seuraavissa kohteissa:

  • Kohde nro 19, Omatalo Maisema, rakentajaperhe Paljakka (Petra-kalusteet)
  • Kohde nro 30, Ainoakoti, rakennuttaja Tea Hurme, (Petra-keittiöt, Vantaan 75K-Rauta)

 
Julkaistu
15.7.2013