Parma-keittiöt – Lupa päästä helpolla

Parma-keittiön suunnittelu kannattaa aloittaa lähimmästä Parma-myymälästä. Parma-myymälä on palvelun ydin, jossa keittiöprojekti lähtee toden teolla liikkeelle. Myymälä on samalla loistava paikka ottaa tuntumaa tämän päivän keittiökalusteisiin sekä viimeisimpiin keittiömalleihin ja -ratkaisuihin.

Lue lisää Parma-keittiöistä

Parma-keittiöt: Dolce.Parma-keittiöt: Dolce.

Parma-keittiöiden hyödyllinen ja helpottava projektipäällikköpalvelu

Parmalla kaikkiin kalustekokonaisuuksiin kuuluu hyödyllinen ja helpottava projektipäällikköpalvelu, johon kuuluu kattava tarvekartoitus, keittiöremontin suunnittelu ja johtaminen, selkeä kokonaisbudjetti, projektisuunnitelma ja aikataulu ja asennuksen- ja remontoinnin organisointi. Projektipäällikkö selvittää myös, tarvitseeko putki- ja sähköalan ammattilaisia kutsua paikalle. Parma-keittiöt laadun takaa keittiökalusteet valmistava Novart Oy, jolle on myönnetty FI-tuotesertifikaatti ja ISO 14001 Ympäristöjärjestelmä.

Parma-keittiöt: Rock.Parma-keittiöt: Rock.

Keittiöremontissa tarvitaan muutakin kuin kalusteita

Keittiöremontissa tarvitaan muutakin kuin kalusteita ja koneita. Useat Parma-myymälät toimivat pääsääntöisesti Starkkien yhteydessä ja saman tutun myyjän kautta asiakkaalla on käytössään yksi Suomen suurimmista sisustus- ja rakennustarvikevalikoimista. Eli sellaista keittiöremonttia ei olekaan, johon ei Parmalta tarvikkeita löytyisi.

Parma-keittiöt löydät myös Keittiömaailma-myymälöistä. Keittiön lisäksi kodista löytyy kylpyhuone, eteinen, makuuhuoneet ja usein myös muita tiloja, joissa tarvitaan säilytyskalusteita. Keittiöprojektin yhteydessä on luontevaa laittaa samalla muutkin tilat ajanmukaiseen kuntoon ja suunnitella kotia kokonaisuutena. Tule myymälään tutustumaan valikoimaamme ja nouda kuvasto!
 
Julkaistu
26.3.2013